- 18 Şubat 2018
- 13.247
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.898
- 598
- 44
- Konu Sahibi zeynepokcuy
Vay arkadaş, her şey bitti de şimdi ayaklara mı geldi sıra. Ayak bu, ne kadar güzel olabilir, ayak işte ayak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben durduk yere edilen hakaretlerin duygusal patlamalar olduğunu düşünüyorum,kendi kendine dolan insan bir yerden sonra tuhaf şekillerde patlamalar yaşıyor zaten hemen sonrasında erkek gibi kavga ediyorsunda gelmiş,aranızdaki problemlerin temeline inin içine attıkça kendi kendine kuruluyor insan ve sonra araya soğukluk mesafe giriyor,bu barışmalar aldatmasın sizi konuyu uzatmamak için uzlaşılır,gerekirse tartışın içinde ne varsa söylesin dinleyin sonrada siz söyleyin bu hesaplaşma ilişkiyi rahatlatır.Arkadaşlar merhaba dün yemekten sonra eşim otururken ayaklarımı uzattım ona doğru eşim ayaklarımı inceleyip ayakların çok çirkin diye söyledi bir anda çok kırıldım eşime iltifat etmesini zaten beklemiyordum ama böyle bir laf söylemesini de beklemiyordum. Sonrasında yalandan güzel falan dedi ama inandırıcılığı yoktu. Ben kırgın bir şekilde sofrayı topladım eşim yanıma geldi özür diledi ama çok kırılmıştım kendisiyle muhatap olmamaya çalıştım, sonrasında odaya tekrar geldiğimde bu kadar büyütülecek bir şey olmadığını uzatmamam gerektiğini söyledi ben de ona cevap olarak onun gibi kendisini kırmayacağımı söyledim ama çok sinirlendim ve bir anda kavgaya başladım ayaklarıma daha önce nişanlılık dönemi ayakkabı bakarken ablası telefonda ayakları güzel değil diye bir laf söylemişti ben bunu hiç duymamış gibi davranmıştım eşim de herhangi bir cevap vermemişti konuşurken düne kadar da hiç açmadım bu konuyu fakat eşim de ayakların cok cirkin deyince o durumu da hatırlattı ve kavga ettik birbirimize kırıcı kelimeler de söyledik eşim onunla erkek gibi kavga ettigimi de dile getirdi kavga ederken kırıcı laflar söylediğim oluyor artık yapamayacağımı söyledim sinirle eşimin söylediklerinin bende düşündürdüklerini anlamaması beni çok üzüyordu eşimde bircok kavga esnasında bircok kez bıktığını söylüyor kavgalardan bu da beni çok kırıyor neyseki bir süre sonra barıştım kendisiyle ama çok kırgınım eşimi de seviyorum ama kendisine karşı söylediklerinden ötürü kırgınım ister istemez soğutuyor bu cümleleri sürekli aklıma geliyor sabah uyandığımda da aklıma geliyordu ayaklarım da cok mükemmel olmasa da cok cirkin değil kırgınım eşime içten içe siz olsanız kırılır mıydınız?
Bırak bu ayakları deseydin sen de. Böyleleri bu dilden anlar ne uzun uzun kavga etmişsin.Arkadaşlar merhaba dün yemekten sonra eşim otururken ayaklarımı uzattım ona doğru eşim ayaklarımı inceleyip ayakların çok çirkin diye söyledi bir anda çok kırıldım eşime iltifat etmesini zaten beklemiyordum ama böyle bir laf söylemesini de beklemiyordum. Sonrasında yalandan güzel falan dedi ama inandırıcılığı yoktu. Ben kırgın bir şekilde sofrayı topladım eşim yanıma geldi özür diledi ama çok kırılmıştım kendisiyle muhatap olmamaya çalıştım, sonrasında odaya tekrar geldiğimde bu kadar büyütülecek bir şey olmadığını uzatmamam gerektiğini söyledi ben de ona cevap olarak onun gibi kendisini kırmayacağımı söyledim ama çok sinirlendim ve bir anda kavgaya başladım ayaklarıma daha önce nişanlılık dönemi ayakkabı bakarken ablası telefonda ayakları güzel değil diye bir laf söylemişti ben bunu hiç duymamış gibi davranmıştım eşim de herhangi bir cevap vermemişti konuşurken düne kadar da hiç açmadım bu konuyu fakat eşim de ayakların cok cirkin deyince o durumu da hatırlattı ve kavga ettik birbirimize kırıcı kelimeler de söyledik eşim onunla erkek gibi kavga ettigimi de dile getirdi kavga ederken kırıcı laflar söylediğim oluyor artık yapamayacağımı söyledim sinirle eşimin söylediklerinin bende düşündürdüklerini anlamaması beni çok üzüyordu eşimde bircok kavga esnasında bircok kez bıktığını söylüyor kavgalardan bu da beni çok kırıyor neyseki bir süre sonra barıştım kendisiyle ama çok kırgınım eşimi de seviyorum ama kendisine karşı söylediklerinden ötürü kırgınım ister istemez soğutuyor bu cümleleri sürekli aklıma geliyor sabah uyandığımda da aklıma geliyordu ayaklarım da cok mükemmel olmasa da cok cirkin değil kırgınım eşime içten içe siz olsanız kırılır mıydınız?
Arkadaşlar merhaba dün yemekten sonra eşim otururken ayaklarımı uzattım ona doğru eşim ayaklarımı inceleyip ayakların çok çirkin diye söyledi bir anda çok kırıldım eşime iltifat etmesini zaten beklemiyordum ama böyle bir laf söylemesini de beklemiyordum. Sonrasında yalandan güzel falan dedi ama inandırıcılığı yoktu. Ben kırgın bir şekilde sofrayı topladım eşim yanıma geldi özür diledi ama çok kırılmıştım kendisiyle muhatap olmamaya çalıştım, sonrasında odaya tekrar geldiğimde bu kadar büyütülecek bir şey olmadığını uzatmamam gerektiğini söyledi ben de ona cevap olarak onun gibi kendisini kırmayacağımı söyledim ama çok sinirlendim ve bir anda kavgaya başladım ayaklarıma daha önce nişanlılık dönemi ayakkabı bakarken ablası telefonda ayakları güzel değil diye bir laf söylemişti ben bunu hiç duymamış gibi davranmıştım eşim de herhangi bir cevap vermemişti konuşurken düne kadar da hiç açmadım bu konuyu fakat eşim de ayakların cok cirkin deyince o durumu da hatırlattı ve kavga ettik birbirimize kırıcı kelimeler de söyledik eşim onunla erkek gibi kavga ettigimi de dile getirdi kavga ederken kırıcı laflar söylediğim oluyor artık yapamayacağımı söyledim sinirle eşimin söylediklerinin bende düşündürdüklerini anlamaması beni çok üzüyordu eşimde bircok kavga esnasında bircok kez bıktığını söylüyor kavgalardan bu da beni çok kırıyor neyseki bir süre sonra barıştım kendisiyle ama çok kırgınım eşimi de seviyorum ama kendisine karşı söylediklerinden ötürü kırgınım ister istemez soğutuyor bu cümleleri sürekli aklıma geliyor sabah uyandığımda da aklıma geliyordu ayaklarım da cok mükemmel olmasa da cok cirkin değil kırgınım eşime içten içe siz olsanız kırılır mıydınız?