Esimden siddet goruyorum cok yiprandim

Denizzzzz_42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2018
2
0
1
Merhaba ben 10 senelik evliyim.esimle severek evlendik.ikimiz de universite mezunuyuz.evliligimin ilk yilindan itibaren esimden siddet gormeye basladim.esim cok ilgisiz ve bana karsi cok kirici,hakaret derecesine varan sozleri oluyor.ondan tek istegim bir kocadan ne istenirse o oldu bu gune kadar.fakat fedekarlik yapan incelik yapan hep ben oldum.yavrularim icin meslegimden vaz gectim.esimin memeleketi bizimkinden cokca uzak oldugu icin basta aiilem kabul etmedi,fakat ben esimden baskasiyla asla evlenmeyecegimi soylemistim.cok cok pismanim.bi kere ayrildik ailemin yanina gittim.onu sikayet edip uzaklastirma aldim ama cocuklarimin haline aciyip tekrar dondum.su an durrum daha kotu.sinirlendiginde bana da cocukalrima da zarar veriyor.ne yapmaliyim.henuz cok gencim olmek istemiyorum ama cogu zaman dusundugum sey bu oluyor.yardim edin akil verin bana

Boşan
Sen neyse artık kendi seçimin olmuş da o küçük bebelere el kaldırmasına nasıl izin veriyorsun?

Hadi kendine zarar veriyor kabullendin de çocukların onlara acıman yok mu mesleğin varmış git ailenin yanına o yavrulara da yazık olmasın

Cocuklarimi dovmuyor ama onlar bu durumdan etkileniyor.annelerinin uzulmesine dayanmiyorlar

Başında gittiğiniz gibi tekrar ailenizxin yanına dönün.
Sixi geçtim de çocuğada şiddet ve şiddet ortamından bahsediyorsunuz !

Çocuklra şiddet olmasa bile şiddet içeren ortamda büyüyorlar.

İlerde aynı babası gibi eşlerine şiddet uygulayacaklar ..

Ayrıl !

yani biz tutup kocanın ellerini bağlayamayız. ya boşanıcan ya çekicen. başka çocuk yapma bari. hem dayak yeyip hem çocuk yapmaya iyi fırsat buluyosunuz, maşallah.

Çare belli aslımda .
Darp raporu al şikayetçi ol ve Ayrılma Davası ac .
Sonrasında ise guzel bşr işe gir kendine çocuklarınla bir hayat kur

Okumuş, kültürlü, kocaman kadınsınız, yapmanız gereken belli, çocuklarınızı böyle biriyle büyütmek yerine boşanacaksınız, sizin kadar çocuklarınızın da ruhu zarar görüyor farkında değil misiniz?

Bir pedegogun sözü vardı çocuğa en büyük şiddet annesine yapılan şiddeti izletmektir tarzında.yani çocuklarınizin gormesi çok travmatik.eş terapistine gitseniz kabul edecek seviyede bi adammi? Benim anlamadığım neden şiddet uyguluyor?sorunu neymiş? Acaba kaybetme korkusu yaşamadığı icinmi bukadar rahat? Ofkesiz zamanında bana bir daha şiddet uygularsan beni kaybedersin deseniz acaba aklına bunu isleseniz fayda edermi bilemedim.merhametsiz adam size mi gücü yetiyor.

Kadınlara, çocuklara gücü yetiyormuş, ne mutlu eşinize.
Kendinize ne istiyorsanız yapmakta özgürsünüz ama o çocukları korumak sizin göreviniz.
Dünyaya getirdiyseniz korumayı da bileceksiniz.

Başında gittiğiniz gibi tekrar ailenizxin yanına dönün.
Sixi geçtim de çocuğada şiddet ve şiddet ortamından bahsediyorsunuz !

iyiki konuyu alıtılamşsınız çünkü konu sahibi silmiş

evliliğin başından beri şiddet gösteren kocaya iki çocuk yapmak ve bu çocukların da şiddet görmesine müsaade etmek ne demek ya

ne yapayım diye buraya konu açmaya gerek yok zekası yerinde olan her insan bu durumda ne yapılacağını bilir

Allah çocuklarınıza acısın ne diyim,size üzülemedim çocuklarının şiddet görmesine müsade eden bir kadına üzülemedim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…