Eşime baby dıyen arkadaş:)

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar 2-3 ay öncesıne kadar eşimin telinde bayan iş arkadasından gelen mesajı gırdum. X dosyayı yolladım baby..
Sahsen yıllardır calıştıgım ailecek tanıstıgımız öğretmen dostlarıma dahı canım , baby demedım. Cok hoş bulmadım.. Neyse eşimle paylastım kem küm o oyle konuşuyor benımle ne ılgısı var vs gıbı anlamsz cevaplar aldım.
Sonrasında esım mesajları silmeye basladı. En nefret ettıgım sey telefon kurcalamak gozlemledım .. Esım mesajları siliyor yanı sıldıgını sanıyor arşivlenen mesaj olarak kalıyor:) esım net duz mesafeli ancak bu kızda durduk yere mı bu samımıyet? Hala huzursuzum ne dusunuyorsunuz boşuna mı kuruntu edıyorjm

Valla benim de çevremde çok var bu tarz konuşan kızlar ve tamamiyle samimiyetten kaynaklanıyor.Yani kötü niyetle diyen var mı bilemiyorum ama en azından benim etrafımdakiler de öyle birşey sezmedim.Akşama kadar dipdibe çalışınca sanırım ağız öyle alışıyor.Ben asla demem ama dediğim gibi diyenlerin hepsi de kötü niyetli diyemeyiz.

Herkes haddini bilsin cnm. Sen kimsin ki elin evli adamına baby diye hitap edebiliyorsun, ayrıca kocan da da suç var. Nasıl buna izin verir. Ya bilmiyorum da ben olsam ikisinin de ağzının payını veririm.

Eşinizle o kız samimiler demekki baby derken çekinmeden söylemiş. Neden mesajları silmeye başladı daha çok kuşku uyandırmıyor mu ?

Bence kizin agiz aliskanligi.hos degil esin de hos olmadigini bildiginden ve araya mesafe koymadigindan ,daha fazla rahatsiz olma diye msjlari siliyor.

Bence kizin agiz aliskanligi.hos degil esin de hos olmadigini bildiginden ve araya mesafe koymadigindan ,daha fazla rahatsiz olma diye msjlari siliyor.
Haklısınız. O boyle konuşuyor herkesle dıyor. Ama evli bır erkek olarak hoşlanmadıgını belirtmesi hıssettırmesı gerekmezmı

bence kızın baby demesi kocanın hoşuna gitmiyo değil yaniii

O ne öyle yaa eşiniz tavrını koymalı bunu da siz eşinize tavır koyarak yaparsınız...:63:

O ne öyle yaa eşiniz tavrını koymalı bunu da siz eşinize tavır koyarak yaparsınız...:63:
Ben net bı konuşma yaptım tekrarlanırsa bu konuşma aynı sevıyede olmaz defım. Utandı vs ckta ustune gıtmedım takıpteyım:)

Back
X