Eşime çok düşkünüm.Aldatması ihtimalini düşünmek beni hasta edecek.

s papatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
18
5
1
39
8 yıllık evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var. Güzel bir makamda memur olarak çalışıyorum. Tabiri caiz se boylu poslu sarışın güzel bir bayanım. Evime , oğluma, eşime çok düşkünüm. Kocamın daha önce aldatma anlamında bir olayına tanık olmadım. Beni sevdiğini düşünüyorum.2. bebeğimiz planlıyoruz. Haftada 2 kere arkadaşlarıyla 11 e kadar takılır içerler. Nerede kiminle olduğunu bilirim söyler yani. Gün içerisinde de takılır arkadaşlarıyla ama öyle içme falan olmaz genelde.Öğleden sonra işi hafifliyor. Neyse.
Samimi bir arkadaşı yeni evlendi.2 aile son zamanlarda yemek yemeğe ve içkili müzikli ortamlara takılıyoruz. Orada dikkatimi çekti ki eşim ortamda bulunan mesela karşı masasında kız kıza gelmiş gruptan birini kestiriyo gözüne bakıyo. Başta kız farketmiyo sonra kız da karşılık veriyo bakışmalara. Sanırım içki içince eşime bir özgüven geliyo.Çünkü bu tarz durumla düğünde de tanık oldum. Rahat oynasın diye içki içen eşim birini kestiriyo gözüne bakıyo. Hatta kız da farkedip bakışmaya başlayınca yüzünde bir gülümsemeler bile beliriyo eşimin. Fakedince uyarıyorum. Oğlum ölsün bakmıyorum diyor. Kimmiş göreyim bali göster baktığımı diyor. Artık kalabalık ortamlara girmek istemiyorum. Her defasında önüne bak, kıza bakmayı bırak demekten sıkıldım.Çok rahatsız bir durum oluyor benim için bu duurm. Beraberken sarılmalı ele ele otururuz sarılır öper beni ama yine bakar yine bakar belirlediği kişiye dik dik. Ne yapmam gerek bilemedim. Akıl almak istiyorum.Çok ihtiyacım var. Yani asıl derdim beni bu gidişle ilerde aldatır da. Yorumlarınız bana çok iyi gelecek. uzun uzun yazın emi

Simdi buraya " icki tüm kötülüklerin anasidir, alkollü ortamdan uzak durun" cular gelecek.

Esiniz ile konusun bence, belli ki cakir keyif olunca dediginiz gibi bir gevseme ve güven geliyor ama hic hos degil. Alin karsiniza konusun kendin ceki düzen versin.

Ya takılma uyar ben görüyorum,içimde bişeyler bitiyor de.ikinci çocuğu ertele hatta.güvenmiyorum üzgünüm de.olsun bitsin.o düşünsün

ettiği yemin çok çirkin bu birincisi. ikinsici, bazı erkekler göz çapkını dediğimiz türdendir, yani ortamda güzel bir kadın gördüler mi bakarlar. kadın görüş alanından çıktı mı unutup giderler. yani unutmasını temenni edelim ki tatsız durumlar olmasın.

Eşin maymun iştahlı galiba, anlattıklarına bakarsak. yani öyle düşünmekte elbette ki haklısın.

Simdi buraya " icki tüm kötülüklerin anasidir, alkollü ortamdan uzak durun" cular gelecek.

Esiniz ile konusun bence, belli ki cakir keyif olunca dediginiz gibi bir gevseme ve güven geliyor ama hic hos degil. Alin karsiniza konusun kendin ceki düzen versin.

Çok kez konuştum.Bakmıyorum diyor.Acaba farkında mı değil.Yada kıskandırması hoşuna mı gidiyor bilemedim.

Aynen oyle..alkolun huzur bozmadigi ev yok.
Bakin alkol alinca yapiyor demis farkindaysaniz.sebep alkol..
Zaten bakarakta aldatiyor..temasada gecmesi olasi..

ettiği yemin çok çirkin bu birincisi. ikinsici, bazı erkekler göz çapkını dediğimiz türdendir, yani ortamda güzel bir kadın gördüler mi bakarlar. kadın görüş alanından çıktı mı unutup giderler. yani unutmasını temenni edelim ki tatsız durumlar olmasın.
Evet haklısınız o bakışma orda kalıyo.Yolda görse tanımaz eminim.Ama o anlar çok mahvedici.Hatta masamızdaki arkadaşlar bu bakışmaları sezecek diye tedirginliğim paha biçilemez bi sorun.

Göz çapkını olması ve bunu sizin yanınızda yapması cok çirkin.. Ben esımın bırıne baktıgını farkedersem bende eslık edıyorum cok rahatsız edıcı olmuyor.. Yer gıbı yada tavlama amaclı degıl.. Yada gormedıgı olursa ben gosterıyorum. Ama kendı egosunu tatmın etmek ıcın baskasına baktıgını hıssetsem sızın ornekte oldugu gıbı gozlerını cıkarırım sanırım.. Etrafta sizde bakın sağa sola nazire yapın.. Anlar herhalde..

Kuskularınızdan kurtulmadan ıkıncı cocugu yapmayın lutfen..

sebep alkol falan değil, alkol sadece bir araç.
adam alkol alınca beğenilme, arzulanma isteği bastırıldığı yerden yukarı süzülüyor sadece...
2. çocuğu erteleyin.

Ne demek istediğiniz anlamadım.Ben eşime her anlamda gerekenden fazlasını verdiğimi düşünüyorum.

Siz bunlara rağmen 2.çocuğu mu düşünüyorsunuz ? Bence düşünmeyin erteleyin, ettiği yemin çok kötü neden oğlum ölsün diyor insan onu diyemez bile ya

Ne demek istediğiniz anlamadım.Ben eşime her anlamda gerekenden fazlasını verdiğimi düşünüyorum.

sizinle alakalı bir durum değil.bu bir karakter, huy meselesi.bir bozukluk.tıpkı aldatmak gibi.
siz isterseniz adriana lima olun, eşinizin bilinçaltında böyle birşey varsa başka kadınlar tarafından beğenilmek,arzulanmak hoşuna gidiyor heyecanlandırıyor olmalı.

Back
X