• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime güvenmiyorum bir akıl verin ne yapmalıyım...

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Iyi geceler arkadaşlar..başlıktada belirttiğim gibi eşime güvenmiyorum..maddi durumu çok iyi biz ailelerden uzak bir yerdeyiz ama pinti bir alıyorsa 10 kısıyor bunun yanında iyi maaş alıyo ama gezme sosyal hayat giyim doğru düzgün olmamasına rağmen ozaman dedimki bende bugün ev alalım borca girelim madem öyle paranın nereye gittiği belli değil oda tamam dedi kendimize dedim,oda bana benle babamın kesesi bir,ayrımız yok,babamın üstüne olsa nolur ev alırsamda onun üstüne yaparım ne sendeki bu parapul merakı tamam annenlerin taktıklarını verim sana babamın taktıklarıda onda kalsın amacın ne senin? Dedi bana..şok oldum güvensizliğe bakarmısınız?ben neden kendi geleceğimi düşünmeyim neden üstüme olmasın?istediği zaman hayatımı kısıtlarken ben neden hakkımı savunmayım?aylardır kısıyo zaten bişelerden ailesiylede aram pek iyi değil,önceleri en ufak tartışmada kapıyı gösteriridi birde severek evlendim...haksızmıyım?

moralim okdar bozukki elim ayağım tutmuyo resmen şu saatte peşine düş git evlen şu yaptığına bak yani bu neyin güvensizliği anlamıyorum..boşanma planları içinde de üstüne bişe yaparsa paylaşılır diyemi korkuyo zaten adam akıllı bir para göremedim hep kısıyo beni kandırıyo oyalıyo sanırım,geleceğim hayatım geçiyo bi taraftan yoruldum artık yazıklar olsun...

ne diyeceğimi bilemedim.peki gönlünüzce harcamanızı nasıl engelliyor

Iyi geceler arkadaşlar..başlıktada belirttiğim gibi eşime güvenmiyorum..maddi durumu çok iyi biz ailelerden uzak bir yerdeyiz ama pinti bir alıyorsa 10 kısıyor bunun yanında iyi maaş alıyo ama gezme sosyal hayat giyim doğru düzgün olmamasına rağmen ozaman dedimki bende bugün ev alalım borca girelim madem öyle paranın nereye gittiği belli değil oda tamam dedi kendimize dedim,oda bana benle babamın kesesi bir,ayrımız yok,babamın üstüne olsa nolur ev alırsamda onun üstüne yaparım ne sendeki bu parapul merakı tamam annenlerin taktıklarını verim sana babamın taktıklarıda onda kalsın amacın ne senin? Dedi bana..şok oldum güvensizliğe bakarmısınız?ben neden kendi geleceğimi düşünmeyim neden üstüme olmasın?istediği zaman hayatımı kısıtlarken ben neden hakkımı savunmayım?aylardır kısıyo zaten bişelerden ailesiylede aram pek iyi değil,önceleri en ufak tartışmada kapıyı gösteriridi birde severek evlendim...haksızmıyım?

Kanunların size verdigi hakları görmezden geliyor,yok saymak için kendince bir yol buluyor...

Eşinize sormanız gereken şeyler bunlar kim ne dese içiniz sinmez ki...

Eşinize sorun kanuni olarak onun mal varlığının yarısı sizin...Ona göre ailesinin babasının?

Siz bu hayatın neresindesiniz?Siz kimsiniz?

Eşinizin paraya karşı tutumu sanırım farklı.Bazı insan parayı başka görür.Bazısına göre araçtır.Eşinizin başlıca AMACI olmuş.

Kendinizce bir çözüm yolu bulucaksınız elbet.Allah yardımcınız olsun

Kanunların size verdigi hakları görmezden geliyor,yok saymak için kendince bir yol buluyor...

Eşinize sormanız gereken şeyler bunlar kim ne dese içiniz sinmez ki...

Eşinize sorun kanuni olarak onun mal varlığının yarısı sizin...Ona göre ailesinin babasının?

Siz bu hayatın neresindesiniz?Siz kimsiniz?

Eşinizin paraya karşı tutumu sanırım farklı.Bazı insan parayı başka görür.Bazısına göre araçtır.Eşinizin başlıca AMACI olmuş.

Kendinizce bir çözüm yolu bulucaksınız elbet.Allah yardımcınız olsun

bulamıyorum arkadaşım sıkıştım kaldım bizim diyorum biz diyorum gene aile karıştırıyo benim malım babamın diyo evlendik artık biz diyorum hepsini söyledim..inanki para zehir gibi birşey inanki keşke olmasaydı ama ben bu güvensizli yaşamayıp mutlu olsaydım yarınımı düşünmeden çok mutsuzum...

bulamıyorum arkadaşım sıkıştım kaldım bizim diyorum biz diyorum gene aile karıştırıyo benim malım babamın diyo evlendik artık biz diyorum hepsini söyledim..inanki para zehir gibi birşey inanki keşke olmasaydı ama ben bu güvensizli yaşamayıp mutlu olsaydım yarınımı düşünmeden çok mutsuzum...

Peki duygularınızı eşinize anlatmayı denediniz mi

ne kadarlık evlisiniz bu arada ? yeni mi ? çocuk?

Bu bir kasa olayını oldum olası anlamamışımdır.

Kardeşim ayrı çalışıyorsunuz ama neden maaşları birleştiriyorsunuz.

Herkesin evi damı ayrı gayrı maaşlar neden bir olsun ki ...Ne kadar gıcık bir durum .

Evi de babasının üzerine yapacakmış tövbe tövbee.

Neden? Alnının teriyle hakkıyla kazandığı parayı neden babasına bağlasın ki.

Kimi erkek anasına düşkün olur bu da babasına galiba :19:

Sen noluyormuşsun :20:
Madem öyle evlenmeyeymiş tüm maaşını babasına bağlayaymış :19:

Bu bir kasa olayını oldum olası anlamamışımdır.

Kardeşim ayrı çalışıyorsunuz ama neden maaşları birleştiriyorsunuz.

Herkesin evi damı ayrı gayrı maaşlar neden bir olsun ki ...Ne kadar gıcık bir durum .

Evi de babasının üzerine yapacakmış tövbe tövbee.

Neden? Alnının teriyle hakkıyla kazandığı parayı neden babasına bağlasın ki.

Kimi erkek anasına düşkün olur bu da babasına galiba :19:

bu ikisinede canım aileden ne çektiğimi onlar için nasıl cezalandırıldığımı yazsam roman olur burda o ayrı konu ama babmı yada başka birini niye karıştırıyosun yada niye birey olamıyoruz aile olamıyoruz bunu anlaamıyorum işte..benimseyemedi bir türlü ben ailesini beniseyemedim oda beni..sonuç bu..

Sen noluyormuşsun :20:
Madem öyle evlenmeyeymiş tüm maaşını babasına bağlayaymış :19:

ben bileydim zaten böyle olacağını ahh ahh 2 yıllık evliyiz adam benimseyemedi hala aile onlar ben sonradan dahil olmuşum gibi davranıyor çok yorgunum verdiğim mücadelelr başa dönüyor gibi yoruldum hissizleştim artık adamdaki güvensizlik yedi bitirdi içimi para pul derdine düşmüşüm ozaman çalıştıur beni bi sigortam yok gelecek güvencem yok niye kendimi düşünmeyim eşşek miyim ben ahhh ahhh..

bu ikisinede canım aileden ne çektiğimi onlar için nasıl cezalandırıldığımı yazsam roman olur burda o ayrı konu ama babmı yada başka birini niye karıştırıyosun yada niye birey olamıyoruz aile olamıyoruz bunu anlaamıyorum işte..benimseyemedi bir türlü ben ailesini beniseyemedim oda beni..sonuç bu..

Görücü usulü ile mi evlendiniz :44:
Hayır severek evlendiyseniz farketmiş olman lazımdı bu pintiliğini :44:

en sinir olduğum erkek tiplerinden biri daha adam evliliğin aile olmanın anlamıı bilmiyor belli
ne demek evi babasının üstüne yapacakmış böyle birşeye asla müsade etme.harcama içinde kendini kısma gerekirse tartış kavga gürültü çıkar ama madem geliri iyi asla kısma.ayrıca çalışmıyorsan bir işe gir paranı biriktir çocuk da yapma kocan bana hiç güven vermedi olgunlaşması evlliğini idrak etmesi gerek düzelmezse de bu adamdan koca da baba da olmaz canım

bi tane de bende var bu modelden aslında eli çok acık ama konu giyim kuşam olunca pintiliği tutuyor.
Araba aldık babasının üstüne ev alalım dedim babamın üstüne alacağım dedi vazgeçtim
onlardan bize zarar gelmez diyor ama ben kendimi kötü hissediyorum benden mal kaçırıyor resmen ona birşey olsa ortada kalırım.

Back
X