- 11 Eylül 2012
- 147
- 24
- 298
- 40
- Konu Sahibi okaliptus06
Eşimi 5 yıldır sevmiyorum. Karakteri, davranışları, konuşması herşeyi ağır geliyor. Çok sinirli, anlayışsız, eleştirmek, kusur bulmak için yaşıyor. Sinirlenince çok sert konuşuyor, hakaret ediyor. Sinirlenince dediysem herşeye sinirli zaten. Basit konularo bile sert ifade ediyor. Yanında rahat edememeye başladım zamanla, uzaktayken daha rahatım, dokunması öpmesi rahatsız eder oldu. Yıllardır kavga ediyoruz. Eşime göre de o normal bu davranışları normal benim hoşgörüsüz olduğumu söylüyor. Ne varmış o an takmasam uzatmasam. Karaktersiz ol, saygın kalmasın kendine demek değil mi bu? Birisi size bağıracak yersiz, siz de aman kocamdır 2 dk susayım düzelir mi dersiniz? Bağırır eder sonra bişi yok gibi gülelim canım cicim olalım ister. Yapıyordum eskiden artık yapamıyorum. O da sevgisiz kaldım diye şikayet ediyor. Evliliği ben bitirmişim bu huyum yüzünden. Terapiste gidelim diyorum senin uydurduğun sorunları gidip başkasıyla konuşmam diyor. Tıkandım gerçekten. Boşanmak istiyorum bi yandan da düzelse anlasa hatasını sevmesem de huzur versin zamanla severim belki diyorum.