eşime çok kırgınım ama o kendini haklı görüyor.............

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasılmış?

bir erkek bana "keşke evlenmeseydim" diyecek, bu nasıl bir aşağılamadır!!! bunu sözü kaldırmayı hak edecek ne yaptınız ki sanki!

bekara karı boşamak faslında yazmıyorum, çok ezilmişsiniz siz.

bende bu yüzden kızdım eşime ama bunlar kullana kullANAKENDıSıNE O KADAR NORMAL GELMıŞ ki hiç aramızda uçurumlar açacağın biel farkında değil...

merhaba feryalcan, esini seviyorsan ve yapici olmak istiyorsan sinirini yenmeye calis maalesef hersey yolunda gitmeye bilir farketmedigin huylar sonradan cikabilir.. soylendiginde kizdiginda daha kotu oluyorsa ve canin aciyorsa birde baska turlu dene.. bu arada keske kadinlar kadar ince dusunebilselerdi ama hayir sanirim birazda simarik buyumus esiniz.. istersen bunu dene: bir muddet hal ve hareketlerine ses cikartmayip (sabrin yeterse) sonra tatli ve neseli bir aninizda fazla ustune gitmeden kalbinizin kirildigini ona cok deger verdiginizi ailesine sikayet ederek kendinizi kimsesiz hissettiginizi anlatmaya calis..

haa birde bir kac zaman once gorumce kaynana saldirisina ugramistin yanilmiyorsam.. duzelecegini soylemisti.. Gitmemeni istemisti.. r bu gecmis olaylar ve esinin tutumlari ruhen seni yiprattigini ve daha ilimli ve anlayisli olamazmisin diye guzelce soramazmisin? tas degil ya etkisiz kalsin
ama bende anladim'ki en buyuk asik bile bagirmaya yada sikayete gelemez sadece tatli dille ve uzuntuyle samimice icindekileri anlattigi zaman etki gosterir diye dusunuyorum..

boşan.

ahhh ahh keşke sevgili olsaydıkda hemen bıraksaydım kapıyı da çarpsaydım şöyle afilli....yalvartsaydım...ama evlililk bambaşkaymış...

aynen öyle ama boşanmak çok zor eşimin bana kötü biz sözü yoltur sadece eve geç gelmeyi normal bişey olarak görüyo boşanmayı çok geçirdim kafamdan sinirli olduğum zamanlar ama sinirim geçince gitti hep düşüncelerim sonuçta eşimi seviyorum ama böyle de hayat çok zor...

Bence eşiniz evde sizinle vakit geçirmekten sıkılıyor.Evliliğiniz yeni olduğu için alışma evresinde olabilir. Birlikte yapabileceğiz şeyler bulun bence. Birllikte film izlemek, bilgisayar oyunu oynamak vs gibi. Bol bol sex yapmayı da ihmal etmeyin tabii :)

Nasıl ki evli bir bayan eskisi kadar arkadaşlarına vakit ayıramazsa erkek de ayıramaz bence. Tabiki yapışık ikiz gibi gezin demiyorum ama öncelik kesinlikle eşe verilmeli. Benim yerime arkadaşlarıyla olmayı tercih etseydi sahsen ben çok üzülürdüm. Gerçi biz ikimizde ev kuşu olduğumuz için bugüne kadar hiç sorun yaşamadık. Çoğu zaman buluşmak isteyen arkadaşlarımıza bile yalan söylüyoruz keyfimiz kaçmasın diye.

Dediğim gibi birlikte yapacak eğlenceli birşeyler bulun. Ortak zevkler geliştirin. Sizi sadece eşi olarak görmesin. Aynı zamanda en yakın arkadaşı gibi hissetsin.

kuzum bunları kendi aranızda halledersiniz belki ama şu kaynanaya iyi bi şut lazım..
bence de eğlenceli şeyler bulun..
eşinizi çok sıkıştırmayın bence yani dır dır yapmayın sürekli dışardasın falan diyee..

ve son olarak keşke evlenmeseydim dediği ilk anda kapı orada silah zoruyla mı evlendik dönülmez yol yoktur deyin..bakalım nasılmış...böyle dır dır yapıp aslan kesilmeye çalışan erkeklere gıcığım bu aralar.

Arkadaşlar;
siz "yok seviyorum,eşimin geç gelmesinden başka kötü alışkanlığı yok,boşanamam" derseniz zaten adam evde de dışarıda da at koşturur....
Kırıcı olmak istemiyorum ama sizinle sohbet etmek,gezmek,hatta sadece başbaşa televizyon izlemek varken arkadaşlarına koşan erkeğin nesi sevilir bunu da anlamıyorum ya neyse...
Öncelikle ne istediğinize karar verin..
Eşinizin hal ve hareketlerinden memnun değilseniz konuşun anlamıyorsa ya kabullenin ya da bitirin bu işi..
Dünyanın en iyi erkeği de olsa eşinin üzüldüğünü göre göre bile bile erkek arkadaşlarıyla gezmeye giden adam bende ne aşk bırakır ne sevda.. Hele ki sadece bunun için işi boşanmaya getiriyorsa artık iş aşktan da öte tercih meselesine gelmiştir. Bekar olmak istiyordur,evlendiğine pişman olduğunu laf olsun diye de söylememiştir..
Ama tekrar ediyorum; ben aşığım diyorsanız,kolay gelsin..

Canim yaklasIk bir yildir evli bir arkadasimin söylediklerini aktarmak istiyorum sana.
Arkadasimin esi calisiyor, arkadasimda evlendiginde ögrenciydi, 3 ay önce mezun oldu, is ariyor 3 aydir, suan evde yani. Ögrenciykende zamaninin cogu evde gecerdi, ders saatleri cok azdi cünkü.
Sabahtan aksama kadar esimi beklerdim evde derdi. Gelirdi, benle 2-3 saat durur sonra bi arkadasi aradiginda cikardi derdi. Arkadasim bu durumdan baya sikayetciydi. Sonra birgün esiyle tartismis bu durumdan dolayi, esi buna demiski sen hep benim icin yasiyorsun, sabahtan aksama kadar evdesin, ben eve geliyorum bazen yorgun oluyorum senle ilgilenemiyorum, cikip gezemiyoruz, yorgun olmadigim zamanlardada 3-4 saat seninleyim 1-2 saatde arkadaslarimi görmeye ihtiyacim oluyor, sende cik gez, arkadaslarinla bulus kendin icin birseyler yap. Sen böyle sürekli benimle olmak isteyince, bende bunu yapayinca, hem benim yüküm cogaliyor, hem sen üzülüyorsun, bu sefer tartisiyoruz.
Adam hakli bence. Biz kadinlar istiyoruzki 24 saat kocalarimiz dibimizden ayrilmasin, sacimizi onlar icin süpürge ediyoruz, onlar etmeyince vay efendim niye etmedin. E sen niye sacini süpürge ettin ki be kadin? Simdi arkadasimla sürekli geziyoruz, kizlarla hep birlikte toplaniyoruz ve inan eskiye göre esiyle daha cok vakit geciriyor artik, cünkü ikiside dolu olduklari icin bos bulduklari her ani hemen degerlendiriyorlar.

Sende kendine ugras bul canim, esin senin herseyin olsada, asla hayatinin odak noktasi olmamali. Bu esinden fazla kendine zarar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar;
siz "yok seviyorum,eşimin geç gelmesinden başka kötü alışkanlığı yok,boşanamam" derseniz zaten adam evde de dışarıda da at koşturur....
Kırıcı olmak istemiyorum ama sizinle sohbet etmek,gezmek,hatta sadece başbaşa televizyon izlemek varken arkadaşlarına koşan erkeğin nesi sevilir bunu da anlamıyorum ya neyse...
Öncelikle ne istediğinize karar verin..
Eşinizin hal ve hareketlerinden memnun değilseniz konuşun anlamıyorsa ya kabullenin ya da bitirin bu işi..
Dünyanın en iyi erkeği de olsa eşinin üzüldüğünü göre göre bile bile erkek arkadaşlarıyla gezmeye giden adam bende ne aşk bırakır ne sevda.. Hele ki sadece bunun için işi boşanmaya getiriyorsa artık iş aşktan da öte tercih meselesine gelmiştir. Bekar olmak istiyordur,evlendiğine pişman olduğunu laf olsun diye de söylememiştir..
Ama tekrar ediyorum; ben aşığım diyorsanız,kolay gelsin..

Iste bu kadar......mantikli düsünmek buna denir.olumunekankayizsmile

Aynen katiliyorum laalisime...vede ekliyorum.:delphin:

Sizin en büyük sorunlarinizdan biride, esinin aranizdaki sorunlari gidip annesine aktarmasi feryalcan....bu yüzden hicbir zaman sen esinle bir Biz olamicaksin.
Cünkü sürekli annesinin müdahaleleri sizi olumsuz etkileyecek.

Sen belki esinle sorunlarini bir yerde cözebilirsin ama annesinin her tartismaniza karismasi buna engel olucak.

Ha ama yinede Annede ben pek bir suc görmüyorum burda kabahatli esindir, annesine seni kötüleyen o, annesini fisekleyen o.....evet Annesi "ben karismam oglum git karinla ne derdin varsa konus anlas diyebilir, ama Anne yüregi iste evladinin üzülmesine dayanamiyor, ve esin kimbilir nasil aktariyor annesine olani biteni....

Esin evlilik kurumunu kaldirabilecek kapasitede degil henüz, olgunlasmamis, ya belki daha zamana ihtiyaci var yada hicbir zaman buna hazir olmicak.....ama olan sana olucak, sinirlerin yipranacak gencligin ve en güzel yillarin heba olucak.

Umarim öyle olmaz....Allah yardimcin olsun

Canim yaklasIk bir yildir evli bir arkadasimin söylediklerini aktarmak istiyorum sana.
Arkadasimin esi calisiyor, arkadasimda evlendiginde ögrenciydi, 3 ay önce mezun oldu, is ariyor 3 aydir, suan evde yani. Ögrenciykende zamaninin cogu evde gecerdi, ders saatleri cok azdi cünkü.
Sabahtan aksama kadar esimi beklerdim evde derdi. Gelirdi, benle 2-3 saat durur sonra bi arkadasi aradiginda cikardi derdi. Arkadasim bu durumdan baya sikayetciydi. Sonra birgün esiyle tartismis bu durumdan dolayi, esi buna demiski sen hep benim icin yasiyorsun, sabahtan aksama kadar evdesin, ben eve geliyorum bazen yorgun oluyorum senle ilgilenemiyorum, cikip gezemiyoruz, yorgun olmadigim zamanlardada 3-4 saat seninleyim 1-2 saatde arkadaslarimi görmeye ihtiyacim oluyor, sende cik gez, arkadaslarinla bulus kendin icin birseyler yap. Sen böyle sürekli benimle olmak isteyince, bende bunu yapayinca, hem benim yüküm cogaliyor, hem sen üzülüyorsun, bu sefer tartisiyoruz.
Adam hakli bence. Biz kadinlar istiyoruzki 24 saat kocalarimiz dibimizden ayrilmasin, sacimizi onlar icin süpürge ediyoruz, onlar etmeyince vay efendim niye etmedin. E sen niye sacini süpürge ettin ki be kadin? Simdi arkadasimla sürekli geziyoruz, kizlarla hep birlikte toplaniyoruz ve inan eskiye göre esiyle daha cok vakit geciriyor artik, cünkü ikiside dolu olduklari icin bos bulduklari her ani hemen degerlendiriyorlar.

Sende kendine ugras bul canim, esin senin herseyin olsada, asla hayatinin odak noktasi olmamali. Bu esinden fazla kendine zarar.

benim konum değil ama ben bunu fazlasıyla yapıyorum zaten çalışıyorum akadaşlarımla takılıyorum ilk başta kızıyordu ama ben baskın geldim o da kabul etti alıştı artk bu yöntemde çok fark etmedi sadece insan kendini daha iyi hissediyor tabi eş üzerinde çok büyük bi etkisi olmasa da insan kendini özgür hissediyor en azından her yapacağın şeyde eşinden izin filan almıyorsun kendin oluyorsun aslında herşey boş eğer annesi nasıl yetiştirdiyse bi erkeği malesef o huy kolay kolay değişmiyor...kötükedihüso

bu durumun aynısını teyzemin kızıda yaşadı çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun.

Koca eve gelmez arkadaşlarıyla akşama kadar gezdiği gibi bide onlarda kalır.

evinde eşiyle vakit geçirdiğinde bunalım krizlerine girer kendini dışarı zor atar.

araba aldı arkadaşlarını gezdirdi durdu bir gün bile ablamı alıpta çocuğunu alıpta bi yerde gezdirmiş değildi yani o derece varsa yoksa ailesi arkadaşları kendide bir aile olduğunun farkında olmayacak kadar çocuk beyinliydi.

ne oldu sonunda bitti.iyi mi oldu bi derece evet sonuçta ablamın mesleği var kazancı iyi o bakımdan sorunu yok.

ama ben herzaman onada söylemişimdir sende onun gibi yap diye beni dinlemedi :oklava: ben sıkılıyorum dışarda kimle gezeyim evimde vakit geçirmek istiyorum dedi eee adamda biliyo ki bu kız zaten koyduğum yerde bi yere gitmez bi korkusu yoktu rahat davrandı tabi.

sonuda kötü oldu.yani siz kendi kendinize yetebildiğinizi onsuzda çok güzel vakit geçirebileceğinizi kanıtlayın derim.inşallah işe yarar.

Kızlar yardımcı olun nolur? Esımın sperm sayısı düşük oldugundan cocugumuz olmuyo tüp bebek yptık ıkıdefa düşük oldu ıkı ay kendımız denıyelım dedık aktarlardan ılaclar caylar vs kullanıyorum bu y sonu da adetımle yıne tup bebek yapıcaz son embrıyoyu oncesınde bı ıhtımal dıye denıyoruz.dun esımı kardesı ardı bu hfta ıskenderuna annesı bbası orda oraya gıdelımmı dıe buda gıdelım dedı telf kpadı dedım kı bu ay son sansımız nsıl gidiyosun bgırmaya bsldı bıktım artık uzerıme gelme ben ztn gıtmıyorum hıc oraya kı annesı babası eylulde gıttı bizden ıkı ay oldu daha hermeyse bosanıcam ben dıye bgırdı kovdu benı gıt bosan baskasından cocuk yaparsın dedı okdr agldımki sinir krizi gecırdı dun bıttı bugun hıcbısey yok gıbı davranıyrm ben tabı konusmuyorum oda soguk pek konusmuyo sormayınca ve birlikde olmak zorundayız malum gunlerden dolayı ıstemıyorum hıc cok korgınım napım nasıl dvranıyım ona bilmiyorum bende ıyı degılım bebek tedavı surecı ılclr vs hormanlarımı altust edıyor napım ben bı akıl verın nolur?

Kızlar yardımcı olun nolur? Esımın sperm sayısı düşük oldugundan cocugumuz olmuyo tüp bebek yptık ıkıdefa düşük oldu ıkı ay kendımız denıyelım dedık aktarlardan ılaclar caylar vs kullanıyorum bu y sonu da adetımle yıne tup bebek yapıcaz son embrıyoyu oncesınde bı ıhtımal dıye denıyoruz.dun esımı kardesı ardı bu hfta ıskenderuna annesı bbası orda oraya gıdelımmı dıe buda gıdelım dedı telf kpadı dedım kı bu ay son sansımız nsıl gidiyosun bgırmaya bsldı bıktım artık uzerıme gelme ben ztn gıtmıyorum hıc oraya kı annesı babası eylulde gıttı bizden ıkı ay oldu daha hermeyse bosanıcam ben dıye bgırdı kovdu benı gıt bosan baskasından cocuk yaparsın dedı okdr agldımki sinir krizi gecırdı dun bıttı bugun hıcbısey yok gıbı davranıyrm ben tabı konusmuyorum oda soguk pek konusmuyo sormayınca ve birlikde olmak zorundayız malum gunlerden dolayı ıstemıyorum hıc cok korgınım napım nasıl dvranıyım ona bilmiyorum bende ıyı degılım bebek tedavı surecı ılclr vs hormanlarımı altust edıyor napım ben bı akıl verın nolur?

Size ayrı bir konu açılması gerek. Mune Mune

Boşanmanın ağızda sakız olduğu evliliklerde çocuk düşünmek doğru değil bana kalirsa..ustelik sizi evden kovan bir adam var..bir şey yapmayın bu ay.. sorunları halledin.

Bir de yeni konu açın

Böyle aileler oğullarını ne diye evlendirir hiç anlamıyorum. Bulaşığı çamaşırını yemeğini zaten annesi hallediyordur. Seks meselesi için de belli yerler var. Oraya göndersinler. kimsenin günahına girmeye hakki yok böylelerin. Bunlarin çünkü hayatı paylaşacak eş istediklerine zerre inanmam. Otursunlar analarinin dizinin dibinde. Beni bosanmakla tehdit eden adami boşarım. Üstüne tazminat ve nafaka davasi açarım. Görür o zamam sıkılmak neymiş öküz

Böyle aileler oğullarını ne diye evlendirir hiç anlamıyorum. Bulaşığı çamaşırını yemeğini zaten annesi hallediyordur. Seks meselesi için de belli yerler var. Oraya göndersinler. kimsenin günahına girmeye hakki yok böylelerin. Bunlarin çünkü hayatı paylaşacak eş istediklerine zerre inanmam. Otursunlar analarinin dizinin dibinde. Beni bosanmakla tehdit eden adami boşarım. Üstüne tazminat ve nafaka davasi açarım. Görür o zamam sıkılmak neymiş öküz

Cok dogru hıc ozur de dılemıyo yok gıbıyapıyor hayır aılenden ayrılınca mutsuzsan ne dıye evlenıyosun benıde heba ediyosun kendıme mı uzuluyım senimi avutuyım yoruldum artık

Cok dogru hıc ozur de dılemıyo yok gıbıyapıyor hayır aılenden ayrılınca mutsuzsan ne dıye evlenıyosun benıde heba ediyosun kendıme mı uzuluyım senimi avutuyım yoruldum artık
Lütfen kendinize ayrı bir konu açınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X