eşime çok kırgınım ama o kendini haklı görüyor.............

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
eşimle bugün tartıştık aslında ufak bir şey ama bu ufak şeyler büyüdükçe dağ oluyor işte eşim bugün arkdşaıyla konuştu tamm akşam görüşürüz dedi bugün tatilimdi resmi tatil yani beraber çıkarız zaman geçiririz diye düşündük tamm dedi 14.30 gibi çıkacaktık ama arkdaşıyla konuşunca çok kızdım...
eşim bana zaman ayırrken 2-3-4 saat biçmesi yani zaman sınırlaması beni çok üzüyo 8 ayı geçkin evliyiz bir tam günü bana ayırmamış illaki arkdşalra da bir görüncek bi gün tam gün evde kalıcaktı boğulyomuş yine gitti 1 bçuk saat dışarı...
bunlardan ziyade tartışıtığımz tek konu bu ve her tartışmamızda keşke evlenmeseydim hadi git bitsin beni bunlar yaralıyo benimde ağzıma her kelime geliyor ama söylemiyor aramızda bu sözler yüzünden uçurumlar oluşmasın diye....ben haksızmıyım abartıyor muyum birde annesi her tartışmamıza karışır çünkü giderdertlenir eşim bana geç kaldığımda surat yapıyor diye onlarda aman oğlumuz üzülmesin bu kız burda ailesi yok ne olursa oslun mantığındalar her tartışmda beni annem içağıracak gelip burda kalsın şeklinde tehtit eder yaa inanın o kadar çok şey var o kadar doluyum ki...

eşimle bugün tartıştık aslında ufak bir şey ama bu ufak şeyler büyüdükçe dağ oluyor işte eşim bugün arkdşaıyla konuştu tamm akşam görüşürüz dedi bugün tatilimdi resmi tatil yani beraber çıkarız zaman geçiririz diye düşündük tamm dedi 14.30 gibi çıkacaktık ama arkdaşıyla konuşunca çok kızdım...
eşim bana zaman ayırrken 2-3-4 saat biçmesi yani zaman sınırlaması beni çok üzüyo 8 ayı geçkin evliyiz bir tam günü bana ayırmamış illaki arkdşalra da bir görüncek bi gün tam gün evde kalıcaktı boğulyomuş yine gitti 1 bçuk saat dışarı...
bunlardan ziyade tartışıtığımz tek konu bu ve her tartışmamızda keşke evlenmeseydim hadi git bitsin beni bunlar yaralıyo benimde ağzıma her kelime geliyor ama söylemiyor aramızda bu sözler yüzünden uçurumlar oluşmasın diye....ben haksızmıyım abartıyor muyum birde annesi her tartışmamıza karışır çünkü giderdertlenir eşim bana geç kaldığımda surat yapıyor diye onlarda aman oğlumuz üzülmesin bu kız burda ailesi yok ne olursa oslun mantığındalar her tartışmda beni annem içağıracak gelip burda kalsın şeklinde tehtit eder yaa inanın o kadar çok şey var o kadar doluyum ki...

Gerçekten kendi aileniz destek olmuyorsa tüm bunları çekmenizi anlayabilirim..
Çok zor durum,Allahım yardımcınız olsun inşallah..
Tüm bu acı sözleri duymanıza rağmen ayrılmadığınıza göre onu umursamayın,sizi ilgi,sevgi gösterecek diye beklemeyin bence..Bir iş bulun,çalışın,arkadaşlarınızla çıkın,gezin siz de onun gibi..
Belki sizin onu umursamadığınızı görmesi aklını başına getirir..
Yok yine de sizle ilgilenmezse en azından sizin beklentileriniz azaldığı için daha az üzülürsünüz..

ayy yazdıklarında kendimi buldum bizde 8 aylık evliyiz ve dediğin gibi bir gununu bana ayırmamıştır evde boğuluyomus allah tan kaynanamlarla sorunum yok onunla ilgilenmemeyi denedim yani bende arkadaşlarımla gezdim filan ama inan ban kafama göre takılayımda gerisi mihim değil havasında bana zaman ayırmıyo yani bıraksam gidip arkadaşlarında yaşayacak aramızda başka sorun yok evde olduğu süre içinde iyi anlaşıyoruz ama gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorm..... o yüzden bulursan bi çaresini bana da haber ver

benim kocada dışarı bi çıktı mı eve gelmek bilmez işi dolayısıyla ama...

arkadaşları bekar galiba
evli erkeklerin bekarlarla takılması böle sonuçlar doğuruo genellikle

yeni evliyken oluyo böle şeyler.hala bekarlık havasındalar..hem evli kalmak hem bekar yaşamak istiyolar.
canım hiç dert etme bunları..böyle ufak şeylerden de kırmayın birbirinizi.
zaman geçtikçe herşey oturuyor rayına..size evliliğine yuvasına alışıyor..
herşey gönlünce olsun güzelim

Gerçekten kendi aileniz destek olmuyorsa tüm bunları çekmenizi anlayabilirim..
Çok zor durum,Allahım yardımcınız olsun inşallah..
Tüm bu acı sözleri duymanıza rağmen ayrılmadığınıza göre onu umursamayın,sizi ilgi,sevgi gösterecek diye beklemeyin bence..Bir iş bulun,çalışın,arkadaşlarınızla çıkın,gezin siz de onun gibi..
Belki sizin onu umursamadığınızı görmesi aklını başına getirir..
Yok yine de sizle ilgilenmezse en azından sizin beklentileriniz azaldığı için daha az üzülürsünüz..

ailem bana çok destek olur ama eşim bu sözleri kullanırken normalmiş gib kullanıyo ve alışkanlık halnie getirmiş gerçekten gitmemi istedği içn değil ama ağzına çok kolay alıyo bu sözlerin bütün bunların üzerine bide annesi mayadanoz olunca sinirlerim daha çok bozuluor yani belik okarşımzsa eşimde adam olur biraz..

ayy yazdıklarında kendimi buldum bizde 8 aylık evliyiz ve dediğin gibi bir gununu bana ayırmamıştır evde boğuluyomus allah tan kaynanamlarla sorunum yok onunla ilgilenmemeyi denedim yani bende arkadaşlarımla gezdim filan ama inan ban kafama göre takılayımda gerisi mihim değil havasında bana zaman ayırmıyo yani bıraksam gidip arkadaşlarında yaşayacak aramızda başka sorun yok evde olduğu süre içinde iyi anlaşıyoruz ama gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorm..... o yüzden bulursan bi çaresini bana da haber ver

valla ben tartıştım iyilikle davrandım her ikiside kar etmedi aslında annesi dediğim gin maydanoz olunca ondan güç alıyor birdeannemi eve getirrim bizde gece yatıya kalır diye tehtit ediyor...

yapacağın basit o arkadaşlarına vakit çok ayırıyorsa sende arkadaşlarına vakit ayırCAKSIN

SANKı BEKARMIŞ GıBı eşinide kafana takmayacaksın günü gün et bak o vakit seni
önemser ,sen üstüne düşdükçe şımarıyor sıkma sende telden arayıp durma yemeğini yap

gez veya kurslara katıl senin yokluğunu hissetsin desin ki biz evliyiz !!!

takdik önemli ağlaman sızlaman önemli değil !!!
olumunekankayizsmile

benim kocada dışarı bi çıktı mı eve gelmek bilmez işi dolayısıyla ama...

benmki keyfine canım...

arkadaşları bekar galiba
evli erkeklerin bekarlarla takılması böle sonuçlar doğuruo genellikle

aksine hepsi evli ama kabulenmişler bu durumu o da öyle olmamı istiyor

yeni evliyken oluyo böle şeyler.hala bekarlık havasındalar..hem evli kalmak hem bekar yaşamak istiyolar.
canım hiç dert etme bunları..böyle ufak şeylerden de kırmayın birbirinizi.
zaman geçtikçe herşey oturuyor rayına..size evliliğine yuvasına alışıyor..
herşey gönlünce olsun güzelim

tşk ederim cnm umarım öyle olur ama bunları yaşdıkça kendimi değersiz görüyorum....
yapacağın basit o arkadaşlarına vakit çok ayırıyorsa sende arkadaşlarına vakit ayırCAKSIN

SANKı BEKARMIŞ GıBı eşinide kafana takmayacaksın günü gün et bak o vakit seni
önemser ,sen üstüne düşdükçe şımarıyor sıkma sende telden arayıp durma yemeğini yap

gez veya kurslara katıl senin yokluğunu hissetsin dedin ki biz evliyiz !!!

takdik önemli ağlaman sızlaman önemli değil !!!

deneyicem canım da yeni şe girdim bu şehirde kiseyi tanımıyorum ondan belkide bu kadar üzerine düştüm ...

eşinin arkadaşlarıyla eşleriyle tanış o kadınları da kışkırt hep beraber takılalım erkekleri yalnız bırakmayalım fikrini akıllarına sok belki bu buluşmalar seni ve eşini dahada yakınlaştırır hep beraber gezer farklı aktiviteler yaparsınız

boşan.

ahhh ahh keşke sevgili olsaydıkda hemen bıraksaydım kapıyı da çarpsaydım şöyle afilli....yalvartsaydım...ama evlililk bambaşkaymış...

sizde cikip gezin arkadaslarinizla
evde duramiyorum dersiniz sizde
kisasa kisas deneyin bakalim ne olucak
baktiniz ogitti sizde hemen disari kacin

daha yeni evli sayılırsınız benim bugün beşinci yılım oluyo eşim kolay kolay bensiz dışarı çıkmaz.bekar arkadaşına giderken dahi beni götürüyo bende ya kıs kardeşiyle yada annesiyle oturuyorum.yalnız çıkarsa taş çatlasın bir saat çıkar oda işleri için.ya insan eşiyle vakit geçirirken mutlu olur.ama tabi bunlar ufak seyler güzellikle anlatmaya çalışın tartışarak değil.inşallah istediğiniz gibi mutlu olursunuz

boşan.

ahhh ahh keşke sevgili olsaydıkda hemen bıraksaydım kapıyı da çarpsaydım şöyle afilli....yalvartsaydım...ama evlililk bambaşkaymış...

nasılmış?

bir erkek bana "keşke evlenmeseydim" diyecek, bu nasıl bir aşağılamadır!!! bunu sözü kaldırmayı hak edecek ne yaptınız ki sanki!

bekara karı boşamak faslında yazmıyorum, çok ezilmişsiniz siz.

daha yeni evli sayılırsınız benim bugün beşinci yılım oluyo eşim kolay kolay bensiz dışarı çıkmaz.bekar arkadaşına giderken dahi beni götürüyo bende ya kıs kardeşiyle yada annesiyle oturuyorum.yalnız çıkarsa taş çatlasın bir saat çıkar oda işleri için.ya insan eşiyle vakit geçirirken mutlu olur.ama tabi bunlar ufak seyler güzellikle anlatmaya çalışın tartışarak değil.inşallah istediğiniz gibi mutlu olursunuz

işte bende evlenmeden önce böyle bi eş isterdim ki eşim öyle göriniyordu ama evelnmeden önce aynı yerde yaşamadığmz için bilimyordum tabii bu kadar dışarı düşkünü olduğunu umarım düzelir yoksa çok kötü sonuçlar doğar:((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X