Esim bana karşı çok ilgisiz davraniyor ailemden uzaktayim ve hep evde yalnizim yani gidip geldiğim kimse yok markete bile mecbur kalmadikca çıkmiyorm hep evdeyim yaranamiyorum.
Baskalari gbi 7 24 gezmiyorm bisi yaptim yok ama bana sguk davranıyo kavga ediyoruz tartisiyorz gönlümü almaya bile calismiyo bugün ona gerçekten cok kirildim hc bukdr kirilmamistim
Ve ona tepkimi belli etmek istiyorum.
Fazla küs kalamiyrm ama busfer tepkimi anlasin üzüldügmu kirildmi anlasin istyrm.
Nasıl yapablrm
Nie çıkmıosunki anlamadım.. Sen kendini eve kapatınca ne kendi gözünde nede eşinin gözünde değerli olursun.. Eğer hem ev hayatını hem sosyal hayatı bir arada yürüyebilirsen hem öz güvenin olur hem kıymetin.. Düşünsene eşin işten geliyor, ev mis yemek hazır.. Sende bakımlı, alımlosın.. Belki bir kahve içmeye gittin arkadaşınla belki küçük bir kıyafet aldın ve mıralin süper.. Eşin daha ne ister? Etrafımda herzaman gördüğüm şey, eğer kadın aman eşim kızar evde durayım vay kıskanır bakımlı olmayayım dediği zaman, adam önemsemiyor.. Araya soğuklık giriyor.. Hem çevre edinip stres atmaya çoksan etrafındaki hanımlarla, eşinin 24 saat desteğinede ihtiyacın olmaz, böyle bir sorunda yaşamazsınız.. En önemliside birbirinizi boğmazsınız
Fazla kiskanc disri cikma gbi durumum yok zatenbikere arkadsima otrmaya gttim diye elli kere aradi ki öyle disari cikip alisveris yapayim gezeyim yk yani anck onnla brlikte bu durumdan şikayetci değilim sadce onn beni uzmesi hamileyim ve duygusalligim zaten hat safa ona tepkmi belli etmek istyrm sadece
Esim bana karşı çok ilgisiz davraniyor ailemden uzaktayim ve hep evde yalnizim yani gidip geldiğim kimse yok markete bile mecbur kalmadikca çıkmiyorm hep evdeyim yaranamiyorum.
Baskalari gbi 7 24 gezmiyorm bisi yaptim yok ama bana sguk davranıyo kavga ediyoruz tartisiyorz gönlümü almaya bile calismiyo bugün ona gerçekten cok kirildim hc bukdr kirilmamistim
Fazla küs kalamiyrm ama busfer tepkimi anlasin üzüldügmu kirildmi anlasin istyrm.
Nasıl yapablrm
Nasıl yapablrm
hep evde diye ilgilenmez sen bir gün bugün buraya gittim şuraya gezmeye gittim de bak nasıl üzerine titrer sonra bi yere giderken benden izin iste der eve kapatma kendiniEsim bana karşı çok ilgisiz davraniyor ailemden uzaktayim ve hep evde yalnizim yani gidip geldiğim kimse yok markete bile mecbur kalmadikca çıkmiyorm hep evdeyim yaranamiyorum.
Nasıl yapablrm
Nasıl yapablrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?