• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime fazla mı yükleniyorum?

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Takıntılı ve zor biri olarak suçladım .üstüne gittim epey bugün. Canı sıkıldı ben böyle suçlayınca. Saatlerdir dışarıda.
Sebeplerim var kendimce ama büyütüyor muyum bilmiyorum. Bir konuda suyluysan en az 5 kez o konu gündeme gelir.tekrar etneyeceğini söylememe rağmen. Haksızsam 50 kere de olsa sabırla açıklama yapmalıymışım.
Geçen yıl ona iyi araba kullanamadığını söyleyip kızmıştım . Araçta annesi vardı.alınmış o zaman . Bunu çoktan unutmuşum önüme geldi .
Bana empatisi zayıf birisin bencilsin der. Bu kez ben ona söyledim. Bunu hakaret saydı.madem empatisi zayıf demek hakaret ben neden maruz kalıyorum.
Yakışıklıymış .onun peşinden ben koşmuşum. Benimle zorla evlenmemiş. Beni yoruyorsun dediğimde bunu işitiyorum.
Alışveriş merkezinde buluşacaktık bir keresinde. Onu gördüm uzaktan ama lavabo ihtiyacım vardı. Yukarı çıkıp sonra yanına geldim. Üç dört kez neden beni görmeden lavaboya çıktın diye söylendi. .
Bilemiyorum ben mi haksızım bilemiyorum.

Haklısın bence, ne var insan hayat arkadaşını medenice eleştiremez mi, hemen neden kılıçlar kuşanılıyor.

Eşiniz sımartılmış.
Kendısının sıze soyledıklerı yenılır yutulur seyler degıl

Haklısın. Eşin aşırı kompleksli. Hele tuvalete gitme mevzusu aşırı takıntı içeriyor. Bundan bile alınacak şey bulup bir de önüne koyuyorsa psikolojik yardım alması gerektiğini söyle bence. Yoksa işiniz çok zor.

İkiniz de haksizsiniz. Siz onu eleştirip ezmissiniz o da size üstün gelmeye çalışmış.
Tuvalet meselesinde de yanına gidemiyorsaniz bile kısacık bir mesajla qciklayabilirdiniz yukarı çıkarken.

Haklısınız.. eşinizin egosu sayesinde totosu tavana vurmuş çok şımarık..

Ben eşinize hak verdim. Kimsenin yanında eşimin beni eleştirmesini istemem. Evde uyarması daha mantıklı ve sağlam.
Ayrıca benim eşim de bana uğramadan lavaboya çıksaydı ben de sinirlenirdim.
Bence ikinizin iletişim sorunu var gibi duruyor.

Ben eşinize hak verdim. Kimsenin yanında eşimin beni eleştirmesini istemem. Evde uyarması daha mantıklı ve sağlam.
Ayrıca benim eşim de bana uğramadan lavaboya çıksaydı ben de sinirlenirdim.
Bence ikinizin iletişim sorunu var gibi duruyor.
Bahsettiğim mesele geçen yıl oldu. O zaman bir güzel paylamıştı beni sağolsun. Şimdi alakasız bir yerden meseleyi hortlattı.yani o zaman konuşulmuştu .ne yapayım kendimi mi keseyim bilmiyorum ki. Böyle biri asla unutmaz.

eşiniz padişah torunu filan mı acaba? bu ne şımarıklık ya.
Gençken aşırı yakışıklıydı. Öyle ki bakışlardan rahatsız olurdum. Peşinde çok kişi vardı. Şimdi cami yıkıldı mihrap kaldı geriye .30 lu yaşlarda erken çöktü. Buna rağmen zamanında şımartılmasının ceremesini hala çekiyorum paşanın.

Benimki de unutmaz 5 yil once soyledikerimi doker onume sasar kalirim. Sanirim biraz kinci .. Ve arkadaslarinda dedigi gibi simartilmis.. BAskasinin yaninda elestirilmek kimsenin hosuna gitnez ama kendisi de yaoiyorsa soz hakki yok.

Açıkçası ben burda sonuna kadar siz haklısınız diyemicem.
Bu konuda eşinizi de dinlemek lazım sanki.
Mesela annesinin yanında (özellikle alıngan biri ise) onu eleştirmeyin.
Ve onu uzaktan görmüşsünüz lavaboya gitmişsiniz. Ben olsam ilk eşim ile selaşıp hemen lavaboya giderdim
Tabiki o da abartmış olabilir düşüncelerni sana olan tutumunu ama biraz da kendimiz de aramak lazım suçu
Umarım orta yolu bulursunuz

Esiniz alingan biri ve kibirli anladgim kadariyla.boyle birisini baskalarinin yaninda elestirmeyin bence.araba konusunda hakli.tuvalet mevzusunda da ben olsam telefon eder lavaboya gidiyorum derdim acikcasi.verdiginiz orneklerden yola cikarak soyluyorum cok da haksiz degil.
bir kac yil once olmus olaylari bir tartisma esnasinda onune koyma konusunu benim esimde yapiyor.bu cok sevimsiz bi durum ama degismez bu konuda.yapisi boyle bence.bu huyu sizi cok yorar bu konuda siz haklisiniz.birseye bozulduysa o an paylassin bunu tartisin konusun ama halledin.bi daha bi daha karsina cikarmasin.

İşte bu yüzden; ilerde başıma kakılmaması için erkeğe hiçbir zaman açılamam ve önce kadının açılmasını da tasvip etmem. "sen istedin, sen peşimden koştun" bu lafları işitirsem gıcık kaparım.

Back
X