- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
Merhaba hanımlar önceden eşimle ilgili bir kaç konu açmıştım ciddi anlamda sıkıntılı bir evliliğim var 3 yıl sanki 30 yıl geliyor artık 1 yaşında bir oğlum var şimdi diyeceksiniz madem sıkıntılısın niye cocuk yapıyorsun işte bir umut hersey yoluna girer diye ama iyi ki de yapmışım tek güç kaynağım benım eşimden yaşadığımız sorunlardan ve davranışlarından dolayı cok soğudum tahammülüm yok artık sesini duymaya yüzünü görmeye Zaten ayrı yatıyor sürekli bişeyleri bahane ederek ve farklı sorunlar yaşandı boşanmak istediğimi söyledim ilk başta kabul etti 2 gün sonra vazgeçti kendisini sevmediğimi söylüyorum benden ayrı yatan adam ayrılık kelimesinden sonra beraber yatmak istedi uzun zamandır söylemediği sözleri söyledi v.s ama bnm kalbim doğrulmuyor ona karşı affedemiyorum ailemin yanına gidecektim boşanmak için annem babam pozitif cıktı 1 ay daha beklemek zorundayım ama hiç bişeyin tadını alamıyorum herseyi zorla yapıyorum yüzünü görmek istemiyorum beni sinir etmek için elinden geleni ve yapmadığı seyleri yapıyor sürekli parfüm sıkmalar saçına fön cekmeler bişey sorduğunda sanabe seni ilgilendirmez demeler v.s ne yapacağımı bilmiyorum bu durumda şu 1 ayı nasıl geçircm yardımcı olun lütfen....