- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi hayalcannn
Merhaba arkadaslar bir konu açıyorum utanarak bir keresinde kayinvalidem de kalırken esim ile ilişkiye girdik ve ben kafamda o an bir fantazi üretim sanki erkek kardeşi kapıdan bizi izliyor yakalamış gibi kendimi çok güzel bir fizili bir kadın olarak hayal etdim sanki ego tatmini oluyormuş gibi simdi bu fantazi aklıma geldi ve cok utanıyorum snki kardeşinde gözüm varmış gibi ben yanlış anlaMason diye gözüne bile bakmam kardeşinin o kadar hassas ve mesafelyimdir şimdi esime sanki ayıp etmisim ve ona dunyanin en büyük kötülüğü yapmisim gibi geliyor hani en nefret etdim konulardır bole seler ama neden oldu niye yaptım normal mi değil mi sapikmiyim bilmiyorum
arkadaşlar ben bole şeyleri daha önce dusunmedim dusunmemde o an kaynamazın evinde gerçekleşti ve kaynana ve kaynim vardı bu yüzden o aklıma geldi gözünün iCine bakmam mevzusuda sayıdan ve seviyeden benim esime böledir yerden yere vurmussunuz sanki hoslaniyrmusum gibi bu devamli olsa tamam anlarım ama 1 sefer aylar önce oldu bu ayrıntıyı gecmeyin

Son düzenleme: