- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
Katılıyorum
Herkes aynı olacak diye bişey yok
Önemli olan herkese saygı duyup orta noktada buluşabilmektir
Ki burda ne eşini ilgilendiren bi durum var, ne de o adam mevlütte olacak
Sadece konu sahibi kaç yıllık arkadaşının mevlütüne gidip gelecek
Ben bunun daha çok dediğim dedik çaldığım düdük olduğunu düşünüyorum
Amaç o adamla görüşmemen olsa, kadınlar arası mevlüte de hayır denmez çünkü
Ben olsam kalkar giderim
Konu sahibi gitmeyecekse de artık arkadaşlarına net bi açıklama yapmalı
Onlar geliyomuş, en son sen niye gelmiyosun evlendin bi haller oldu diyecekler yoksa..
Peki dışarda bu kız arkadaşlarınla toplanabiliyo musun ?
Tek sorun o adamın evine gitmemekse, dışarda buluşabilmeniz lazım da
gunaydın,aynen öyle dedıgım dedık çaldıgım düdük durumunda..
bu arkadaşlar(3 kız) kuaforumuz ortak orda görüüyoruz,bu mevlüdü olan kız sigortacı dükkanına gidiyorum oturuyoruz dısarı cıkıp bıyerlerde oturuyoruz 3üde evıme gelebılıyor ama ben gidemıyorum..dünde tekrar ettı senı gormeyı cok ıstıyolarsa buraya gelırler ama sen onların evlerıne gidemezsın diye..
kızlara acıklamamı daha once yaptım,bu araya giren mesafenın benden dolayı degıl esımden kaynaklı oldugunu biliyolar
dolayısıyla onlarda benı bır kalemde sılemıyorlar
benım normalde nekadar vefalı oldugumu bılırler bu konuya üzüldügümüde görüyolar içten içe sinir olsalarda onlarda bişey yapamjıyolar
bu arada eskı nıckınız farklıydı sanırım,ous deyınce hatırladım sızı:)
eşinizden neden izin alıyorsunuz arkadaşınızla görüşmek için ben onu anlamadım.
çocuk değilsiniz sonuçta kendi kararınızı verebilirsiniz. o sizin kocanız babanız değil ki siz de 14 yaşında çocuk değilsiniz.
iyiyi kötüyü ayırt edebilirsiniz.
günaydın
izin istemıyorum aslında en basından beri ben şurdayım yada şu kısıyle gorusuyorum bu gün şeklınde gayet normal olarak haber verdım
aslında diyelımkı arıyorum ben bugun x kişi ile görüşücem haberın olsun diyorum o hayır görüşemezsın diyor bi anda pat diye
sonra nıyeler nasıllar gidicem gitmıyceksınler olay izin almaktan zıyade o hale getiriliyor..
belkı baba evınde baskıyla buyuseydım hersey için babamdan ızın alarak yetişseydim bu durumda normal gelebılırdı..
ama bekarken ve eşimle tanısmamısken çıktım ben deyıp evden çıkan,izin istemeyen ama annemle yada babamla konustugumda surdayım gec gelırım haberınız olsun seklınde haber veren,ve 3 abı artı baba ile büyümeme ragmen en ufak bı kısıtlamayla karsılaşmayan ben,
şuanda en ufak bi engele tahammul edemıyorum,,
zamanında annemınde kızım bu kızla cok samımı olma zarar gelır sana dedıgı olmustur ama kalkıpta bunla görüşmüyceksın dememıstır
bu bocalama çok sınır bozucu..
ama buzamana kadar degişen bi çok şey oldu ilişkimizde bunlarda geçecek emınım ama allah bılır ne zaman