Eşime çok düşkünüm.Aldatması ihtimalini düşünmek beni hasta edecek.

Ben olsam ben de onu rahatsız edecek şekilde yakışıklı adamları keserim.

Bu adamdan 2. Çocuk düşünmek yersiz.
Çocuk üzerine edilen yemine cevabım sen öl asıl dünya temizlenir biraz gerizekalı olurdu.

Verilen örnekteki beyfendi gibi arzularla değil; Amaç çapkınlık yapmak değil.. Ne giydiğine ne yaptıgına ne konustuguna bakmak gözlemlemek Cinsiyet ayrımı yapmadan.. Özellikle altta yazdım esiniz gibi olsa tepkimi gösterirdim diye..

Ben yorumu cok yanlıs anlşılır yaptım sanırım :) Yukarıdakı hanfendıye de acıklama yaptım. Göz bu bakıyor ama nereye hangi amacla hangi zihniyetle baktıgı önemli.. Kadın ya da erkek tavlamak maksadı olmadan... Umarım anlasılır olmustur.

8 yıllık evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var. Güzel bir makamda memur olarak çalışıyorum. Tabiri caiz se boylu poslu sarışın güzel bir bayanım. Evime , oğluma, eşime çok düşkünüm. Kocamın daha önce aldatma anlamında bir olayına tanık olmadım. Beni sevdiğini düşünüyorum.2. bebeğimiz planlıyoruz. Haftada 2 kere arkadaşlarıyla 11 e kadar takılır içerler. Nerede kiminle olduğunu bilirim söyler yani. Gün içerisinde de takılır arkadaşlarıyla ama öyle içme falan olmaz genelde.Öğleden sonra işi hafifliyor. Neyse.
Samimi bir arkadaşı yeni evlendi.2 aile son zamanlarda yemek yemeğe ve içkili müzikli ortamlara takılıyoruz. Orada dikkatimi çekti ki eşim ortamda bulunan mesela karşı masasında kız kıza gelmiş gruptan birini kestiriyo gözüne bakıyo. Başta kız farketmiyo sonra kız da karşılık veriyo bakışmalara. Sanırım içki içince eşime bir özgüven geliyo.Çünkü bu tarz durumla düğünde de tanık oldum. Rahat oynasın diye içki içen eşim birini kestiriyo gözüne bakıyo. Hatta kız da farkedip bakışmaya başlayınca yüzünde bir gülümsemeler bile beliriyo eşimin. Fakedince uyarıyorum. Oğlum ölsün bakmıyorum diyor. Kimmiş göreyim bali göster baktığımı diyor. Artık kalabalık ortamlara girmek istemiyorum. Her defasında önüne bak, kıza bakmayı bırak demekten sıkıldım.Çok rahatsız bir durum oluyor benim için bu duurm. Beraberken sarılmalı ele ele otururuz sarılır öper beni ama yine bakar yine bakar belirlediği kişiye dik dik. Ne yapmam gerek bilemedim. Akıl almak istiyorum.Çok ihtiyacım var. Yani asıl derdim beni bu gidişle ilerde aldatır da. Yorumlarınız bana çok iyi gelecek. uzun uzun yazın emi
kusura bakma ama böyle erkeklere deli olurum,yanlarında eşleri varken başka birine bakmaları tamamen karaktersizlik.Tavrını sert koy benim kocam ben yanındayken bi kızı kesicek onun malum yerlerini keserim herhalde töbe töbee :) çok sinirlendim şimdi :)

8 yıllık evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var. Güzel bir makamda memur olarak çalışıyorum. Tabiri caiz se boylu poslu sarışın güzel bir bayanım. Evime , oğluma, eşime çok düşkünüm. Kocamın daha önce aldatma anlamında bir olayına tanık olmadım. Beni sevdiğini düşünüyorum.2. bebeğimiz planlıyoruz. Haftada 2 kere arkadaşlarıyla 11 e kadar takılır içerler. Nerede kiminle olduğunu bilirim söyler yani. Gün içerisinde de takılır arkadaşlarıyla ama öyle içme falan olmaz genelde.Öğleden sonra işi hafifliyor. Neyse.
Samimi bir arkadaşı yeni evlendi.2 aile son zamanlarda yemek yemeğe ve içkili müzikli ortamlara takılıyoruz. Orada dikkatimi çekti ki eşim ortamda bulunan mesela karşı masasında kız kıza gelmiş gruptan birini kestiriyo gözüne bakıyo. Başta kız farketmiyo sonra kız da karşılık veriyo bakışmalara. Sanırım içki içince eşime bir özgüven geliyo.Çünkü bu tarz durumla düğünde de tanık oldum. Rahat oynasın diye içki içen eşim birini kestiriyo gözüne bakıyo. Hatta kız da farkedip bakışmaya başlayınca yüzünde bir gülümsemeler bile beliriyo eşimin. Fakedince uyarıyorum. Oğlum ölsün bakmıyorum diyor. Kimmiş göreyim bali göster baktığımı diyor. Artık kalabalık ortamlara girmek istemiyorum. Her defasında önüne bak, kıza bakmayı bırak demekten sıkıldım.Çok rahatsız bir durum oluyor benim için bu duurm. Beraberken sarılmalı ele ele otururuz sarılır öper beni ama yine bakar yine bakar belirlediği kişiye dik dik. Ne yapmam gerek bilemedim. Akıl almak istiyorum.Çok ihtiyacım var. Yani asıl derdim beni bu gidişle ilerde aldatır da. Yorumlarınız bana çok iyi gelecek. uzun uzun yazın emi

Valla içki işte azıtıyor olabilir,
Ama siz baktığını farkediyorsunuz oda oğlunuzun ölüsünü göreyim bakmadım diyor
Y
ahu evladı ne karıştırıyorsun be adam ! hiç sevmem böyle çocuk üzerine yemin edenleri.
Sizde böyle yaşayamazsınız görmezden gelin zaten yanlış bir haraketini yakalamamışsınız
İlerde olabilirmi düşüncesi saçma bu sizi yer bitirir.
Kimse sonrasını hatta 1 dakika sonrasını bilemez ki
Bu yüzden allaha sığının olumsuzlukları atın üzerinizden

Valla içki işte azıtıyor olabilir,
Ama siz baktığını farkediyorsunuz oda oğlunuzun ölüsünü göreyim bakmadım diyor
Y
ahu evladı ne karıştırıyorsun be adam ! hiç sevmem böyle çocuk üzerine yemin edenleri.
Sizde böyle yaşayamazsınız görmezden gelin zaten yanlış bir haraketini yakalamamışsınız
İlerde olabilirmi düşüncesi saçma bu sizi yer bitirir.
Kimse sonrasını hatta 1 dakika sonrasını bilemez ki
Bu yüzden allaha sığının olumsuzlukları atın üzerinizden
Teşekkür ederim cevabınız için.Evet şimdiye kadar bu hareketinin haricinde yanlış bir hareketini görmedim.Ama bu bakışmaların devamı gelipte kız tarafından bi işaret gelirse eşim ne tepki verir düşünemiyorum.Yani iş aldatmaya kadar gider mi sizce

Back
X