Eşimden uzaklaşıyorum

Şu an havalar çok sıcak. Bu hastalık , sürekli evde olmak hepimizi yordu. Çoğu insanda aynı isteksizlik var. Bir de geçmişten gelen sorunlar olunca böyle hissetmeniz normal. Çok farklı bir zamandan geçiyoruz
Sıcaklardandır inş diyorum bende sadece evliliğim için değil kendim için. Hiç iyi hissetmiyorum hayatımın hiç bi döneminde ruhsal ve bedensel olarak bukadar farklı hissettiğim olmamıştı

Bunları yapan biriyse ısınması çok saçma olur ısınmayı bırak kaçmak lazım bu adamdan topuklara vura vura
Evet yaptı malesef iddaya da devam ediyo hala işte. Bazen gizli oynuyo bazen haber veriyo ben de ‘amaan tırt’ modunda olduğum için kavga etmiyoruz hiç o yüzden sinirlenip bayadır bişey kırmıyo 😂 kırsa da kendine zarar paşa paşa ya tamir ediyodu ya yenisini alıyodu :)

Evet yaptı malesef iddaya da devam ediyo hala işte. Bazen gizli oynuyo bazen haber veriyo ben de ‘amaan tırt’ modunda olduğum için kavga etmiyoruz hiç o yüzden sinirlenip bayadır bişey kırmıyo 😂 kırsa da kendine zarar paşa paşa ya tamir ediyodu ya yenisini alıyodu :)
Aman size bişey yapmasın da böyle bir insanla çocuk da yokken neden ayrılmıyorsunuz

Aman size bişey yapmasın da böyle bir insanla çocuk da yokken neden ayrılmıyorsunuz
Şimdiye kadar fiziki anlamda kılıma zarar vermedi büyük konuşmiyim de yani yapacağını sanmıyorum olur da yaparsa zaten işimi hızlandırmış olur. Bilmiyorum sabredim bekliyim dedim çözülür belki dedim ama çözülmüyo gibi anneme açılıp bi anlatabilsem en azından biraz rahatlicam belki niye bekledin dicek buzamana kadar. Üzülsünler de istemiyorum:/

Merhaba hanımlar. Çıkmazda gibiyim bana bişeyler söyleyin :KK43: başlıkta eşimden uzaklaşıyorum dedim ama sanki hayattan uzaklaşıyorum. İçinde bulunduğum ruh hali etkiliyo beni muhtemelen ama nereye kadar gidecek bu. Monotonluk hadsafhada şuan hayatımda. Çok durağan ve sıkıcı gidiyo her şey. Çalışmaya alışmış biri olarak uzun zamandır evde oturmak boğuyo artık beni biyandan da hiçbişey yapmaya mecalim yok sıcakların etkisi büyük bunda tabi ama umarım sadece sıcaklardandır. Bu süreçte de eşimden baya uzaklaştığımı hissediyorum sevgim mi bitti dönemsel bişey mi hiç anlayamıyorum. Dün mesela gün boyu elimde telefon uzandım akşama kadar hiçbişey yapmadım. Tek kelime konuşmadık eşimle. Cinsel olarak da çok uzaklaştım hiç ama hiç istemiyorum yaklaşmasın diye dua eder oldum. Yatarken sarılıyo onu bile istemiyorum sıcak oldu diyip kaçıyorum. Bazen de yakınlaşıyo uyuyo gibi yapıyorum yada bişeyi bahane edip kalkıyorum yataktan. O da farkında ama kızlar insan bi sormaz mı noldu neyin var ? O da sorunlarımla ilgilenmiyo bu ara.Ha sorsa verecek cevabım da yok ama enazından soruyo derim. O da saldı galiba. İddaa muhabbeti vardı eşimin bazılarınız biliyodur. Hala devam ediyo ona bile tepki vermiyorum artık. Belki de bu güvensizlikler boşa çabalamalarım beni yordu bıraktım herşeyi bilmiyorum inanın. Ama napcam ya nasıl kurtulcam bu hallerden :KK43: tek istediğim tek kalmak kimse olmasın yanımda. Kimseye tahammülüm yok :KK43:
Allah allah 1 yılda bu kadar nasıl uzaklastın.Sevmeden mi evlendın?Tiksindin mi ?

Back
X