Eşimden gizlediğim sırrım canımı sıkıyor yardım. Lohusayım lütfen :(

Bu abartılı takıntılı halinin lohusalıkla alakası yok kendi kendine dert arıyor ama bulamıyorsun. Mis gibi kokan bir bebek var yanıbaşında millet hasret gezerken gidip çocugunla ilgilen. Sen burda saçma sapan şeylere kafa yorarken o bebeğin en güzel anlarını kaçırıyorsun. Zamanında ellemiş bozmuşsun hala genç kız olsan evlenememekten korkar depresyona girersin hadi anlat deriz sevgiline ama evlenmiş, sorgulanmadan (olması gereken) atlatmış birde doğum yapmışsın tee 14 yaşındaki hareketin için intihar mı düşünüyorsun? O kocan bakirmiydi? Eminim hiç ellememiştir bile şeyini.. Allah başka dert vermesin bunların hepsi boşluktan bilesin.
👍👍👍

Malesef keşke ben de sizin gibi olsaydım ama hangi kafayı yaşıyordum bilmiyorum sizde avrupa kanalları vs var mıydı acaba ben onları da görüyordum çocuktum ve çocukların bunları izlemesi ne kadar yanlışmış diyorum şuan çünkü yanlışlıkla açmıştım mal gibi ona da bakıyordum ne kadar salağım ama inanmak zorunda değilsiniz tabiki.
Geçmişi geride bırakın ve kendinize mal salak demek yerine çocuktum bilmiyordum bunu yaptım ama kendimi affediyorum diyin ve size verilenlere şükredin bence isterseniz sizden beter halde olan insanları düşünün o zaman ne kadar şanslı bi insan olduğunuzu anlarsınız mesela tecavüze uğramış çocukları ya da cahil cesaretiyle evlilik vaadiyle kandırılan genç kızların ilk birlikteliklerini sevgili sandıkları adına aşk denip iki güzel sözle kandırılıp beş para etmez adamlarla bunu yaşadıklarını düşünürseniz sizinki çok masum kalıyo

Kendinize tavrınız hic hoşuma gitmedi o yakıştırmaları bırakın lütfen. Çoğu cocuk mast.yapar ama siz belki merak ve keşif duygusuyla daha fazlasını yaptim diyorsunuz. Bozulmuş olma ihtimali bana düşük geldi eğer çok kalın bir nesne değilse.
Bence eşiniz su an adet olduğunuzda ilişki yaşayabilir misiniz diye merak ederek araştırmıştır. Iki sene sonra bunu araştıracağını sanmiyorum. Araştırsa o zaman araştırırdı. Erkek olarak o da bazi durumları merak edip denemiştir değil mi o zaman neden siz kendinizi suçlu hissediyorsunuz? Lütfen bir silkelenin su an böyle birşey derseniz ben olsam asla inanmazdım. 2 sene sonra vicdan yapip beni kandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm.
Siz normal bir durum olarak gördüğünüzde eşinizde öyle görür zaten.
Benim böyle bi durumum olmadi ve ilk ilişkimde değil ilk ilişkilerimde hic kanamam gelmedi. Yaklaşık bir buçuk ay sonraki ilişkide kanamam oldu. Hiçte kendimi kötü hissetmedim çünkü önceden ilişki yaşamadığımı biliyorum.
Eşimde hic sormadı.
Kanama olunca da konuştuk biraz şaşırdık baya zaman sonra da olabiliyor demekki diye. "Ben seni biliyorum senden eminim "dedi diye bile kızdım ona. Ne demek biliyorum seni ya ben kendimi biliyorum dedim.
Siz bi sorun varmış gibi davranırsanız eşiniz şüphelenir asıl.
Silkelenin ve kendinize gelin.

Götğrmekten kastınız nedir

yani lohusayken kanamamız oluyor ya, regl gibi. eşiniz de şuan ki durum için araştırma yapmış bence. hani şuan, eşim regl iken ilişkiye girebilir miyiz gibisinden, bunu merak ettiği için. :D

Kızlar öncelikle şuan lohudayım 10.gündeyim o kadar bunalıyorum ki eski konuları dahi düşünüp bunalıyorum. Hayattan bıkmış vaziyetteyim.
Kızlar ben salak gibi 14 yaşlarındaykrn kendi kızlığımı bozdum mal gibi elliyordum o bölgelerimi ve bozlduğunu anca büyüyünce anladım anne babamın ilişkilerini de görmem sanırım beni bu salak hareketlere itti :)( niyr yaptım bilmiyorum ama eşime anlat diyor içimden bir şey. Hatta düğün günümüzde adetliydim ama fazla değildi ilk gece adetli değildim o da biliyor 3.gün falan başladı eşim sordu aslında o kadar da sorgulamadı 2.yılımız evliliğimizin.aradan 2 yıl geçmiş Doğumdan 1 hafta önce araştırmış adetliyken neden ilişkiye girilir diyr ben de geçmişini okudum ve onunla konuştum şunu bil ki senden başka kimseyle olmadım ve yeminler etim o da tamm aşkım inanıyorum dedi içim rahatladı ama bilmiyor ki krndim bozmuştum m salak gibi. Doğum yaptım hep bu aklımda atamıyorum beynimi kemiriyor kafayı yicem. Anlatmak istiyorum inanır mı inanmaz mı bilmiyorum Keşke biriyle olsaydım diyorum içim rahat ederdi belki v:KK43: bu çok farklı bir şey çok yıkığım nolur akıl verin
Anlamadım eşiniz neyi araştırmış adetliyken ilişkiye girilir mi yoksa neden girilmez mi diye mi

Kızlar öncelikle şuan lohudayım 10.gündeyim o kadar bunalıyorum ki eski konuları dahi düşünüp bunalıyorum. Hayattan bıkmış vaziyetteyim.
Kızlar ben salak gibi 14 yaşlarındaykrn kendi kızlığımı bozdum mal gibi elliyordum o bölgelerimi ve bozlduğunu anca büyüyünce anladım anne babamın ilişkilerini de görmem sanırım beni bu salak hareketlere itti :)( niyr yaptım bilmiyorum ama eşime anlat diyor içimden bir şey. Hatta düğün günümüzde adetliydim ama fazla değildi ilk gece adetli değildim o da biliyor 3.gün falan başladı eşim sordu aslında o kadar da sorgulamadı 2.yılımız evliliğimizin.aradan 2 yıl geçmiş Doğumdan 1 hafta önce araştırmış adetliyken neden ilişkiye girilir diyr ben de geçmişini okudum ve onunla konuştum şunu bil ki senden başka kimseyle olmadım ve yeminler etim o da tamm aşkım inanıyorum dedi içim rahatladı ama bilmiyor ki krndim bozmuştum m salak gibi. Doğum yaptım hep bu aklımda atamıyorum beynimi kemiriyor kafayı yicem. Anlatmak istiyorum inanır mı inanmaz mı bilmiyorum Keşke biriyle olsaydım diyorum içim rahat ederdi belki v:KK43: bu çok farklı bir şey çok yıkığım nolur akıl verin
Kendi kendinizi depresyona sokuyorsunuz anlatmaniza gerek yok bırakın içinizde kalsın öyle bir şey varsa da bu sizin sirriniz olsun eski konuları açıp gün yüzüne çıkarmak saçma ve gereksiz tartışmalara sebep olur , eşinizin size güvendiğini düşünüyorsanız bu tür şeyleri düşünmeyin lohusasiniz, bebeğinizi kucağınıza alın sürekli ten tene olun kokusunu içinize çekin ve güzel şeyler düşünün şükredin böyle şeylere kafa yormayın güzel bir lohusa geçirin şuan ihtiyacınız olan tek şey bebeğiniz ve eşinizin size olan desteği ve güveni

Back
X