eşime babalığı yakıştırmıyorum :(

age4385

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
11
6
1
arkadaşlar merhaba ben 8+5 gunluk hamileyim. benim bir sıkıntım eşime babalığı yakıştıramıyorum. benim ailemın yanında ağırbaşlı oturaklı adam kendi ailesinin yanında cıvık cıvık espriler yapan sureklı abuk subuk videolar izleyip ahahahah dıye bagıra bagıra lıseye gıden kardesıyle gulen biri. ben de hiç hazetmıyorum bu halinden sen abisin biraz daha ağırbaşlı ol dıyorum yok. kendınden 3 yas kucuk bır kardesı daha var ha bıre bunu terslıyor ezıyor cok zoruma gıdıyor. ya ne bileyim aslında şim cok ıyı yardım eder hamıle olmadan oncede her aksam arar canım ne ıstıyorsa alır gelır ıstedıgımız her yere goturur acaba ben mı buyutuyorum bilmiyorum. mesela bır konu da anlasamayınca cocuk gıbı tavır alır sus konusma bok sanane be tarzı ay bazen gırtlaklayıveresım gelıyor :(

Simdiden ayagini denk alsin benim esim de simarinca ya da sinirlenince soylediklerinin nereye gittigini anlamaz. Her zaman uyariyorum bebek dogdugu andan itibaren su tavirlarin değişmezse fena bozusuruz diye. Dikkat etmeye basladi simdiden.

arkadaşlar merhaba ben 8+5 gunluk hamileyim. benim bir sıkıntım eşime babalığı yakıştıramıyorum. benim ailemın yanında ağırbaşlı oturaklı adam kendi ailesinin yanında cıvık cıvık espriler yapan sureklı abuk subuk videolar izleyip ahahahah dıye bagıra bagıra lıseye gıden kardesıyle gulen biri. ben de hiç hazetmıyorum bu halinden sen abisin biraz daha ağırbaşlı ol dıyorum yok. kendınden 3 yas kucuk bır kardesı daha var ha bıre bunu terslıyor ezıyor cok zoruma gıdıyor. ya ne bileyim aslında şim cok ıyı yardım eder hamıle olmadan oncede her aksam arar canım ne ıstıyorsa alır gelır ıstedıgımız her yere goturur acaba ben mı buyutuyorum bilmiyorum. mesela bır konu da anlasamayınca cocuk gıbı tavır alır sus konusma bok sanane be tarzı ay bazen gırtlaklayıveresım gelıyor :KK43:
aslında çocuk ruhlu bireaz senn işin fakat senn kafanda baba figuru agır otoriter bi baba olması ama çocuksu olması biraz güzel çocuğunla oynar eeder devamlı alıp sever öle insanlar daha merhametli olur zamanla zaten ağırlaşrlar evlat sorumluluğu altında merk etme ama şu laf söleme konusunda kesnlkle uyar

ahh ahh herkesn derdı baska... bzde dort gozle hamılelıgı bekluyoz.. allah herkesın gönlune göre versin inşaallah..

aslında çocuk ruhlu bireaz senn işin fakat senn kafanda baba figuru agır otoriter bi baba olması ama çocuksu olması biraz güzel çocuğunla oynar eeder devamlı alıp sever öle insanlar daha merhametli olur zamanla zaten ağırlaşrlar evlat sorumluluğu altında merk etme ama şu laf söleme konusunda kesnlkle uyar
haklısın canım evet cocukları cok sevıyor. ıstedıgınde cok agırbaslı oluyor. bana oyle laflar soyleyınce pişman olup özur dıler hak ettın deyıp cekılmez kenara ama hamilelikten mş bimiyorum acayıp seyler hıssedyorum :(

canım allah biran önce sana da bir evlat nasip etsin. dediğin gibi herkesin derdi baska. ne zamandır cocuk ıstıyorsun ?

amin inşallah. 2bucuk yıl falan oldu cnm ewlendkten bıkac ay snra ıstedık ama nasıp olmadı daha vardr allhn bı ıldıgı vermedgne göre..bugun adet gnm adet olrsam cuma hastaneye gtcem 2. asılama ıcın muayene olcm hakkmzda hayrlısı olsun

haketen sinir bozucu bi durum ama kendı cocugu olunca farklı olabilir durum inşallah güzel stressiz bir hamilelik gecirirsin sen sadece bebişine odaklan şimdilik sen üzülürsen o hisseder o doğduktan sonra düşünürsün bunları gözüne batan davranısı oldukca o an uyarırsın sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

amin inşallah. 2bucuk yıl falan oldu cnm ewlendkten bıkac ay snra ıstedık ama nasıp olmadı daha vardr allhn bı ıldıgı vermedgne göre..bugun adet gnm adet olrsam cuma hastaneye gtcem 2. asılama ıcın muayene olcm hakkmzda hayrlısı olsun
nşallar olur. ben evlenelı daha 1 sene ancak oluyor istemiyorduk cocuk ama etrafımızda olmayan o kadar ınsan vardıkı ya olmazsa deyıp stres olup evlelıgımızden 6 ay sonra cocuk ıstemeye başladık. cok affedersın cınsel hayatımı sadece bebek ıcın ayarlıyordum yumurtalama gunlerını hıc kacırmıyordum baktım olmuyor adetım gecıkıyor ama bırsey yok. ki benm adetim asla geçmez. umıtlenıyordum ama olmuyordu. esim bır ay boyunca mesaı kaldı 2 kere bırlıkte oldu o ay hıc kasmadım da bakmadım bıle takvıme calısıyorum ıs yerınde agır agır kolıler kaldırıyorum arkadaslar dıyor kızım hamılelık ıstıyorsun ya varsa ya yoktır takmıyorum artık dedım. ve o ay rabbım verdi. sakın stres yapıp kasma cok etkılıyor .

Yazida gordugum tek sorun kardedinin esinle saygisiz konusmasi. Gerisi olabilir. Cocuk ruhludur guler eylenir.
O bana acayip gelmedi.

Ben cocuk ruhlu eglenceli cok severim keza esimde bende oyleyim. Evde cocuklar gibi kosturur birbirimizi kovalariz :)
Eglenmesini bil. Agribasli birisi olupta ne olacak?

Tek sıkıntı kardesinin kucumseyici konusmasi.

Simdiden ayagini denk alsin benim esim de simarinca ya da sinirlenince soylediklerinin nereye gittigini anlamaz. Her zaman uyariyorum bebek dogdugu andan itibaren su tavirlarin değişmezse fena bozusuruz diye. Dikkat etmeye basladi simdiden.
bendee uyarıyorum uyarmam aslında cekınır benden ama nasıl bu konuda bu kadar dıkkatsız anlamıorum :(

Yazida gordugum tek sorun kardedinin esinle saygisiz konusmasi. Gerisi olabilir. Cocuk ruhludur guler eylenir.
O bana acayip gelmedi.

Ben cocuk ruhlu eglenceli cok severim keza esimde bende oyleyim. Evde cocuklar gibi kosturur birbirimizi kovalariz :)
Eglenmesini bil. Agribasli birisi olupta ne olacak?

Tek sıkıntı kardesinin kucumseyici konusmasi.
aynen o tartısma anında noluyorsa adamın ıcıne scanavar gırıyor. ha kocam bu arada bayagı bı statude mevki sahıbı kaardessi ipsiz sapsız bırı onun oyle davranmasına katlanamıyorum

Bence birbirinizi özgür bırakın. Eşim de tam tersi ben şımarıyorum diye kızıyor. Ama somurtup uyuz bir insan olsam daha mı iyi gülüp güldürüyorum daha guzel ne var. Ciddi olunması gereken yerde zaten olunur. Ama insan ailesiyle de en dogal halini olamayacaksa nerde rahat nefes alacak ? Tek kötülüğü bu olsun ya enerjisini orda burda kötü yerlerde harcamıyorsa evinde özgür bırak bari :)

bendee uyarıyorum uyarmam aslında cekınır benden ama nasıl bu konuda bu kadar dıkkatsız anlamıorum :KK43:
Merak etme cocukla birlikte o da büyüyecek farkina varir baba oldugunu anlayinca. Biz kadinlar bebegin her safhasini hissettigimiz icin daha erken alisiyoruz anne olmaya fakat erkeklerin babaligi anlamasi icin biraz zaman lazim

nşallar olur. ben evlenelı daha 1 sene ancak oluyor istemiyorduk cocuk ama etrafımızda olmayan o kadar ınsan vardıkı ya olmazsa deyıp stres olup evlelıgımızden 6 ay sonra cocuk ıstemeye başladık. cok affedersın cınsel hayatımı sadece bebek ıcın ayarlıyordum yumurtalama gunlerını hıc kacırmıyordum baktım olmuyor adetım gecıkıyor ama bırsey yok. ki benm adetim asla geçmez. umıtlenıyordum ama olmuyordu. esim bır ay boyunca mesaı kaldı 2 kere bırlıkte oldu o ay hıc kasmadım da bakmadım bıle takvıme calısıyorum ıs yerınde agır agır kolıler kaldırıyorum arkadaslar dıyor kızım hamılelık ıstıyorsun ya varsa ya yoktır takmıyorum artık dedım. ve o ay rabbım verdi. sakın stres yapıp kasma cok etkılıyor .

heo öyle dıyolar canm allah ne zamn takdr ettyse o zaman oluyor ama ne yapsak vesıle hep.. bız elmzden gelenı yapcz tabıkıde snra tevekuletcez allaha brakcaz.. cumlemızın ıstegnı duasını hayrlısıyla nasıp etsın rabbım ınsaaaallah. hcbı mutluluk ebedı degl hcbı dertte kalıcı degl. hayrlı ımthanlar versn rabbım

Ben kocama aşık oldum ama onda iyi baba figürünü görmeseydim evlenmezdim. Bence epeyce geç kalmışsın bu kanıya varmak için. Onu öyle kabul etmekten başka çaren yok, kabul etmedikçe kendin sinirlenip kendin sakinleşeceksin. Yaşı kaç bilmiyorum ama yaşı ilerledikçe de daha oturaklı olabilir.

haklısın canım evet cocukları cok sevıyor. ıstedıgınde cok agırbaslı oluyor. bana oyle laflar soyleyınce pişman olup özur dıler hak ettın deyıp cekılmez kenara ama hamilelikten mş bimiyorum acayıp seyler hıssedyorum :KK43:
ayy canım hiç sorma bendede o sorunlar varr

Bn esime babaligi cok yakistiriyorum kimi zaman agir kimi zaman cocukla cocuk oluyor bnce boyle olmasi daha iyi bn gayet mutluyum ;) ;)

Biz bebek ana rahmine dustugunde anne oluyoruz ama erkekler dogduklari zaman. Hem sen boyle sevip evlenmedinmi bence eglenceli bir esin var. Ya da sen cok agir baslisin.
Bebek dogana kadar bekle bakim bebek dogunca baba olucak ya :)

benimde hep ondan olmadı 4 sene olmadı cnm neden yoktu şimdi çok şükür aşılamayla oldu o ay stres yapmadım elimden geldiği kadar

Back
X