Eşimden tiksiniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hatibulut

canım oğlum :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
7.772
1.541
448
41
Çok uzatmadan anlatacağım 10 senelik evliyim iki yavrumuz var.bekarliktan kalma aliskanliklari oldugunu ogrenmistim video izleyip banyoda kendi kendine banyo yapardi ama ben kendim gizli gizli görüp anlıyordum.sonra psikologa gittim , eşime kendim yanaşmami ilgisiz birakmamami o şeyleri hatirlatmadan aklina sokmadan benim cozebilecegimi soyledi hakikatende üstüne düşünce yillarca görmedim duzeldi sandim.bebegim 6aylik 6aydir bana 3 kez yanaştı evet gerçekten uykusuz ve yorgunum asla onunla ilgilenemiyorum ama yine de bir kadinin haketmeyecgi şeyler yaşıyorum..dun gece yine saat 3e kadar oturdu film izledi ama normal beraber izledgmz filmler izledi goruyodum ,ama bebek yatinca uyuya kaldim baktim yine oyle videolar izliyo sonra yine banyo..hicbsy demedim uyudum ama bana dokunmasini istemiyorum,resmen midem bulaniyo tiksiniyorum igreniyorum gurbette yapayalnizim gidip dertlesecegm kimsem yok ben napcam bilmiyorum çok kötüyüm 🥺bu arada başka kadin yok çünkü saatinde eve gelir izin gununde hep bizimledir telinde şifre fln yok evde teli ortadadir kimseyle konusmaz onun derdi videolar 🥺

Çok uzatmadan anlatacağım 10 senelik evliyim iki yavrumuz var.bekarliktan kalma aliskanliklari oldugunu ogrenmistim video izleyip banyoda kendi kendine banyo yapardi ama ben kendim gizli gizli görüp anlıyordum.sonra psikologa gittim , eşime kendim yanaşmami ilgisiz birakmamami o şeyleri hatirlatmadan aklina sokmadan benim cozebilecegimi soyledi hakikatende üstüne düşünce yillarca görmedim duzeldi sandim.bebegim 6aylik 6aydir bana 3 kez yanaştı evet gerçekten uykusuz ve yorgunum asla onunla ilgilenemiyorum ama yine de bir kadinin haketmeyecgi şeyler yaşıyorum..dun gece yine saat 3e kadar oturdu film izledi ama normal beraber izledgmz filmler izledi goruyodum ,ama bebek yatinca uyuya kaldim baktim yine oyle videolar izliyo sonra yine banyo..hicbsy demedim uyudum ama bana dokunmasini istemiyorum,resmen midem bulaniyo tiksiniyorum igreniyorum gurbette yapayalnizim gidip dertlesecegm kimsem yok ben napcam bilmiyorum çok kötüyüm 🥺bu arada başka kadin yok çünkü saatinde eve gelir izin gununde hep bizimledir telinde şifre fln yok evde teli ortadadir kimseyle konusmaz onun derdi videolar 🥺
Adamla cinsel hayatınız yok napsın başka?

6 aydır siz istiyorsunuz da mı yanaşmıyor?
konuşmadan çözülmez. sizin de ihtiyaçlarınız olduğunu, birlikte bir şeyler yapabileceğinizi söyleyin. ama eğer siz reddediyorsanız, evet nahoş ama adama da yapacak bir şey kalmıyor

Evlenmeden önce ne kadar sevgililik döneminiz oldu? Bu konuları konuşmadınız mı, herkesin fikri düşüncesi farklıdır eşiniz sizinle birlikte mi olmaktan keyif mi almıyor? bunu ancak onunla konuşabilirsiniz. Bir alışkanlık olabilir, başkalrını düşünerek tatmin olmaktan keyif alabilir ya da tamamen bunlardan bağımsız sadece onu yapmak da keyfi verebilir ona. Sizi mi yetersiz görüyor siz ne düşünüyorsunuz? Bu sizin için ihanet mi ? Kimisine göre bu normaldir kimsinie göre kötü birşeydir ancak sadece sizinle keyif almadığını göstermiyor bana sorarsanız. Ve yaşlarınız nedir

tekrar açıp ekleme yapmışsınız. ben sizi haklı oldum, öyle karısına yanaşmayıp video izleyip masturbasyon yapacaksa evlenmeseymiş. baba yesin

Başkalarının cinsel uzvunu izlemek ve tatmin olmak . Bence de iğrenç ve kabul edilemez.
Kizmakta haklısınız.
Bazi insanların libidosu yüksektir. O insanlar beklerken cok zorlanır.
Özet: "Bekletmeyin.Siz de rahatlayın o da rahatlasın "

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X