eşime güveniyorum ama..

Eşin ile yazışmaları duygusal nitelikte olup çekinmeden birde eve gelmesi bu olmamış tabi belkide hayali eşinle evlenmekti bu durumda sen haklı oluyorsun

o zaman neden eşini sorgulamıyorsun da kıza eşine yapışmış muamelesi yapıyorsun? bana bunu neden söylemedin demen gereken kişi eşin. kız gelip sana dese inanmazdın kocanda inkar ederdi. yakın arkadaşınla mesajlaştığını bile söyleyemeyen biri sana tüm hayatını anlatabilcek cesarette biri midir :) şaka gibi bir konu.
yapismis muamelesi yapmadim baska bi arkadasim bir ay sürdügünü ve kizin istedigini söyledigi icin dedim o sekilde.. bu saatten sonra da görüsmek istemedim, kimseyi kırmak gecmisle yargilamak istemem, zaten kizdigim nokta gecmiste bunj yasamalari da degil, eve gelme meselesi idi

Eşin ile yazışmaları duygusal nitelikte olup çekinmeden birde eve gelmesi bu olmamış tabi belkide hayali eşinle evlenmekti bu durumda sen haklı oluyorsun
duygusal nitelikte mi bana tanışma tarzı dedi ama :KK64:kafa gitti

yapismis muamelesi yapmadim baska bi arkadasim bir ay sürdügünü ve kizin istedigini söyledigi icin dedim o sekilde.. bu saatten sonra da görüsmek istemedim, kimseyi kırmak gecmisle yargilamak istemem, zaten kizdigim nokta gecmiste bunj yasamalari da degil, eve gelme meselesi idi

Iyi de siz kizi tanimiyor musunuz?
Arkadasinizsa size anlatmamis olmasi tuhaf, arkadaslarimizin hoslanmis oldugu kisileri biliriz cunku.
Platoniklerini bile biliriz.

Yok arkadasiniz degilse esinizin goz gore gore arkanizdan is cevirmis oldugu anlamina gelir.
Cok zor degil sonucta bunu anlatmak.
Kendimi salak yerine konmus hissederdim sanirim.

Iyi de siz kizi tanimiyor musunuz?
Arkadasinizsa size anlatmamis olmasi tuhaf, arkadaslarimizin hoslanmis oldugu kisileri biliriz cunku.
Platoniklerini bile biliriz.

Yok arkadasiniz degilse esinizin goz gore gore arkanizdan is cevirmis oldugu anlamina gelir.
Cok zor degil sonucta bunu anlatmak.
Kendimi salak yerine konmus hissederdim sanirim.
bu meselelerini anlatan dillendiren bi arkadas degildi

Ne kadar saçma sapan bi durum ya kızla konuşurdum ben olsam burnundan getirirdim esimede bundan sonra guvenmezdim çok ağır bisey bu Allah yardım etsin benim çok agirima giderdi açıkçası

Eşin seni tercih etmiş, seni sevmiş, senle hayatını paylaşmış. Boşanacak bir şey yok, geçmiş bitmiş mevzu önemseme.
Ama kız bunu bile bile senle arkadaşlık kurup içine içine sokuluyor, neden?

Kocasının kırığını karısı, kardeşinin kırığını abisi getirir diye bi laf var eskilerin bilir misin?
O kızı mümkün olduğunca evine sokma. Görürsen merhaba merhaba, mesafeni koy, adım adım çekil.
Kocana güven, ama kocanın peşinde 1 ay dönmüş birine değil ;)

Eski defterleri acmanin ne sana ne esine faydasi olmasi guveninide kaybetme cekinmis soyleyememis olabilir sonucta o kizi kolundan tutup esin degil eve getiren. Sende ilgiyi alakayi kesersin olur biter bu tarz incir kabuğunu doldurmayacak seylerden dolayi ne evindeki huzuru nede evliligindeki mutlulugu kacirmaya degmez...

Kiz cok yüzsüzmüs bide evinize geldi ama esinizde hata var en bastan söylemeliydi sizin arkadasinizla mesajlastigini
kizin aklindan kim bilir neler gecti
ben arkadasimin evine geliyom bide eşiyle önceden yazışmışlığım var felan sizi resmen saf yeribe koydu ama buna sebep olan da eşiniz.bilseydiniz cünkü mesafenizi korurdunuz

merhaba kizlar ben 24 yasindayim, 1 yillik evliyim.. esimin simdiye kadar kimseyle iliskisi olmamis.. ama 1.yildönümumuzde esimin biz tanismadan 7 8 ay once benim bi arkadasimla bi muddet mesajlastiklarini öğrendim ve bunu ögrenince ona cok guvendigim icin agir geldi.. eskisi gibi ona guvenmedigimi , bosanmak istedigimi soyledim.. meselenin buyuttugum tarafi ise su, bu kiz biz evlendikten sonra bi kac kere benim evime geldi.. yani bu biraz agirima gitti acikcasi.. esimi beni cok seviyor buna inaniyorum ben de onu seviyorum.. simdiye kadar hicbir yanlisini eksigini görmedim ama bu nesele biraz canimi sıktı.. şu an bosanmaktan vazgectim sadece 1 ay mesajlasmislar.. hic yuzyuze gorusme olmamis.. baska birinden meseleyi dinledigim kadariyla kiz gorusmek istemis israrla.. sizce bu dhrumda ne yapmaliyim..
Haklısın, eşinin sana bu durumu söylemesi gerekirdi sen ona eve bugün şu arkadaşım geldi dediğinde anlatmasi lazımdı ama şöyle de bir durum var 1.si daha hic bunlar olmadan esin sana olmuş bitmiş 1 aylık mesajlasmayi anlatmaya gerek duymamistir 2.si sen eve bugün şu arkadaşım geldi dediğinde adam söylemeye korkmuştur olay çıkartmak istememistir belki bidaha gelmez diye düşünmüş olabilir 3.sü de baktı kadın sürekli gelmeye başladı o zaman daha çok korkmuştur senden, bugüne kadar niye söylemedin diye sormandan yanlış anlamandan. Belki de öğrenmezsin diye 1 aylık konuşmayı ciddiye almayip hiç sana anlatıp da kafanı bulandirmak istememistir...
Amaaaaa bunlara rağmen yine de sana anlatmasi gerekir miydi evettt.
Boşanmayi hakediyor mu Hayır.
Ama sağlam bi tribi göz dağıni sonuna kadar hakediyor.
Kadina gelince bagirip çağırmadan direk ilişkiyi kesin kii kendini önemsemesine izin vermeyin bak bak beni kıskanıyo dedirtmeyin ona.

Ya tatlım butur seylerden bsanılmaz ama haklı oldgn taraflar var . burda kızacagın kişi esın degıl arkadasım dedıgın o yılan! bence ondan sana arkadas olmz birdaha sakın grusme ve bu konuda kızada esınede bişi deme. esinin sucu yk gecmiş knuları acıp kızı kıymetlendrmek ıstememıs. Kızada bişi dersen havalara gırer senınle esının arasının acılmasına sebeb olacak kadar degerlı sanar zaten kız ısrar etmış düşünsene birde kalkmıs senın evıne gelmış fesat. valla kafanı kullan uzuntune sevınecek ınsanlara fırsat verme hatta esıne sevgın artsın o kızla yuzyuze grusmek bıle ıstememış senle evlenmış. Catlasında patlasın :D

Mesajlaşmışlar, geçmiş gitmiş; duygusal bir ilişki ve gerçek hayatta görüşme de olmamış. Siz neyi dert ettiniz ki bu kadar? Kız sizin arkadaşınız ve her arkadaşınız gibi ziyaretinize gelebilir. Kıskançlığı abartıp eşinizi huzursuz etmeyin bence. Böyle durumlarda huzur en olası adayda aranır ve o da bu kız şu anda. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek için can atıyorsunuz resmen.

Kiz hem mesajlasmis hem evine gelliyor. Seni saf yerine koymus. Bu insanlarin kac yuzu kac maskesi var. Acikca söyle evine gelmesin.. sacini basini yolardim benm arkadas bsna öyle bir şey yapsa . Asla kabul edemem.

Kocan evine gelen kişinin o kişi olduğunu biliyorsa söylemediği için hatalı. Kadın sizin evinize eşinizin kim olduğunu bilerek geliyorsa o da hatalı. Benim anlamadığım sizin arkadaşınızsa eşinizle geçmişte konuşmuşlarsa sizin haberinizin olmaması garip. Burada aldatma vs görmedim anlattığınıza göre. Yine de eşinize, bu tarz durumlarla karşılaşmamak, böyle nahoş durumlarda bırakmaması gerektiğini güzel bir dille anlatın. Arkadaşınız nasıl evinize girip çıkabiliyor hiç hoş değil. Kocanızın da buna göz yumması iyi niyetli bile olsa olmamalı. Eşinizle konuşup halledin arkadaşınız dediğiniz kişiyi de hayatınızdan çıkarın.

eşinizin sizden önceki ilişkisi sizi ilgilendirmez.. güven kırılacak bişey yok..
Amaaaaaaa o kız evinize geldiğinde resmen aptal yerine koyulmuş oluyorsunuz. işte burda sorun var. kızın görüşmek isteyip eşinizin görüşmemek istemesi bu durumu aklamaz malesef.. eşiniz o kız evinize gelmeye yeltendiğinde tepkisini koyup anlatmalıydı size..

Back
X