Eşimden gizlediğim sırrım canımı sıkıyor yardım. Lohusayım lütfen :(

Masalkentim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
36
-11
1
Kızlar öncelikle şuan lohudayım 10.gündeyim o kadar bunalıyorum ki eski konuları dahi düşünüp bunalıyorum. Hayattan bıkmış vaziyetteyim.
Kızlar ben salak gibi 14 yaşlarındaykrn kendi kızlığımı bozdum mal gibi elliyordum o bölgelerimi ve bozlduğunu anca büyüyünce anladım anne babamın ilişkilerini de görmem sanırım beni bu salak hareketlere itti :)( niyr yaptım bilmiyorum ama eşime anlat diyor içimden bir şey. Hatta düğün günümüzde adetliydim ama fazla değildi ilk gece adetli değildim o da biliyor 3.gün falan başladı eşim sordu aslında o kadar da sorgulamadı 2.yılımız evliliğimizin.aradan 2 yıl geçmiş Doğumdan 1 hafta önce araştırmış adetliyken neden ilişkiye girilir diyr ben de geçmişini okudum ve onunla konuştum şunu bil ki senden başka kimseyle olmadım ve yeminler etim o da tamm aşkım inanıyorum dedi içim rahatladı ama bilmiyor ki krndim bozmuştum m salak gibi. Doğum yaptım hep bu aklımda atamıyorum beynimi kemiriyor kafayı yicem. Anlatmak istiyorum inanır mı inanmaz mı bilmiyorum Keşke biriyle olsaydım diyorum içim rahat ederdi belki v:( bu çok farklı bir şey çok yıkığım nolur akıl verin

Kızlık zarı sizin bozucaginiz birşey değil ki 4 5 cm bazılarının ki 7 cm kadar geride oluyor içine birşey sokmadiysaniz nasıl bozdunuz ki neyse bence anlatmayın erkeklerin aklına birkere kuşku girdimi acaba derlerse vay halinize birdaha asla inanmaz size iki yıldır kandırmış zaten beni der
İntrrnettekilerle karşılaştrdm çünkğ belliydi bozulduğu canm o kadar sıkkın ki anlat kurtul ne olursa olsun diyorum

Kızlar öncelikle şuan lohudayım 10.gündeyim o kadar bunalıyorum ki eski konuları dahi düşünüp bunalıyorum. Hayattan bıkmış vaziyetteyim.
Kızlar ben salak gibi 14 yaşlarındaykrn kendi kızlığımı bozdum mal gibi elliyordum o bölgelerimi ve bozlduğunu anca büyüyünce anladım anne babamın ilişkilerini de görmem sanırım beni bu salak hareketlere itti :)( niyr yaptım bilmiyorum ama eşime anlat diyor içimden bir şey. Hatta düğün günümüzde adetliydim ama fazla değildi ilk gece adetli değildim o da biliyor 3.gün falan başladı eşim sordu aslında o kadar da sorgulamadı 2.yılımız evliliğimizin.aradan 2 yıl geçmiş Doğumdan 1 hafta önce araştırmış adetliyken neden ilişkiye girilir diyr ben de geçmişini okudum ve onunla konuştum şunu bil ki senden başka kimseyle olmadım ve yeminler etim o da tamm aşkım inanıyorum dedi içim rahatladı ama bilmiyor ki krndim bozmuştum m salak gibi. Doğum yaptım hep bu aklımda atamıyorum beynimi kemiriyor kafayı yicem. Anlatmak istiyorum inanır mı inanmaz mı bilmiyorum Keşke biriyle olsaydım diyorum içim rahat ederdi belki v:KK43: bu çok farklı bir şey çok yıkığım nolur akıl verin

Yani 14 yaşında kendi kendinize bozmuş olabileceğinizi pek düşünmüyorum. Diyelim ki öyle oldu, bazı kadınların hiç kanaması olmuyor, bazılarının çok esnek olduğu için ancak doğumda falan bozuluyor.
Eşiniz 2 sene sonra neden böyle bir şey araştırma gereği duymuş bilmiyorum ama başka biriyle bir bildikteliğiniz olmadıysa bunda eşinize anlatacağınız bir şey göremiyorum ben. İki damla kana gereğinden fazla anlam yükleyerek boşu boşuna kendinizi yıpratmayın

Yani 14 yaşında kendi kendinize bozmuş olabileceğinizi pek düşünmüyorum. Diyelim ki öyle oldu, bazı kadınların hiç kanaması olmuyor, bazılarının çok esnek olduğu için ancak doğumda falan bozuluyor.
Eşiniz 2 sene sonra neden böyle bir şey araştırma gereği duymuş bilmiyorum ama başka biriyle bir bildikteliğiniz olmadıysa bunda eşinize anlatacağınız bir şey göremiyorum ben. İki damla kana gereğinden fazla anlam yükleyerek boşu boşuna kendinizi yıpratmayın
Malesef öyle yaşamayan bilmez aptal gibi elim hiç çıkmıyordu oradan annemde görüyor kızıyordu bazrn elin neden hep orda diye ben de anlam veremiyordum hatta 14 demeyelim 12-16 arası diyelim sonra bi gün biri evlenecekti bir yengem bu konuyu anlatınca anlamıştım araştırmıştım İnternet vs yoktu nerden bilecektim ki bunu yapmam yıllarca psikolojimi bozmuştu evlenemicem diye. Depresyona girmiş hap kullanmıştım sonra bıraktım ama şuan kafama yeniden takmaya başladım

2 damla kan icin kendi kendinizi yemeye degmez birakin bu tabulari ya unutun gitsin

Kızlar ben salak gibi 14 yaşlarındaykrn kendi kızlığımı bozdum mal gibi elliyordum o bölgelerimi ve bozlduğunu anca büyüyünce anladım anne babamın ilişkilerini de görmem sanırım beni bu salak hareketlere itti :)( niyr yaptım bilmiyorum ama eşime anlat diyor içimden bir şey. Hatta düğün günümüzde adetliydim ama fazla değildi ilk gece adetli değildim o da biliyor 3.gün falan başladı eşim sordu aslında o kadar da sorgulamadı 2.yılımız evliliğimizin.aradan 2 yıl geçmiş Doğumdan 1 hafta önce araştırmış adetliyken neden ilişkiye girilir diyr ben de geçmişini okudum ve onunla konuştum şunu bil ki senden başka kimseyle olmadım ve yeminler etim o da tamm aşkım inanıyorum dedi içim rahatladı ama bilmiyor ki krndim bozmuştum m salak gibi. Doğum yaptım hep bu aklımda atamıyorum beynimi kemiriyor kafayı yicem. Anlatmak istiyorum inanır mı inanmaz mı bilmiyorum Keşke biriyle olsaydım diyorum içim rahat ederdi belki v:KK43: bu çok farklı bir şey çok yıkığım nolur akıl verin
Ne diyeceksiniz eşinize, ben kendi kendime kızlığımı bozdum ama inan biriyle olmadım anne babamın ilişkisini görmüştüm o tetikledi herhalde mi? Böyle bir şeyi neden söyleyesiniz ki ne olacak yani, neden bunu söyleme gereği duyuyorsunuz?

Lohusalik depresyonu olabilir yasadiginiz,esinize anlatmak zorunda degilsiniz,hatta anlatmamaniz daha hayirli olur.Psikolojik destek alabilirsiniz.

bişey diycem de linçleyen linçlesin. eşiniz çok mu masum biri ki internetten öyle şeyleri araştırıyor.
ne ayıp bir şey ya namus bacak arasında mı? kaç tanıdığım var mamışı bozdurmamak için anal ilişkide nirvana olan.
sizin zarınız hiç olmayabilir yani zarsız doğmuş olabilirdiniz bunu bilmeden evlendiğinizde kanamasa nasıl açıklardınız peki?
o zaman da inanmazdı böyle zihniyette biri. Acımayın şu adamlara ya. sen onun biliyor musun mesela ilk kiminle milli olduğunu? yok çünkü zarı yok dimi.

Malesef öyle yaşamayan bilmez aptal gibi elim hiç çıkmıyordu oradan annemde görüyor kızıyordu bazrn elin neden hep orda diye ben de anlam veremiyordum hatta 14 demeyelim 12-16 arası diyelim sonra bi gün biri evlenecekti bir yengem bu konuyu anlatınca anlamıştım araştırmıştım İnternet vs yoktu nerden bilecektim ki bunu yapmam yıllarca psikolojimi bozmuştu evlenemicem diye. Depresyona girmiş hap kullanmıştım sonra bıraktım ama şuan kafama yeniden takmaya başladım

Elinizle bozabileceğiniz bir şey değil ki 🙄 Hatta kalem falan bile soksanız bozulma ihtimali yok gibi bir şey. O yaşta korkmadan daha kalın bir şey soktuysanız bilemiyorum tabi ki ama düşününce yani yıllar sonra değil o an yaşadığınız az da olsa bir acı/sızlama, birkaç damla kan zaten sizi telaşlandırırdı.
Neyse yine de dediğim gibi fazla anlam yüklemeyin. Bu kendi bedeniniz ve eşinizi ilgilendiren bir durum yok. Yıllar sonra bu konuyu boşu boşuna gündeme getirip onun da aklını karıştırmanız, içine şüphe düşürmeniz yersiz olur.

Hiç inandırıcı bulmadım anlatma sakın eşin de kesin inanmaz
O yaşlarda havuç gibi kalın bişey içime sokmadan bozamazsın onu da o yaşta yapamazsın yalan söylüyorsun gibi bence

bişey diycem de linçleyen linçlesin. eşiniz çok mu masum biri ki internetten öyle şeyleri araştırıyor.
ne ayıp bir şey ya namus bacak arasında mı? kaç tanıdığım var mamışı bozdurmamak için anal ilişkide nirvana olan.
sizin zarınız hiç olmayabilir yani zarsız doğmuş olabilirdiniz bunu bilmeden evlendiğinizde kanamasa nasıl açıklardınız peki?
o zaman da inanmazdı böyle zihniyette biri. Acımayın şu adamlara ya. sen onun biliyor musun mesela ilk kiminle milli olduğunu? yok çünkü zarı yok dimi.
Çok haklısın ben aptal gibi bozduktan sonra bunun acısını pişmanlığını yıllarca çektim depresyona girdim ilaç kullandım allahım ne yapmışım diye. bu lohusa sürecinde yeniden nüksetti o kadar sıkılıyorum ki sanki dünyanın en büyük suçlusu benmişim en katili benmişim en kötüsü brnmişim gibi. Sanki gidip eşimi aldatmış ım gibi bir hüzün var içimde.

Hiç inandırıcı bulmadım anlatma sakın eşin de kesin inanmaz
O yaşlarda havuç gibi kalın bişey içime sokmadan bozamazsın onu da o yaşta yapamazsın yalan söylüyorsun gibi bence
Keşke yalan olsa ben de bu şekil sıkımtı yapmazdım. Kasmazdım kendimi anlatmak istemezdim. Biriyle yaşadaydım asla ne evlenir ne de anlatırdm zaten. Normal bir şey diyorum o yüzden anlat gitsin diyorum madem araştırdıysa bilsin diyorum

Çok haklısın ben aptal gibi bozduktan sonra bunun acısını pişmanlığını yıllarca çektim depresyona girdim ilaç kullandım allahım ne yapmışım diye. bu lohusa sürecinde yeniden nüksetti o kadar sıkılıyorum ki sanki dünyanın en büyük suçlusu benmişim en katili benmişim en kötüsü brnmişim gibi. Sanki gidip eşimi aldatmış ım gibi bir hüzün var içimde.
yo hayır siz boşuna bu düşüncelere giriyorsunuz.
bakın ne bakireler var evlenince azan. kendinizi böyle düşüncelere sürükleyip çocuğunuzu da etkiliyorsunuz ne gerek var.
adamın aklında bir şey yokken kafasına zorla sokacaksınız resmen.
erkeklere zerre acımıyorum.
erkekler kadınlarla yattığı için babalarından dayak yemiyor erkektir yapar deniyor.
kadınlar ilk gece kan çıkmadı diye baba evine bırakılıp bir de babadan dayak yiyor.
o yüzden Türkiye de erkeklere zerre acımıyorum. iyi oluyor hepsine.

Ben bu kafada neden olamıyorum çok haklısınız ama bazen lohusa sürecimde beynimin içini kemiriyor :KK43: dayanamıyorum intihar edeck duruma geliyorum
sacmalamayin ne intihari sadece lohusaliktan boyle dusunuyorsunuz ben de lohusaligimda depresyona girmistim balkona cikip asagiya bakardim hep ama gecti gitti. Millet her halti yiyip evleneceginde diktiriyor zerre rahatsiz olmuyor bu yalanlarindan ama sizinki masum kaliyor, kendi vucudunuzu cinselligi yeni kesfettiginiz bi donemde olmus ne var bunda, onun bunun yatagindan gecmemissiniz ya

sacmalamayin ne intihari sadece lohusaliktan boyle dusunuyorsunuz ben de lohusaligimda depresyona girmistim balkona cikip asagiya bakardim hep ama gecti gitti. Millet her halti yiyip evleneceginde diktiriyor zerre rahatsiz olmuyor bu yalanlarindan ama sizinki masum kaliyor, kendi vucudunuzu cinselligi yeni kesfettiginiz bi donemde olmus ne var bunda, onun bunun yatagindan gecmemissiniz ya
İntihar etme isteği mi oluyordu sizde de. Keşke kız dooğmasaymışım diyorum hep te diyordum ya da daha bilinçli bir aile de büyüseydim keşke

Back
X