Eşimden vazgeçemiyorum

balkabagininhikayesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
2
-2
1
29
Eşimle 8 Aydır evliyiz bir çok icra Dosyası 10 larca kişiye borcu ve davalık olduğu borçlar medeniyle kişiler var . Telefonunda Nesin’e uygulamasından iddia kupon yatırdığını farkettim . Sorduğumda kupon olmadığını onun puan olduğu gibi saçma yalanlar söyledi . Meblağlarda küçük değil di . Uygulamayı sildim . Ama bu sefer Google den girdiğini. Farkettim. Yani bu adam kumar bağımlısı olma ihtimali yüksek ama ben eşime çok fazla düşkünüm .eşimden Vazgeçme düşüncesi beni mahvediyor . Maaşlı çalışmıyor kendi işi olduğu için maaş kartını alıp da kontrol etme şansım yok.Ne yapmalıyım lütfen çare söyleyin.bende eşime bağımlıyım çok zor bir şey

Ya çocukla da geçmezse çocuk olduktan sonra boşanmak daha acı olur . Ben boşanmış aile çocuğuyum çok zor bir şey
Zaten arkadaş da ironi yapmış. Hey Allah'ım. Arkadaşlar ironi de yapmayın artık. Bakın az daha çocuk yapacaktı. Sakın çocuk yapma böyle bir adamdan.

Zaten arkadaş da ironi yapmış. Hey Allah'ım. Arkadaşlar ironi de yapmayın artık. Bakın az daha çocuk yapacaktı. Sakın çocuk yapma böyle bir adamdan.
Boşan desem boşanmayacak başka çare bulamadım cünkü.
Adam kumar bagımlısı caresi yok. Tedaviyi yekten eledim.

Kumar borcu olan birisi ile devam etmek istiyorsanız önce bu huyundan vazgeçmesi için destek almalısınız.
Boşanmamak içinde sizin 7/24 çalışıp adamın arkasındaki borçları kapatıp ömür boyu fedakarlık yapmanız gerekiyor.

Değer mi değmez mi orası tartışılır.

Sizin adınıza çok üzüldüm. Çünkü hayatındaki erkeklerden onlar naparsa yapsın vazgecemeyen kadınlar uzun seneler sonunda öyle ruhu emilmiş, sünmüş, enerjisi gitmiş ve kendilerinden birşey kalmamış boş çuval halde kalıyorlar ki.. Napın edin bu kafayı düzeltin. Terapi, meşguliyet hobi ağır iş artık her ne ise çözümü. Ya siz onu bırakacaksınız ya o hem sizi tüketecek hem de bırakacak. Malesef 3. bir alternatif son böyle olaylarda yok.

Eşimle 8 Aydır evliyiz bir çok icra Dosyası 10 larca kişiye borcu ve davalık olduğu borçlar medeniyle kişiler var . Telefonunda Nesin’e uygulamasından iddia kupon yatırdığını farkettim . Sorduğumda kupon olmadığını onun puan olduğu gibi saçma yalanlar söyledi . Meblağlarda küçük değil di . Uygulamayı sildim . Ama bu sefer Google den girdiğini. Farkettim. Yani bu adam kumar bağımlısı olma ihtimali yüksek ama ben eşime çok fazla düşkünüm .eşimden Vazgeçme düşüncesi beni mahvediyor . Maaşlı çalışmıyor kendi işi olduğu için maaş kartını alıp da kontrol etme şansım yok.Ne yapmalıyım lütfen çare söyleyin.bende eşime bağımlıyım çok zor bir şey
Sekiz aylık derin bir mazi var,tabi siz de haklısınız.Bu evliliğe bir de boy boy çocuk lazım,aman onu da ihmal etmeyin konu sahibi.Kacip gitmişsiniz ama neyse😬.

Eşinizden vazgeçemiyorsan ne yazık kimse size yol gösterme konusunda yardımcı olamaz.
Mecburen çekeceksiniz. Şunu da belirtim eşiniz kendi iç sesi değişmeye ihtiyaç duymadan siz istiyorsunuz diye asla değişmez.

Back
X