Eşime çok kirildim

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Esim bana karşı çok ilgisiz davraniyor ailemden uzaktayim ve hep evde yalnizim yani gidip geldiğim kimse yok markete bile mecbur kalmadikca çıkmiyorm hep evdeyim yaranamiyorum.
Baskalari gbi 7 24 gezmiyorm bisi yaptim yok ama bana sguk davranıyo kavga ediyoruz tartisiyorz gönlümü almaya bile calismiyo bugün ona gerçekten cok kirildim hc bukdr kirilmamistim
Ve ona tepkimi belli etmek istiyorum.
Fazla küs kalamiyrm ama busfer tepkimi anlasin üzüldügmu kirildmi anlasin istyrm.
Nasıl yapablrm

Nie çıkmıosunki anlamadım.. Sen kendini eve kapatınca ne kendi gözünde nede eşinin gözünde değerli olursun.. Eğer hem ev hayatını hem sosyal hayatı bir arada yürüyebilirsen hem öz güvenin olur hem kıymetin.. Düşünsene eşin işten geliyor, ev mis yemek hazır.. Sende bakımlı, alımlosın.. Belki bir kahve içmeye gittin arkadaşınla belki küçük bir kıyafet aldın ve mıralin süper.. Eşin daha ne ister? Etrafımda herzaman gördüğüm şey, eğer kadın aman eşim kızar evde durayım vay kıskanır bakımlı olmayayım dediği zaman, adam önemsemiyor.. Araya soğuklık giriyor.. Hem çevre edinip stres atmaya çoksan etrafındaki hanımlarla, eşinin 24 saat desteğinede ihtiyacın olmaz, böyle bir sorunda yaşamazsınız.. En önemliside birbirinizi boğmazsınız

Fazla kiskanc disri cikma gbi durumum yok zaten bikere arkadsima otrmaya gttim diye elli kere aradi ki öyle disari cikip alisveris yapayim gezeyim yk yani anck onnla brlikte bu durumdan şikayetci değilim sadce onn beni uzmesi hamileyim ve duygusalligim zaten hat safa ona tepkmi belli etmek istyrm sadece

Valla bu konuda bişi diyemicem.. Eşim kıskançlık yaptı ilk zamanlar, kıyameti koparttım.. Yani durumunuz aynı deil, ne desem yanlış olur.. Tepki verecek olursam, konuşmam.. Hani küstüm, ağlarım, omuz silkerim deil.. Baya baya konuşmam, o yokmuş gibi.. Duymam cvp vermem.. Düzgünce özür dileyinceye kadar.. Eşini sen tanıyorsun işe yarar dersen yap.. Tebrik ederim bebek için.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Eşiniz işten yorgun gelip evde dinlenmek , sakinlik istiyordur . Siz ise gün boyu onu beklediğinizden , sizinle ilgilenmesini .
Bu durumu eşiniz anlamaz . O nedenle kendinize başka uğraşlar bulmalısınız.

Ayrıca başkaları gibi 7/24 gezmiyorum demişsiniz. Belki o insanlar sizden daha mutludurlar. Yani gezip gezmemek kıstas değil bana göre.

Son düzenleme:
Sen niye yaranmaya çalışıyosun ki
Evde oturunca ne oluyo onu da anlamadım
Canın istiyosa çık gez, hayatının merkezi eşin değil
Başka hobilerin olsun, o sana soğuk mu davranıyo sende görmezden gel keyfine bak
Belki anlar, anlamasa da alttan alınca da anlamıyormuş nasılsa

dışarı neden çıkmıyorsunuz? dışarı çıkmadığınız için mi yaranacaksınız eşinize?
çıkın gezin keyfinize bakın..
biraz da süslenin, güzel giyinin.
bakın ilgisini nasıl çekeceksiniz.

kıskançlıktan eşini eve kapatan erkeklerin, dışarıda o çok gezen, eşinde görmek istemediği makyajla dolanan bayanlarla vakit geçirmesi Türk erkeklerinin bir gerçeğidir...
bir arkadaşımın eşi, aşırı derecede kıskançtı. kendinden küçükte olsa, işyerinden arkadaşı da olsa erkeklerle aynı masada oturmasına bile izin vermezdi. yani arkadaşımın oturduğu masada hiç erkek olmamalı, 1 tane bile... peki sonuç : arkadaşım aldatıldı, hemde daha 1 yaşına anca basan bebeğiyle anne evine gitti.. :26:

Anlamaz tabi, ona sorsan bütün gün yorulup çalışıyorum, sizlere bakıyorum, bir de saçma sapan şeylerden trip atıyorsun diyecek.

Yaşınız kaç? Sanırım çok genç ve yeni evlisiniz. Eşiniz, sonra da çocuk bir süre size oyalar ama yetmez daha sonra. Tek başınıza bir birey olmayı öğrenin, hava almak için, alışveriş için, arkadaşlarınızla görüşmek içinde çıkın o evden. Hem böylece gece adama sarmazsınız, hem de nasıl alıştırırsan bir ömür öyle gider. Sonra sen istesen de o asla çıkarmaz. Bir ömür dört duvar hapis hayatı mı yaşayacaksınız?

.

Ne akılsız adamlar bunlar yaa.
Bir kere ev dışında arkadaşları, keyif aldığı bir hayatı olursa kadının seni boğmaz.
Beklentileri az olur. Üstelik mutlu olduğu için seni de mutlu eder.
Kıskançlık diye kadını dört duvara hapsediyor.
Sonra ilgisiz, sevgisiz koca oluyor böyle..

Buna izin verdiğiniz için suç sizde ama.
Tepkisiz kaldığınız müddetçe böyle devam eder üzgünüm..

hep evde diye ilgilenmez sen bir gün bugün buraya gittim şuraya gezmeye gittim de bak nasıl üzerine titrer sonra bi yere giderken benden izin iste der eve kapatma kendini

çıkın gezin biraz kendinize şık şeyler alın biraz kendinizi düşününnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…