• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden soğuyorum..

Çok ilginç degil mi oluyosada yüzeysel 😔 banada hep böyle şaşırtıcı gelirdi ama insanın başına herşey geliyormuş..
bana hiç şaşırtıcı gelmedi durumunuz. bizim 3,5 senedir o şekilde.
açık yazacağım kusura bakmayın içime giriyor mu anlamıyorum. kendisi de yüzeysel oldu diyor ama ben yoo gayette oldu falan diyorum üstüme gelmesin diye. zaten giriş gelişme sonuç 3 dakikadan fazla sürmüyor. 3,5 senedir orgazm olmam 2 falandır sadece. o da evliliğin ilk bir kaç ayı içerisindeydi. cinsellik şu an için bana zevk vermiyor. o yüzden çokta umursamıyorum.
1 kere ciddi bir ilişki olduğunu hissettim ondada hamile kaldım. sonra da zaten hamilelik başka sıkıntılar derken cinselliği düşünmedik bile doğru düzgün.
benimki de çok sağlıklı bir durum değil tabi ki ama her evlilik farklı farklı dinamiklere sahip işte.

bana hiç şaşırtıcı gelmedi durumunuz. bizim 3,5 senedir o şekilde.
açık yazacağım kusura bakmayın içime giriyor mu anlamıyorum. kendisi de yüzeysel oldu diyor ama ben yoo gayette oldu falan diyorum üstüme gelmesin diye. zaten giriş gelişme sonuç 3 dakikadan fazla sürmüyor. 3,5 senedir orgazm olmam 2 falandır sadece. o da evliliğin ilk bir kaç ayı içerisindeydi. cinsellik şu an için bana zevk vermiyor. o yüzden çokta umursamıyorum.
1 kere ciddi bir ilişki olduğunu hissettim ondada hamile kaldım. sonra da zaten hamilelik başka sıkıntılar derken cinselliği düşünmedik bile doğru düzgün.
benimki de çok sağlıklı bir durum değil tabi ki ama her evlilik farklı farklı dinamiklere sahip işte.
Sizde vajinusmus varmıydı peki

Çözümü var mı bilmiyorum.Ama eminim oda bende birbirimizden fena halde uzaklaştık.Dediğinşz gibi ev arkadası olduk.Bazen abi kardeş kavgaları gibi kavga ediyoruz.Biz biz olamadık.hayırlısı olsun..
Biz de iki yıldır aynı problemi yaşıyoruz. O kadar iyi anlıyorum ki.. hiç etmezdik şimdi kavgalar ve uzaklaşmalar. Ev arkadaşı gibi olmak. Yeni evlileri dinlemek benden sonra evlenenlerin bebek haberlerini duymak.. yaşamayan bilemez

Psikolojik destek alın
Uğraşmak istemezseniz boşanın
Size ters köşe yapıyor kendini velinimetten sanıyor
Cinselliğin olmadığı halde şükret demesi irrite etti beni hasbam

Merhabalar. Butun yazılanları okudum. Lutfen vajınusmus olmayıp su asamalardan gecmeyenler boşan vs tarzında seyler yazmasın. Cok ayıp gercekten cok uzuldum. Cunku ben de bizzat yasıyorum sızı en ıyı anlayanlardan biri de benim. Normal bir evlılık degıl evet cinsellik cok onemlı evet her evlılıgın dinamiği de gercekten cok farklı. Bu surecte sogumalar olabiliyor dile kolay cunku 2 yıl aşılamayan sorun var. Ama siz aşmaya odaklanırsanız gercekten aşacagınıza ınanıyorum. Ve içiniz emınım kı cok dolu sızı o kadar ıyı anlıyorum ki, ama tavsiyem uzaklasmamaya calisin elinizden geleni yapın pısman olur muyum diye dusunuyorsanız biraz daha gayret edin, ha tabıkı Baska sorunlar, rencide etmeler vs tabıkı katlanmayın herkesin bı gururu onuru vardır. Ama bu vajınusmus psikolojisi oyle bişey ki duygularınızı davranıslarınızı cok etkiliyor. O yuzden aşmaya odaklanın emınım yapacaksınız. sızın elinizde

Üstte beni suçlayan arkadaslar gibi ilerde kendimi suçlar vicdan azabı çekermiyim diye
Siz onlara bakmayın. Bu adam sizi severek evlenmemiş üzgünüm. Sizi sevseydi "iyi yönlerine odaklanıyorum" demek yerime "seni seviyorum, beraber iyileşebiliriz" derdi. Bu adam sizi sevse çabalardı. Sevmiyor. Para bile harcamak istemiyor.

Canım çok sıkkın her türlü eleştiriye açığım..eşimden soğuduğumu hissediyorum onunla fotoraf bile çekmek istemiyorum.gözüme çirkin gelmeye başladı.iyi geçinmiyoruz ondan mı bilmiyorum.2 yıldır vajinusmusla başediyorum ama kendi kendime ediyorum.Kendisinin bu konuda hiç bir desteği yok oda yetmezmiş gibi para harcama konusunda bile biz olamadık.Hep ben harcayım istiyor kendisi kirayı ödüyor diye diger bütün masrafları bana yıkmaya çalışıyor.Böyle oluncada gözüme ne erkeksi geliyor ne sıcak olabiliyorum kendisine.Ne yapıcam bilmiyorum bende hata varsa söyleyin.Cinsellik çok önemli evet ama bende bilmedigim bir konuda kusura bakmayın ama kendi kendime yaptırmaya çalışıyorum resmen.tek taraflı nereye kadar.Karşıma aldım konustum kesinlikle kendinde kusur görmüyor.benim tek sıkıntılı.Hatta o cinsellik yok diye iyi yönlerimi görmeye çalışarak aynı evde yaşıyormuş buna şükretmem gerekmiş.Bu durumu es geçiyor resmen.ne olcak böyle bilmiyorum.Evlilikten hiç zevk almıyorm.Bazen instagramda gelin damat resimleri görüyorum resmen içim gidiyor.Hiç evlenmemişim yada bi bataklığın içinde gibi hissediyorum kendimi.Boğuluyorum...
Merhabalar ben yaklaşık 1.5 yıllık evliyim ve bunun 1 yılı vajinismuslu olarak geçti. Bu hastalığı taşıyan birini ancak yaşamış biri anlayabilir. Ben evliliğin başından beri (ilk gün hemen hastaneye kadın doğuma gitmiştim ) bunu yenmek için çabaladım.. okudum araştırdım psikiyatrlar kadın doğumcular böyle diyerek bi süreç yaşadım sonra saldım kendimi. Çok kavga ediyorduk çok üstüme geliyor sürekli boşanalım lafları ediyordu açıkçası ben de bıraktım peşini boşanıcam zaten çözmeme gerek yok dedim. Sonra eşim biraz daha sakinleşmeye başlamıştı bi ışık gibi gördüm kliniğe gittim vajinismus tedavisi aldım.. bunun için benimle gelmeyi bırak nasıl kavgalar etti bir bilseniz.. yani paramızı buna harcadığım için vs neler söyledi.. dilatörle beni çalışırken görünce sinirlenip bağırmalar.. ki klinikteki doktor birlikte yapmanız gerek diyordu ama 5 dk durdu durmadı gitti ağlayarak kendim çalıştım.. azmettim.. ilk penis vajina tanışmasında önce benim biraz dilatörle çalışıp sonra penis denemesi yapmamız gerektiğini söylemişti doktor.. kalkıp gitti bi kadın olarak ben iyi davrandım ettim sineye çektim ve nitekim de girdi penis.. şu an cinsel ilişki yaşayabiliyorum yaklaşık 4 aydır. şunu söylemek istiyorum Bekleyerek kendime kötülük yapmışım. Şunu bilmen gerekiyor bi erkekle denemeden bu hastalıktan kurtulamazsın vajinismustan bi kurtul önce sonra ne karar alırsan al doğrudur ama önce bi yen önce özgüvenini bi kazan soğumuşsun ben de soğumuştum ama o an role bürünüp sanki istiyormuşsun gibi düşün kocanı düşünme Kadınlığını düşün..Ha evlilikteki sorunları bitirdi mi dersen hayır bitirmedi biz bunun üstüne iki büyük kavga daha ettik Ama cinsellik sorunu kalktığı için aramızdan küçük şeyler uzamaz oldu Ve ben artık eksik hissetmiyorum şimdi bitse biterse bitsin diyorum çünkü özgvenimi kazandım karakterim yerinde maaşım var bana erkek mi yok kafasındayım 😁demem o ki ne yap ne et önce vajinismisu yenme noktasında ısrarcı ol zaten yenmişsin ki dilatörler bittiğinde eş için de hazırsın demektir. Dilatörün hemen ardındaneşinin penisini alın. Onun sertleşme sorunu varsa İlaç alın erkek sertleşmezse olmaz şunu önce bi yen sonra neye karar verirsen verirsin 🙏🏻❤️

Yukarıda biri de söylemiş eşiniz sizin bunu yenmenizi istemiyor da olabilir çünkü mağdur konumunda o durmak istiyor böylece vicdanen olayların sorumluluğunu size yüklemek istiyor olabilir. Ben kendi eşimde de aynısını hissetmiştim. Ama şimdi yendik o çok istekli o çok mutlu o mağdur kafasından çıktı.. hatta kendisi de dedi yeneceğini hiç düşünmemiştim ama yendin diye. Keşke bizler de hadi yaparsın aşkım diyen erkeklerle evli olsaydık burada birçok kadının arkasında duran destekleyen kocalar var. Ama ben kendim de başarabildim çok şükür 🙏🏻Darısı size olsun inşallah 🙏🏻Ha sonra artık evlilikte yine de gözünüz yoksa soğuduysanız devam etmezsiniz bu sizin tercihiniz ama önce azmedin bi yenin 🙏🏻

Back
X