• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden sevgi eksikliği görüyorum ve hiç sohbet etmiyoruz

Eda59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
2
0
36
Fransa
Meraba kizlar,
2 buçuk senedir evliyim bitane kiz çocugumuz var 6 aylik , benim esimle sorunum beni arkadaslarimla ailemle gorusmemi
kisitlamasi cocukluk hatta bebeklik arkadasimla gorusmemi yasaklamasi, mesela annemlere gitmek istesem neden gidiyorsun
niçin gidiyorsun daha geçen gittin gibi bi suru sorular soruyor oysa kendisi evde degil hiç isinden dolayi, donerde çalisiyor
kendisi mesela 3buçukta çikiyo evden gece 1 yada 2 gibi geliyor hatta bazen daha geç sonra sabah uyanioruz kahvalti vs sohbet etmiyoruz ben sofrayi toparlarken o ya pc basinda ya kizimizla geri geldigimdede ayni sohbet etmiyoruz ve ben bu yuzden insan gormeye ihityaç duyuyorum !

Esim isinde is arkadaslariyla olsun musterilerle olsun biraz enerjisini tuketiyor konusuyor ama ben evde konusmuyorum o gelene kadar
yanliz olmaktan sikiliyorum biseyler konusmak için onun gelmesini bekliyorum...

Aramizda bir sorun oldumu hiç konusmaya halletmeye yanasmiyor hep ben diyorum konusalim halledelim diye ve inanin çok yoruldum !

O kadar çok sey varki ona soylemek istedigim ama artik konusamiyorum gibi susuyorum, bana karisirken sikacak kadar sekilde karisiyor :(

ayrica eskisi gibide sevmiyor çok uzak çok monotonlastik bisey hissedemiyorum ben bile eminim oda oyle :(:(:( ona soyledim bana
sevgi goster ihtiyacim var diye ama gosterdigi zamanda o kdr belliki içten olmadigi o soyledigi sozler karsisinda ile ben derinden biseyler hissedemiyorum !

Ben bu 2,5 yillik evligimden beri hem ortamdan koptum, hem esimden sevgi eksikligi goruyor ve sohbet etmiyoruz, hemde piskolojim bozuldu !!

lutfen akil verin bana napiyim ?

Komşuluk ilişkileriniz nasıl ya da arkadaş edinebildiniz mi çevreden? Eşiniz muhtemelen insanlara gün boyu laf anlatmaktan sıkılmış halde geliyordur eve. Siz de konuşmak isteyince dırdır ettiğinizi düşünüyor olabilir. Bence sizinle akran ya da size uygun arkadaşlar edinmelisiniz.

Degisiklik yap, sacini boyat, kiyafet tarzini degistir, makyajini degistir, ne bileyim, bir sekilde monotonlugu kir. Borek, kek yap, eve birgun komsularini, bir baska gun aileni davet et, alisverise daha sik cik, yuruyus yap, magazalari dolas birsey satin almasanda, kizini guzel gunlerde havalandirmaya parka gotur, oradaki cocuklarin anneleriyle tanis, muhabbet et, yapilacak bir suru sey var yani..

Son düzenleme:
hep kadınlar sabretmeli demi? ne deyim bilemedim, hobi falan edinsen acaba kafan dağılır mı, ben öyle yapıyorum da, bir de eşin ilgisizse sen yine de kovala onu, değişik şeyler yapmyı öner, ne biliyim bir yerlere gezmeye falan gitseniz, bebeğinizi de üçünüz oyunlar oynasanız, belki biraz daha farklı olur. tabi dışarıdan bakıp birşeyler söylemek olay ama daha evliliğiniz yeni biraz daha çabala belki düzelir.

yazmayın kızlar.konu sahibi girmiyor siteye zaten.sağolsun serperim bugün bütün eski konuları öne taşıdı nedense:50:

Back
X