• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok kötü davranıyorum

pastellim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.254
3.305
63
38
Artık hamilelikten mi bilmiyorum ama adama iki haftadır hayatı zindan ediyorum. Sonra da vicdan yapıp kendime kızıyorum. Ardından kendime kızdığım için tekrar ona kızıyorum.
Aramızda hiçbir sorun yok ama evin içinde kızgın boğa gibi dolanıyorum. Sürekli çığlık çığlığa bağırıyorum, kendimi odalara kitliyorum aptal saptal hareketler. Sadece ona da değil, herkese. televizyonla bile kavga ediyorum.
Ama en çok eşim etkileniyor doğal olarak. Her şeyi gözüme batıyor. oturuşu, duruşu, ses tonu, yatağın sağ tarafında yatması, kumandayı masaya koyması, göz kırpması bile. Kavgalarımın bir nedeni bile yok. Suyun içine limon atmadı diye bir saat oturdum ağladım. Ağlarken ama fiyuuuuuuuu ama demediğimi bırakmadım.

Sizin de böyle oluyor muydu, ne zaman geçecek bu öfke problemi. Normalde de sinir denir bilmeyen bir insanım. Bu şımarıklık bana hiç yakışmıyor, kendimi çok edepsiz ve gereksiz hissediyorum. O alttan aldıkça daha sinirleniyorum oysa. Karşılık verse diye bekliyorum. Başka bir kadına dönüştüm resmen. Hülya Koçyiğit gibiyken Aliye Rona oldum. Kendinizi frenlemek için ne yapıyorsunuz bu durumlarda?

Allah Allah hamilelik böyle mi oluyor? Başka bir sorunun olmasın? 3 haftadır böyleyse öfke problemi için bir doktora gözüksen mi ki?

Hadi sen hamilesin,benim hicbir sebep yokken bi anda ortaya cikan ani öfke problemim vardi. Aslinda şeker gibi insanim,nerdeyse hicbirsey beni sinirlendiremez ama bazen küçücük bi sebeple sinirlenip sevgilimin saçini falan çekerdim,ya da karnına yumruk atmadan öfkem geçmezdi.
Beş saniyelik bir öfke nöbeti. Sonra zaten yapmis oldugum seyin pismanligiyla kuzuya dönerdim. (Karsi taraf dunyanin enn sakin insani, kafasini cevirip 'rahatlayacaksan burdan da cek' falan derdi)
Peki nasil aştim?
Aşabildim mi?
Yogaya yazildim :)
Bi de herkes der ya sinirlenince ona kadar say diye. Hakikaten etkili bir yontemmis.
Size bu ikisini tavsiye ederim.
Eger büyüksehirdeyseniz hamile yogasi yapacaginiz pek çok yer mevcut.
Hicbir imkana erisemeyeceginiz bir yerdeyseniz internet karsisinda da yapabilirsiniz ama zor olur sizin icin.
Hem yogada yaoacağiniz nefes egzersizleri doğum sancilarini yönetebilmenizi sağlar ve daha ağrisiz bir doğum yapabilirsiniz.
Sevgiler

Kocanızı sevmediğinizi düşündüm. :KK12:

Adınıza üzüldüm, bir doktora görünseniz çünkü normal değil.

Tanrim, kadinlari harbiden cok seviyorum :))

Aklima Freud geldi, aramizda isin uzmanlari vardir, cokbilmislik ediyorsam affola, ama sanirim esinizle ten uyumu/tatminsizlik sorunu oldugunda ortaya cikan bir sey bu. Zaman zaman kendimde de gozlemliyorum bunu ve cok da normal bir sey. Boyle kedi gibi pencelerimi cikarip uzerine atlayasim geliyor herifimin, sonra aha ben de oyle vicdan azabi cekiyorum. Oluyor iste, karmasik yasam formlariyiz biz.

Bir de gebelik basli basina yeni hormonal hallere alisma hali, sonu basi yok bu anlamda. Uzerine de bu gelmistir. Bi sarilin birbirinize usulunce, gecmesi lazim :) Denedim 100% calisiyor.

p.s. Ne edepsiz ciktim, Allah affetsin.

Oooo sen asmissin o bebekte icinde ne deli oluyodur tekmeler falan savuruyodur ne de olsa sizi ornek aliyo. Bi meditasyona falan mi gitseniz.. Ya da icinizden 10 a kadar sayin derin derin nefes alin bebeginizi kucaginiza alacaginiz ani hayal edin derim ben.

Ben de hamilelik geçirdim ama hic boyle birsey yaşamadım. Belki senin sekerin düşüyordur, azar azar sık sık birşeyler yemen lazim. Genelde gözlemlediğim, şekeri düşen insanlar cabuk sinirleniyor.

Ya da bir arkadaş daha söylemiş. Hamilelik sebebiyle ilişki sıklığiniz azaldiysa içinizde biriken enerjiyi bu şekilde atıyor olabilirsiniz.

Artık hamilelikten mi bilmiyorum ama adama iki haftadır hayatı zindan ediyorum. Sonra da vicdan yapıp kendime kızıyorum. Ardından kendime kızdığım için tekrar ona kızıyorum.
Aramızda hiçbir sorun yok ama evin içinde kızgın boğa gibi dolanıyorum. Sürekli çığlık çığlığa bağırıyorum, kendimi odalara kitliyorum aptal saptal hareketler. Sadece ona da değil, herkese. televizyonla bile kavga ediyorum.
Ama en çok eşim etkileniyor doğal olarak. Her şeyi gözüme batıyor. oturuşu, duruşu, ses tonu, yatağın sağ tarafında yatması, kumandayı masaya koyması, göz kırpması bile. Kavgalarımın bir nedeni bile yok. Suyun içine limon atmadı diye bir saat oturdum ağladım. Ağlarken ama fiyuuuuuuuu ama demediğimi bırakmadım.

Sizin de böyle oluyor muydu, ne zaman geçecek bu öfke problemi. Normalde de sinir denir bilmeyen bir insanım. Bu şımarıklık bana hiç yakışmıyor, kendimi çok edepsiz ve gereksiz hissediyorum. O alttan aldıkça daha sinirleniyorum oysa. Karşılık verse diye bekliyorum. Başka bir kadına dönüştüm resmen. Hülya Koçyiğit gibiyken Aliye Rona oldum. Kendinizi frenlemek için ne yapıyorsunuz bu durumlarda?
Adamı çoçuk istediginede pisman ediyorsunuz sakin olun .Dediginiz gibi sımarmayın.

Bence normalsin. Ben de oyleyim,gerci ben hamilelikten once de boyleydim :D
Gerci suya limon sikmadi diye aglamadim daha da, benim de aglayip zirladigim cok sacma seyler oldu. Ya da azarladigiim..
Ama bence sen kavga nedir bilmiyormussun ya, hepsi birikmis toptan cikiyor. Ben hep.kavgaci bi tip.oldugum icin,hamileligmdeki ofke patlamalari goze pek batmadi ;)

valla benimde önceki gebeliğim böyledi. çok sinir yapıyordu. resmen sarmak için fırsat kolluyordum. eşime karşı değil ama işyerimdekilere...

Aklıma guatr geldi. Guatr sinir yapar hele ki geleblikte. Zaten gebelikte kendini daha çok gösteren bir rahatsızlık olduğundan acaba dedim. doktorunuza bir danışın derim. Eğer hamilelikte boyleyseniz yani öncesinde böyle hareketleriniz yoksa hornonlardandır. Herkeste aynı reaksiyon göstermez gebelik . Kimisini hiç etkilemez Kimisini altüst eder. Birde yoga imkanınız varsa çok katkısı olur. Sağlıklı hayırlı evlat versin Allah:)​

Ah, kiyamam.
Gecer gecer, sonucta her ay ve akabinde araliksiz 9 ay hormonlari tepinen canlilariz.
Saglikla huzurla buyusun kuzucuk insallah.

gebelıgımde hıc bu tarz seyler yasamadım, sızın hormonlar tavan yapmıs ellıkı ama kendınızı frenleyın azıcık kısa acık hava yuruyuslerı yapın rahatlarsınız..

Şekerle ilgili bir durum olabilir mi ? Ben hamileliğin bu tur etkileri olduğunu kimsede görmedim. Lütfen bir Dr görünün. Bebegide etkiliyorsunuzdur bu stres sinirle.

Back
X