esime dogum gunu hediyesi

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
arkadaslar esime dogum gunu yaklasiyor hediye almak istiyorum. annem para vercek bende ona borclancam acikcasi. ama eylul gibi toplu oderim diyorum o problem degil.
telefon olarqkta iphone 4s alcaktim ama kimiside 5s al diyor. arqnizda bu iki telefonu kullanan var mi? iphone 4s arkadasta var kurcaladim hizi gayet guzel ve 5s e gore dayanikli. 5s hemen darbbe alsa cizilir gibi duruyor ki oyle diyorlar zaten. esim 4s daha dayanikli der hep. ama ne yapsam bilemedim.

5s teki parmak izini kullanmaz acikcasi. oyunda pek oynamaz. faceboka girsin twittera a baksin whatsaptan yazissin oyle seylerde kullanacak . e boyle olunca 4s iyi diyorum . ama 5s alirsam daha ince hafif ve kibar duruyo digerine oranla.
kafam cok karisti .

biri 1100 tl digeri 1900 tl siz olsaniz ne yaparsiniz.

bir de soyle birsey var. eylule kadar beklesem ekimde 6 cikacak mis o zamana kadar 5s in parasi duser mi diyorum. eger oyleyse baska bir hediye bakayim canta cuzdan filan istiyordu.onuda eylulde alirim diyorum. evlilik yil donumu hediyem yil basi hediyem olsun mesela.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ekim'de 5s çıksa bile yılbaşından önce Türkiye fiyatı düşmez. İlla ki iPhone olması şart mı? Samsung Galaxy s4 çok tatlı bir telefondur yaklaşık 1400 tl civarı ve özellik olarak 5s ayarındadır. Düşünebilirsiniz bence. Hem de ekranı daha büyük, kamerası çok güzel.

onu ben kullaniyorum ama esim buyuk oldugunu dusunuyor hep.

ekimde 6 cikcak .5s fiyati indirimli olur herhalde o zamana.

acikcasi kararimi verdim . telefon almayacagim. bu dogum gununde yuzuk cuzdan ve deri canta dusunuyordu olmadi onlara bakarim. eylulde de evlilik yildonumumuz telefon alirim diyorum. hem yilbasi hem yildonumu hediyesi olur. o zamana indirimede girse ne ala. daha n olsun

5S diyorum. Eğer alma imkanın varsa şu an bu telefon daha iyi. 4S tasarım itibariyle daha dayanıklı görünüyor kabul ama 5S hem daha yeni hem daha özellikli bir telefon. Kılıf kullanırsa sorun olmaz.

5S diyorum. Eğer alma imkanın varsa şu an bu telefon daha iyi. 4S tasarım itibariyle daha dayanıklı görünüyor kabul ama 5S hem daha yeni hem daha özellikli bir telefon. Kılıf kullanırsa sorun olmaz.

evet bende oyle dusunuyorum. o zaman ekime kadar bekleyeyim o sirada dogum gunu hediyesini farkli birsey yapayim. ekim gibide telefon alirim :) hem belki indirimede girer.

s5 kolay kolay düşmez fıyatı ayrıca bende cok ıstıyodum dun arastırdım ve lg g3 almaya karar verdım çünkü 5s den daha ıyıymış sen bılırsın yınede fıyatı 2000tl canım

Bence esine telefon alma

s5 kolay kolay düşmez fıyatı ayrıca bende cok ıstıyodum dun arastırdım ve lg g3 almaya karar verdım çünkü 5s den daha ıyıymış sen bılırsın yınede fıyatı 2000tl canım

sagol canim. tesekkur ederim . telefon isini 2 ayligina rafa kaldirdim. onun yerine yuzuk ve cuzdan alcam. ekim gibi de dussun dusmesin kesin kararim 5s almak olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…