her zamanki tartısmalarımızdn birini yasadık,oğlumuzu uyuttu,simdi de arkasını döndü uyuyor.bu birlikte gecirdiğimiz 3.yılımız.ama ben esimin bana davranıslarından,asabiliğinden,küfürlerinden o kadar bıktım ki bir zamanlar kokusunu duymadan yatamazken,beraber bile yatmak istemiyorum artk.bugunku olayımız su,yemege 1-2 saat içinde gelrm,beraber yiyelim dedi.oturdum bekledm.gttkten 2 saat snra msj attım,hani nerdesn die.sen ye dedi.oturdm yedm.cıktıktan 4 saat snra geldi,ne mazaret bldrme ne bir kusura bakma lafı.hiçbir şey yok.yemeğini de yemiş gelmiş.sadece haber verebilirdn biraz saygı görmek istiyorum snden dedm,actı agzını yumdu gözünü.keske gelmeseydm,basımı sisirdin,dır dır dır,bıktım artk dedi ve ben gidiyrm deyp cıkıyrdu,kapıdan cevirdim,cocuk gbi davranma dedim.snra haberlerde bsy dikkatmi cekti.konusalım die ona da söledm böle seyler beni ilgilendirmez dedi.e dedm bni de ilgilendrmyr ama en azndan ustune dusunur insan dedim.ben dusunmem banane dedi.ne ilgni ceker peki,anlat merak edyrm dedm,yeter artk geldgmden beri üstüme gelme dedi ve küfür etti.sanırım artk onu istemyrm.beni sevdgni söylüyor ama ben inanmıyorum.cok bunaldım,buraya yazarak biraz rahatlamak istedm.