esimden soğudum

hazel_ela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
9
3
36
Antalya
her zamanki tartısmalarımızdn birini yasadık,oğlumuzu uyuttu,simdi de arkasını döndü uyuyor.bu birlikte gecirdiğimiz 3.yılımız.ama ben esimin bana davranıslarından,asabiliğinden,küfürlerinden o kadar bıktım ki bir zamanlar kokusunu duymadan yatamazken,beraber bile yatmak istemiyorum artk.bugunku olayımız su,yemege 1-2 saat içinde gelrm,beraber yiyelim dedi.oturdum bekledm.gttkten 2 saat snra msj attım,hani nerdesn die.sen ye dedi.oturdm yedm.cıktıktan 4 saat snra geldi,ne mazaret bldrme ne bir kusura bakma lafı.hiçbir şey yok.yemeğini de yemiş gelmiş.sadece haber verebilirdn biraz saygı görmek istiyorum snden dedm,actı agzını yumdu gözünü.keske gelmeseydm,basımı sisirdin,dır dır dır,bıktım artk dedi ve ben gidiyrm deyp cıkıyrdu,kapıdan cevirdim,cocuk gbi davranma dedim.snra haberlerde bsy dikkatmi cekti.konusalım die ona da söledm böle seyler beni ilgilendirmez dedi.e dedm bni de ilgilendrmyr ama en azndan ustune dusunur insan dedim.ben dusunmem banane dedi.ne ilgni ceker peki,anlat merak edyrm dedm,yeter artk geldgmden beri üstüme gelme dedi ve küfür etti.sanırım artk onu istemyrm.beni sevdgni söylüyor ama ben inanmıyorum.cok bunaldım,buraya yazarak biraz rahatlamak istedm.

biribirinizden sıkılmışsınız sanırım
ya burda okuyoruzda bütün evlilikler böyle oluyor sanırım bir zaman sonra

Eşiniz burda haksız. Haber vermediği, geç geldiği yetmezmiş gibi birde yemeğini yiyipte gelmiş.. Gerçekten saygısızlık etmiş size karşı.. Noluyo bu erkeklere? Karısını önemsememeler falan.. Söylediğin zamanda yanlışını 'dır dır' etmiş oluyosun.. Konuşun diyeceğimde konuşmaktan anlamayan bir eşiniz var.. Sizde onun gibi olun umursamayın onu. Çünkü kafaya taktıkça büyürde büyür bu sorun..

farkındamısın onu bu hale getiren sensin şekerim bulunmaz hint kumaşı muamelesi göstermişin hemen elini eteğini çek yokmuş gibi davran

peki neden gec gelmis, sebep neymis?

gecerli nedeni varsa ne ala ama yoksa keyfiyetten gec geldiyse tabiiki sen haklisin. ama kufur etmesi hic bir sekilde onu hakli cikarmaz.

her zamanki tartısmalarımızdn birini yasadık,oğlumuzu uyuttu,simdi de arkasını döndü uyuyor.bu birlikte gecirdiğimiz 3.yılımız.ama ben esimin bana davranıslarından,asabiliğinden,küfürlerinden o kadar bıktım ki bir zamanlar kokusunu duymadan yatamazken,beraber bile yatmak istemiyorum artk.bugunku olayımız su,yemege 1-2 saat içinde gelrm,beraber yiyelim dedi.oturdum bekledm.gttkten 2 saat snra msj attım,hani nerdesn die.sen ye dedi.oturdm yedm.cıktıktan 4 saat snra geldi,ne mazaret bldrme ne bir kusura bakma lafı.hiçbir şey yok.yemeğini de yemiş gelmiş.sadece haber verebilirdn biraz saygı görmek istiyorum snden dedm,actı agzını yumdu gözünü.keske gelmeseydm,basımı sisirdin,dır dır dır,bıktım artk dedi ve ben gidiyrm deyp cıkıyrdu,kapıdan cevirdim,cocuk gbi davranma dedim.snra haberlerde bsy dikkatmi cekti.konusalım die ona da söledm böle seyler beni ilgilendirmez dedi.e dedm bni de ilgilendrmyr ama en azndan ustune dusunur insan dedim.ben dusunmem banane dedi.ne ilgni ceker peki,anlat merak edyrm dedm,yeter artk geldgmden beri üstüme gelme dedi ve küfür etti.sanırım artk onu istemyrm.beni sevdgni söylüyor ama ben inanmıyorum.cok bunaldım,buraya yazarak biraz rahatlamak istedm.

Üzücü ve çok sinir bozucu bir durum. Kendimi senin yerine koydum; yemeği dışarıda yiyip gelebilir ama özrünü de dilemesi gerekir. Nefsine yenilip hakaret etse yada etmeye yeltense dahi insan insanlığını kaybetmemeli, soğukkanlı yada alttan alıcı davranmalı. Hakaret çok çirkin.! Umursamamazlık; öyleymiş gibi davranıp, onu rahatsız eden ortamdan uzaklaşmak. Belki saygı da bitmiştir. Sevgisinden şüphen olmasın, yürekliyse söyler sevmiyorum diye, bence böyledir.. Tabi yaşayan biri olarak sen daha iyi anlar ve bilirsin...

biribirinizden sıkılmışsınız sanırım
ya burda okuyoruzda bütün evlilikler böyle oluyor sanırım bir zaman sonra

Yok arkadaşım bütün evliliklet böyle olmuyor.
Ben 7yıllık evliyim benimç evliliğim böyle değil mesela.
Genelleme yapmak yanlış olur.
Konu sahibi senin eşinde saygısızlık edepsizlik var...
Küfür eder mi insan karısına.
Minicik de bebeğiniz varmış daha.
Geç geliyosan nedenini de açıklayacaksın.
O gittiğin yer.otel değil senin evin.
Kafana göre gir kafana göre çık ne ala :19:
Sevmiyorsa istemiyorsa neden çock yaptın diye sorarlar adama :20:

bu küfür ve asabiyet benim odunda da var adama göre bu saygısızlık bile değil:23:ağız alışkanlığı olmuş ama biz kadınları derinden etkiler bu durum bir anlasalar:19:konuş eşinle diyeceğim ama pek konuşmadan da anlayacak gibi değil hangisi anlıyor ki zaten hemen dırdırcı oluyor kadın:23:kelin merhemi olsa diyeceğim Allah yardımcımız olsun

Değişir mi kendini gelirştirir mi siz ne karar verirsiniz bilmem...
ama bir aile kurmak zor kurduğun aileyi kendi ellerinle yıkmak daha da zor...

bu konu ile ilgili birşey diyemeyeceğim, elbet eskiden de aynıydı ama sizin artık yılların verdiği yorgunluk ve sorumluluklarınız yüzünden sabır eşiğiniz düşmüş olabilir.
tek diyeceğim asabi ve yanında küfreden bir baba ile büyümek oldukça zordur..

Tartışmaların içinde saygısızlık/itham/küfür vs. var ise gerçekten o ilişkiler yıpranıyor.
Önemli olan tartışma sırasında belli bir seviye/çizginin olması.Bu kırmızı çizgiyi korumak gerek.
Bence bir uzmandan yardım alın,hemen boşanmayı düşünmeyin.Çözülemeyecek bir durum yok gibi görünüyor...

5 yıllık evliyim.... 7 yıllık evli bir arkadaş bütün evlilikler böyle değil demiş ama bence evliliklerin çoğu bir süre sonra bu hale geliyor. bu kaçınılmaz bir durum ve artarak devam ediyor... benim evliliğimde bu tür olayların dozajı artarak devam ediyor.. çözülebileceğine olan inancım da yavaş yavaş tükenmek üzere... senin çözümün ne olur bilmiyorum ama ben çözemeyeceğime kesin olarak kanaat getirdiğimde boşanacağım. keşke böyle olmasa ama oluyor.... ve suçlu kim? bilmiyoruz......

Bence biraz rahat bırakın.
Hiç ilgilenmeyin sizde,konuşmayın.Yani küs gibi de olmayın da tabi.
Başka şeylerle ilgilenin.
Neler olduğunu daha iyi anlarsınız.

Konu eski ama ben yinede yazmak istedim.
konu sahibi inşallah boşandın? Çünkü senintarif ettiğin eşin tıpkı benim eşim sankı, ve bu adamla benim gibi bir ömür geçirme. Ben yaptım o hatayı 20 yıl oldu 3 çocuğum var. Keşke zamanında bildiğim halde salak gib hata yapmasaydım ve çekip gitseydim. Şimdi gidemiyorum ve ondan nefret ediyorum. Çocuklarımın hayatını alt üst edemiyorum ve bu sebepten onu çekmek zorundayım. Sadece bir gün hayatımda olmayacak belki diye dua ediyorum. O kadar yani. Ve genç kızlara yeni evliler size söylüyorum böyle insanlar sizi mutlu etmez. Sevmeyin böylelerini. Yol yakınken vazgeçin.

konu sahibi inşallah boşandın? Çünkü senintarif ettiğin eşin tıpkı benim eşim sankı, ve bu adamla benim gibi bir ömür geçirme.
konu sahibi inşallah boşandın? Çünkü senintarif ettiğin eşin tıpkı benim eşim sankı, ve bu adamla benim gibi bir ömür geçirme. Ben yaptım o hatayı 20 yıl oldu 3 çocuğum var. Keşke zamanında bildiğim halde salak gib hata yapmasaydım ve çekip gitseydim. Şimdi gidemiyorum ve ondan nefret ediyorum. Çocuklarımın hayatını alt üst edemiyorum ve bu sebepten onu çekmek zorundayım. Sadece bir gün hayatımda olmayacak belki diye dua ediyorum. O kadar yani. Ve genç kızlara yeni evliler size söylüyorum böyle insanlar sizi mutlu etmez. Sevmeyin böylelerini. Yol yakınken vazgeçin.

Bu yazıyı başka başlık altına yazacaktım yanliş oldu. Neyse alanlar alsın bir nasihat

Back
X