- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi Pembissanne
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı Gebeligi istiyorum
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim beni kandırarak çocuk yapsa boşarım. çocuğu aldırırım.Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 2. Gebeliği istiyorum 1 bucuk yaşında bi kızım var ve benim hayalimdi iki çocuğumun arasında az yaş farkı olsun birlikte buyusunler arkadaş gibi vr benim için de çocuk işi bitsin 4 -5 yıl içinde :) gel gelelim eşini ikna edemiyorum. Kendim bir kamu kurumunda çalışıyorum ve şuan ücretsiz izindeyim bu sitede gebeligimi de rahatca evde geçirmek istiyorum çünkü çalışma hayatım baya sikintili.. şimdi benim yerime olsanız yapardınız fikir istiyorum bi şekilde esinizi ikna mi edersiniz yoksa onu kandirarak bi şekilde hamile mi kalırsınız. Bu arada gebelik haberini duyunca isteyeceginden yüzde yüz eminim
Benim dayimla esi gibisin :) esi de ayni sekilde gizli gizli ikinciye hamile kaldi dayim duyunca cok sevindi doguncada oyle tabi ama ilk kavgalarinda hemen dayim soyleniyo ben dedim iki kucuk cocuga ayni anda bakilmas dedim cok zorlaniriz dedim yapmayalim dedim soyleniyo hemenMerhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 2. Gebeliği istiyorum 1 bucuk yaşında bi kızım var ve benim hayalimdi iki çocuğumun arasında az yaş farkı olsun birlikte buyusunler arkadaş gibi vr benim için de çocuk işi bitsin 4 -5 yıl içinde :) gel gelelim eşini ikna edemiyorum. Kendim bir kamu kurumunda çalışıyorum ve şuan ücretsiz izindeyim bu sitede gebeligimi de rahatca evde geçirmek istiyorum çünkü çalışma hayatım baya sikintili.. şimdi benim yerime olsanız yapardınız fikir istiyorum bi şekilde esinizi ikna mi edersiniz yoksa onu kandirarak bi şekilde hamile mi kalırsınız. Bu arada gebelik haberini duyunca isteyeceginden yüzde yüz eminim
Eşim beni kandırarak çocuk yapsa boşarım. çocuğu aldırırım.
Eşim beni kandırarak çocuk yapsa boşarım. çocuğu aldırırım.
bu konuda erkeğin kandırmasına kaza diyoruz ve aklıyoruzEşim beni kandırarak çocuk yapsa boşarım. çocuğu aldırırım.