• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok kızgınım bi kaşık suda boğasım var

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Kızlar sorunumuz şu:
Biri 5 yasında biri 7 aylık çocuklarımız var
Bebeğim doğduğundan beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz haftada bi kesin kontrolümüz var ve hastane 2 saatlik mesafede
Eşimde hiç umursamaz gittin mi doktor ne dedi diye sadece sorar
Zaten şu 1 aydırda ilgisiz oda ayrı bi konu
Ve aramızda bi konuşma geçmişti ben bu hafta sende gel artık çok Yoruldum dedim
Şubat ayında izin alamam dedi bende tamam dedim
Ve sinir olduğum nokta bu akşam gelmiş
Ben yarın istanbula motor almaya gitcem demez mi
Sinir oldum ya bende dayanamadım patladım
Hani sen şubatta izin alamazdın vs demeye
Tabi yine kendini savunmaya başladı
Kızlar haklı değil miyim siz olsanız tavrınız ne olur du?

Sanki çocuğu sen kendine yaptın.. Böyle şeyler yüzünden de kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyorum.!
Evladını düşünmeyen bi babaya ne denir ki. Allah aklını başına getirsin. Çocuğu hasta o motor derdine düşmüş.

Sanki çocuğu sen kendine yaptın.. Böyle şeyler yüzünden de kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyorum.!
Evladını düşünmeyen bi babaya ne denir ki. Allah aklını başına getirsin. Çocuğu hasta o motor derdine düşmüş.
Sorma sinirden elim Ayağım titriyo

Kızlar sorunumuz şu:
Biri 5 yasında biri 7 aylık çocuklarımız var
Bebeğim doğduğundan beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz haftada bi kesin kontrolümüz var ve hastane 2 saatlik mesafede
Eşimde hiç umursamaz gittin mi doktor ne dedi diye sadece sorar
Zaten şu 1 aydırda ilgisiz oda ayrı bi konu
Ve aramızda bi konuşma geçmişti ben bu hafta sende gel artık çok Yoruldum dedim
Şubat ayında izin alamam dedi bende tamam dedim
Ve sinir olduğum nokta bu akşam gelmiş
Ben yarın istanbula motor almaya gitcem demez mi
Sinir oldum ya bende dayanamadım patladım
Hani sen şubatta izin alamazdın vs demeye
Tabi yine kendini savunmaya başladı
Kızlar haklı değil miyim siz olsanız tavrınız ne olur du?

Tabiki haklısın. Sen bu çocukları tek başına yapmadın ki konu ailesi olunca izin alamıyor ama kendi keyfi olunca izin alabiliyor.Allah sabır versin .

Çok çok haklısınız. Bu resmen sorumsuzluluğun üst boyutu. Madem çocuklarının sorumluluğunu alamayacak o zaman baba da olmayacak. Ben bile çok sinirlendim. Allah kolaylık versin. Hem size hem çocuklarına karşı sorumluluklarını hatırlatın.

Çok çok haklısınız. Bu resmen sorumsuzluluğun üst boyutu. Madem çocuklarının sorumluluğunu alamayacak o zaman baba da olmayacak. Ben bile çok sinirlendim. Allah kolaylık versin. Hem size hem çocuklarına karşı sorumluluklarını hatırlatın.
Bu akşam epey bi üstüne gittim çok dolmuştum döktüm içimi

Kusura bakmayın ama insanın çocuğundan başka canı yoktur
Buna siz karar veremiyorsunuz malesef :) Baba sonucta illaki seviyordur cocuklarini ama ilginlenmek istemiyor demekki. Isteseydi gelmek icin firsat yaratir gelmeye calisirdi. Ama o motosikleti icin firsat yaratmis siz nasilsa cocuklarla ilgileniyorsunuz. Adam, o hengameye girmek istememiş.

İnsanlar iyi arkadaş, dost, sevgili, insan olabiliyor ama iyi baba olmak denince; herkes iyi baba olamıyor.
Tabiki seviyordur yavrularını ama firasetli olmak diye bir tabir vardır, ona sahip değil belki de.

İyiden kastı da; sorumluluklarını bilemiyor, bilse de yerine getirirken zorlanıyor.

Çare konuşmaktan geçiyor sanırım. Uygun bir şekilde anlatılmalı, size saygı duyması, destek olması beklenmeli.
Eğer anlamıyorsa yapacak hiç bir şey yok. Çocukların karnını doyurmakla, para kazanmakla ebeveyn olunmuyor.

Her anlamda destek olunmalı, ilgilenilmeli.
Keza burada ki durumda size de destek olmayan, sorumluluklarınızı hafifletmeye çalışmayan bir adam var.
Haklısınız, Allâh kolaylık versin, miniğe de geçmiş olsun.

Back
X