eşime güvenmelimiyim

aesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
263
1
46
İzmir
bundan 2 ay kadar önce eşimin başka bir kadınla görüştüünü öğrendim aslında telefon mesajından yakaladım.onu terk ettim boşanıcaktım fakat günlerce yalvarıp araya birilerini sokmasıyla boşanmaktan vazgeçtimm.önce bana yeni bişeydi dedi ama tef.kayıtları çıkardım.2 yıl olmuş rahat.çok pişman görünüyo ama kuşku içindeyim hala.2 ay geçti hergün açıyorum konuyu devam ediyomudu acaba diye.kocaman çocuğu olan paspal bikadın.geçen sene face de bana arkadaşlık teklif etmişti kabul etmemiştim tanımıyorum diye ya aa kızlar acaba bitmişmidir yoksa devam ediyomudur.hergün tetikte bekliyorum ya devam saaa:ssz:ben böyle hergün adama laf sokuyorum ama doğrumu yapıyorum bilmemki...evde herşey süt liman bu konuyu gündeme getirmediğim sürece.telefon gece bile açık artık.al kurcala diyo eskiden olsa ooooooo el sürülmezdi...bana akıl veriii yaaa nooolur devam etse nasıl anlıycam ne yapayım ben :ssz:

canım benım sonuna kadar haklısın süphe duymakta her an diken üstünde olmakta

ama bence eşin artık gercekten duzelmıs baksana

ama sakın ona bırdaha bunu yapma cesaretı verme

gözünü korkutmussun ama sakın yumusama

sert dur ıyıce affallasın

üzerine gıtmeyle veya hergun konuyu acıp eşini bunaltmayla olmaz

nasılkı aldatıldıgını eşine çaktırmadan halletmıssın yıne öyle yola devam et

unutmuş gibi yap ama asla unutmaa

..........
sen yıne sanslısın canım ben hala bır kanıt bulamadım :(

Tabi ki güvenmeyeceksin,güvenmemelisin
2 yıl sürdürmüş ya

Yeni bir sey demis ama 2 yil sürmüs.
Esiniz sizi aldatmis, yalan sòylemis.
Kabullenilmesi cok zor bir durum ama siz bir sans daha vermissiniz sonucta.
Böyle her gün düsünürseniz iciniz hic rahata ermez.
Esinizin gercekten pisman olup olmadigini halinden, tavırlarından anlarsiniz zaten. Daha fazla kurcalamayin derim.
Allah yardimciniz olsun.

sana güvenene sen de güven sana güvenmeyene sen de güvenme
bence sen hatayı başta affederek yapmışsın şimdi tekrar etse bu sefer affetmeyeceğim modundamısın yani,
bence böyle şeyler affedilmeye layık değil, aşık olan biri bunları yapmaz. aşk bitmiş siz daha neyi devam ettiriyorsunuz

Bence devam etmiyordur.Ortaya dökülüp olay çirkinleştikten sonra cazibesi kaçmıştır.

Böyle durumlarda 2 yol vardır.Ya affetmeyip ayrılırsın ya affedip devam edersin.
Affetmeyip devam etmek gibi bir seçenek yok.
Devam edemeyeceğini düşünüyorsan etme..
Her gün sorgulamak,laf çarpmak gibi şeyler,eşini uzaklaştırmaktan başka şeye yaramaz.

Daha çok taze yaşanmış.Elbette tetikte olacaksın,kontrol edeceksin.Ama çaktırmadan...
Ver telefonu,sana güvenmiyorum diyerek değil.

bundan 2 ay kadar önce eşimin başka bir kadınla görüştüünü öğrendim aslında telefon mesajından yakaladım.onu terk ettim boşanıcaktım fakat günlerce yalvarıp araya birilerini sokmasıyla boşanmaktan vazgeçtimm.önce bana yeni bişeydi dedi ama tef.kayıtları çıkardım.2 yıl olmuş rahat.çok pişman görünüyo ama kuşku içindeyim hala.2 ay geçti hergün açıyorum konuyu devam ediyomudu acaba diye.kocaman çocuğu olan paspal bikadın.geçen sene face de bana arkadaşlık teklif etmişti kabul etmemiştim tanımıyorum diye ya aa kızlar acaba bitmişmidir yoksa devam ediyomudur.hergün tetikte bekliyorum ya devam saaa:ssz:ben böyle hergün adama laf sokuyorum ama doğrumu yapıyorum bilmemki...evde herşey süt liman bu konuyu gündeme getirmediğim sürece.telefon gece bile açık artık.al kurcala diyo eskiden olsa ooooooo el sürülmezdi...bana akıl veriii yaaa nooolur devam etse nasıl anlıycam ne yapayım ben :ssz:

Tabi okadar beyin jimnastiği yaptın yaptın sonunda seninde aklın karıştı demi:34:.Güven olmadan da çok zor ya

bende seninle aynı durumdayım sürekli laf sokuyorum adama.az önce yine tartıştık.offf bende unutmak konuşmak istemiyorum bu konuyu ama şüphe çok kötü bir duyguymuş insanı yiyip bitiriyor.aslında kocamın pişman olduğunu biliyorum hissediyorum ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor işte normal davranamıyorsun.seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin bize

güvenmemekte sonuna kadar haklısın ama madem affetmişşin sert duruşunu bozmadan devam et hemen yumuşama ama devamlı da bunu önüne sürme..devam ediyorsa bile çok dikkat eder anlayamazsın ama senin unuttuğunu düşünürse açık verir devamlı telini karıştırma en azından o görmeden ona çaktırmadan takip et:ssz:

sizden saklı 2 yıl sürdürmüşler..pişmanlık numaralarına asla inanmam şu durumda çünkü 2 koca yıl olmuş yakalanıncamı pişman oldugunu anladı..bu şekil şüphelerle laf sokmalarla ne bir yere varırsınız ne de aynı evi paylaşıp karı-koca olabilirsiniz dönmekle büyük hata yapmışsınız ....

affettniz madem ya herşeyi unutun yeni bir sayfa açın..bundan sonra güvenemeyecekseniz laf sokup durmayın bitsin gitsin ...affetmek için bahane aramayın..bahaneden kastım şu karsı taraftan gelecek bir pişmanlık sözü bir güzel söz duyunca yelkenler suya inmesin..

Son düzenleme:

Böyle paranoyak gibi yaşamak insanı hasta eder.
Çocuğunuz var mı bilemiyorum, eğer yoksa boşanın.
Kendinize bir başkası ile başka bir zamanda mutlu olma hakkı tanıyın.
Kimsenin sizi incitmeye, kandırmaya hakkı yok.

Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

sizden saklı 2 yıl sürdürmüşler..pişmanlık numaralarına asla inanmam şu durumda çünkü 2 koca yıl olmuş yakalanıncamı pişman oldugunu anladı..bu şekil şüphelerle laf sokmalarla ne bir yere varırsınız ne de aynı evi paylaşıp karı-koca olabilirsiniz dönmekle büyük hata yapmışsınız ....

affettniz madem ya herşeyi unutun yeni bir sayfa açın..bundan sonra güvenemeyecekseniz laf sokup durmayın bitsin gitsin ...affetmek için bahane aramayın..bahaneden kastım şu karsı taraftan gelecek bir pişmanlık sözü bir güzel söz duyunca yelkenler suya inmesin..
[/Qevli olduğunu bilerek birlikte olan bi kadına bak benimle bitirdi ama kendi yuvası da yıkıldı zevkini tattırmak istemiyorumm.yıllarca emek verdim.pişmanlığı deniycem bakalım doğru olup olmadığı çıkacak sonuçta yine

bu süre içinde benden soğuduğunu hiç görmedim.kötü davranmak itip kakmak gibi şeyler olmadı...düşünüyorum sadece nesıl anlamadım diye insan kimseye çok güvenmemeli galiba

evli olduğunu bilerek birlikte olan bi kadına bak benimle bitirdi ama kendi yuvası da yıkıldı zevkini tattırmak istemiyorumm.yıllarca emek verdim.pişmanlığı deniycem bakalım doğru olup olmadığı çıkacak sonuçta yine

Eşiniz sizi aldatırken kendinin evli olduğunun farkında değilmiydi, iğfal mi etti kadın eşinizi?
Yooo...Eşinize sizi aldatıp aldatıp hiç bir şey olmamış gibi birlikte olma hakkı tanıyorsunuz,
ama kadın kötü kadın adi kadın oluyor. Ama eşiniz pişman ve masum!

Gerçekten ilginç bir kafanız var, güle güle kullanın.

Bence devam etmiyordur.Ortaya dökülüp olay çirkinleştikten sonra cazibesi kaçmıştır.

Böyle durumlarda 2 yol vardır.Ya affetmeyip ayrılırsın ya affedip devam edersin.
Affetmeyip devam etmek gibi bir seçenek yok.
Devam edemeyeceğini düşünüyorsan etme..
Her gün sorgulamak,laf çarpmak gibi şeyler,eşini uzaklaştırmaktan başka şeye yaramaz.

Daha çok taze yaşanmış.Elbette tetikte olacaksın,kontrol edeceksin.Ama çaktırmadan...
Ver telefonu,sana güvenmiyorum diyerek değil.

tatlım zaten ver telefonunu şeklinde bakmıyorum ki...gsm op.den her ay döküm alıyorum.ama başka bir telefon falan aldıysa bilmiyorum işte onu.boşanma eşiğindenden döndük cesaret edebilirmi ne bileyimm

Eşiniz sizi aldatırken kendinin evli olduğunun farkında değilmiydi, iğfal mi etti kadın eşinizi?
Yooo...Eşinize sizi aldatıp aldatıp hiç bir şey olmamış gibi birlikte olma hakkı tanıyorsunuz,
ama kadın kötü kadın adi kadın oluyor. Ama eşiniz pişman ve masum!

Gerçekten ilginç bir kafanız var, güle güle kullanın.

adamda kadını iğfal etmedi diiimi.ben evliyim diyen adamla beraber oluyosaadi kadın derler tabi zavallı kadın diycek diilim ya

Cok kotu bir durum ne denir bilemem Allah kimsenin basina vermesin ama sunu soyleyebilirim,eger yapacagi varsa bi sekilde yapar gizlice yine gorusur sen telefonunu karistirsan bile..
Hergun konuyu acmakla dahada huzursuz edersin ortami,cunki sen bir kere sans vermissin,ya bastan vermemeliydin ya da verdiysen konuyu tekrar tekrar acma canim.
Konuyu acmamaya gayret et,aradan gecen zaman diliminde gozetlersin dikkat edersin uzaktan uzaktan.. Eger yine oyle birsey olursa bu kez seni kullanmasina izin verme..
Unutmaki senden degerlisi yok hayatta..

adamda kadını iğfal etmedi diiimi.ben evliyim diyen adamla beraber oluyosaadi kadın derler tabi zavallı kadın diycek diilim ya

ben kadın demenize takılmadım, ' kadına, bak benimle bitirdi ama kendi yuvası da yıkıldı zevkini tattırmak istemiyorumm' demişsiniz ona takıldım.
Yuvanızı kocanız yıkmış, sade suçlu olan kadın değil yani.
Eğer kocanız size sadık kalsaydı bir değil milyon tane kadın gelse aklını çelemez yuvanızı yıkamazdı.
Kocanıza sizi aldatma zevkini tattırıyorsunuz, çünkü pişman oldu diyorsunuz.
Benim anlamadığım iki tarafta eşit miktarda suçluyken neden bütün suç en sonunda kadına mal ediliyor.
bana sorarsanız eşiniz o kadından iki misli daha suçlu.

Cok kotu bir durum ne denir bilemem Allah kimsenin basina vermesin ama sunu soyleyebilirim,eger yapacagi varsa bi sekilde yapar gizlice yine gorusur sen telefonunu karistirsan bile..
Hergun konuyu acmakla dahada huzursuz edersin ortami,cunki sen bir kere sans vermissin,ya bastan vermemeliydin ya da verdiysen konuyu tekrar tekrar acma canim.
Konuyu acmamaya gayret et,aradan gecen zaman diliminde gozetlersin dikkat edersin uzaktan uzaktan.. Eger yine oyle birsey olursa bu kez seni kullanmasina izin verme..
Unutmaki senden degerlisi yok hayatta..

zaten dönerken ben seni affettim diye dönmedim canım...birdaha anlarsam dönüşü olmaz diye beynine soka soka söyledim.

zaten dönerken ben seni affettim diye dönmedim canım...birdaha anlarsam dönüşü olmaz diye beynine soka soka söyledim.

O zaman surekli yuzune vurarak halledemezsin bu olaylari daha farkli bir boyuta goturur. Mademki sart koyarak geri dondun tamam birak o zaman zamanla gor nasil olacagini. Uzaktan takip ederek gizlice yapmalisin..

Back
X