- 19 Mart 2018
- 2
- 0
- 1
- Konu Sahibi Denizzzzz_42
-
Başında gittiğiniz gibi tekrar ailenizxin yanına dönün.Merhaba ben 10 senelik evliyim.esimle severek evlendik.ikimiz de universite mezunuyuz.evliligimin ilk yilindan itibaren esimden siddet gormeye basladim.esim cok ilgisiz ve bana karsi cok kirici,hakaret derecesine varan sozleri oluyor.ondan tek istegim bir kocadan ne istenirse o oldu bu gune kadar.fakat fedekarlik yapan incelik yapan hep ben oldum.yavrularim icin meslegimden vaz gectim.esimin memeleketi bizimkinden cokca uzak oldugu icin basta aiilem kabul etmedi,fakat ben esimden baskasiyla asla evlenmeyecegimi soylemistim.cok cok pismanim.bi kere ayrildik ailemin yanina gittim.onu sikayet edip uzaklastirma aldim ama cocuklarimin haline aciyip tekrar dondum.su an durrum daha kotu.sinirlendiginde bana da cocukalrima da zarar veriyor.ne yapmaliyim.henuz cok gencim olmek istemiyorum ama cogu zaman dusundugum sey bu oluyor.yardim edin akil verin bana
Cocuklarimi dovmuyor ama onlar bu durumdan etkileniyor.annelerinin uzulmesine dayanmiyorlar
Başında gittiğiniz gibi tekrar ailenizxin yanına dönün.
Sixi geçtim de çocuğada şiddet ve şiddet ortamından bahsediyorsunuz !
Başında gittiğiniz gibi tekrar ailenizxin yanına dönün.
Sixi geçtim de çocuğada şiddet ve şiddet ortamından bahsediyorsunuz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?