• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime hamilelik haberi fikirleri

Nena93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba güzel hanımlar,

Eşime baba olacağını söylemek istiyorum ama şöyle gerçekten unutulmaz ve sürpriz bir yol arıyorum. Aslında ikimiz de bu ihtimalin farkındayız, yani bir beklentimiz var; ama ben o haberi hiç beklemediği bir anda verip, o anki doğal tepkisini yakalamak istiyorum.

Klasik kutu hazırlama, hediye paketi yapma gibi klişelerden ziyade; daha spontane, sanki o an akışta gelişmiş gibi hissettirecek yaratıcı fikirlere ihtiyacım var. 'Jetonun geç düştüğü' o şaşkınlık anını yaratmak istiyorum. Neler önerebilirsiniz?

☺️🌸

Hayırlı uğurlu olsun canım öncelikle Allahım ben ve bütün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah 🙏 ben bi videoda bi mekanda bebek sandalyesi getirdiklerini görmüştüm adam hayır yok o bizim değil dese de bıraktılar ve o şekilde baba olacağını söylediler birde şu metroda falan fotoğraf çekme küçük odaları var orada eşinizle birlikte fotoğraf çekilirken aniden çıkıp ultrason resmi gösterenler oluyor o şaşkınlığını çekmek için o da çok hoşuma gitmişti

Akşam yemeğinde masaya üçüncü bir tabak kaşık çatal koyun. Eşiniz muhtemelen nedenini soracaktır, misafirimiz var dersiniz. Kim diye sorarsa 9 ay sonra tanışırsınız diyip testi masaya bırakırsınız :) gizlice videoya kaydedip tepkilerini tekrar tekrar izlersiniz.

Back
X