- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi Mona Rozaa
Eşin ile yazışmaları duygusal nitelikte olup çekinmeden birde eve gelmesi bu olmamış tabi belkide hayali eşinle evlenmekti bu durumda sen haklı oluyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapismis muamelesi yapmadim baska bi arkadasim bir ay sürdügünü ve kizin istedigini söyledigi icin dedim o sekilde.. bu saatten sonra da görüsmek istemedim, kimseyi kırmak gecmisle yargilamak istemem, zaten kizdigim nokta gecmiste bunj yasamalari da degil, eve gelme meselesi idio zaman neden eşini sorgulamıyorsun da kıza eşine yapışmış muamelesi yapıyorsun? bana bunu neden söylemedin demen gereken kişi eşin. kız gelip sana dese inanmazdın kocanda inkar ederdi. yakın arkadaşınla mesajlaştığını bile söyleyemeyen biri sana tüm hayatını anlatabilcek cesarette biri midir :) şaka gibi bir konu.
duygusal nitelikte mi bana tanışma tarzı dedi amaEşin ile yazışmaları duygusal nitelikte olup çekinmeden birde eve gelmesi bu olmamış tabi belkide hayali eşinle evlenmekti bu durumda sen haklı oluyorsun
yapismis muamelesi yapmadim baska bi arkadasim bir ay sürdügünü ve kizin istedigini söyledigi icin dedim o sekilde.. bu saatten sonra da görüsmek istemedim, kimseyi kırmak gecmisle yargilamak istemem, zaten kizdigim nokta gecmiste bunj yasamalari da degil, eve gelme meselesi idi
bu meselelerini anlatan dillendiren bi arkadas degildiIyi de siz kizi tanimiyor musunuz?
Arkadasinizsa size anlatmamis olmasi tuhaf, arkadaslarimizin hoslanmis oldugu kisileri biliriz cunku.
Platoniklerini bile biliriz.
Yok arkadasiniz degilse esinizin goz gore gore arkanizdan is cevirmis oldugu anlamina gelir.
Cok zor degil sonucta bunu anlatmak.
Kendimi salak yerine konmus hissederdim sanirim.
Haklısın, eşinin sana bu durumu söylemesi gerekirdi sen ona eve bugün şu arkadaşım geldi dediğinde anlatmasi lazımdı ama şöyle de bir durum var 1.si daha hic bunlar olmadan esin sana olmuş bitmiş 1 aylık mesajlasmayi anlatmaya gerek duymamistir 2.si sen eve bugün şu arkadaşım geldi dediğinde adam söylemeye korkmuştur olay çıkartmak istememistir belki bidaha gelmez diye düşünmüş olabilir 3.sü de baktı kadın sürekli gelmeye başladı o zaman daha çok korkmuştur senden, bugüne kadar niye söylemedin diye sormandan yanlış anlamandan. Belki de öğrenmezsin diye 1 aylık konuşmayı ciddiye almayip hiç sana anlatıp da kafanı bulandirmak istememistir...merhaba kizlar ben 24 yasindayim, 1 yillik evliyim.. esimin simdiye kadar kimseyle iliskisi olmamis.. ama 1.yildönümumuzde esimin biz tanismadan 7 8 ay once benim bi arkadasimla bi muddet mesajlastiklarini öğrendim ve bunu ögrenince ona cok guvendigim icin agir geldi.. eskisi gibi ona guvenmedigimi , bosanmak istedigimi soyledim.. meselenin buyuttugum tarafi ise su, bu kiz biz evlendikten sonra bi kac kere benim evime geldi.. yani bu biraz agirima gitti acikcasi.. esimi beni cok seviyor buna inaniyorum ben de onu seviyorum.. simdiye kadar hicbir yanlisini eksigini görmedim ama bu nesele biraz canimi sıktı.. şu an bosanmaktan vazgectim sadece 1 ay mesajlasmislar.. hic yuzyuze gorusme olmamis.. baska birinden meseleyi dinledigim kadariyla kiz gorusmek istemis israrla.. sizce bu dhrumda ne yapmaliyim..