Esime ihanetimm?

Aldatma dEğil bu ben kaynimla ilişki yaşamadim düşünÇeşme bizi yakalmis izlemiş yani aykırı bir olay o an icin belkide haz verdi ama devamı gelMedi ertesi gün yada ilişki sinşasına gece ytarken aklıma gelmedi gelmezde hiç onemsemedim cunku
Ama bu ayrıntıya takılman dikkar çekti ve önceki konularındada benzer detaylardan bahsediyolar
Yapman gereken o an tövbe estağfurullah de besmele çek ay neden bu aklıma geldi bile deme

Konu sahibi kayniyla iliskiye girdigini hayal etmemis ki.
Onun izledigini hayal etmis.
Bana hos bir fantazi gelmese de bir sapiklik goremedim ben

Unut konu sahibi.
Esinin de fantazi dunyasinda neler vardir belki ne biliyorsun;)

Merhaba arkadaslar bir konu açıyorum utanarak bir keresinde kayinvalidem de kalırken esim ile ilişkiye girdik ve ben kafamda o an bir fantazi üretim sanki erkek kardeşi kapıdan bizi izliyor yakalamış gibi kendimi çok güzel bir fizili bir kadın olarak hayal etdim sanki ego tatmini oluyormuş gibi simdi bu fantazi aklıma geldi ve cok utanıyorum snki kardeşinde gözüm varmış gibi ben yanlış anlaMason diye gözüne bile bakmam kardeşinin o kadar hassas ve mesafelyimdir şimdi esime sanki ayıp etmisim ve ona dunyanin en büyük kötülüğü yapmisim gibi geliyor hani en nefret etdim konulardır bole seler ama neden oldu niye yaptım normal mi değil mi sapikmiyim bilmiyorum :KK43: arkadaşlar ben bole şeyleri daha önce dusunmedim dusunmemde o an kaynamazın evinde gerçekleşti ve kaynana ve kaynim vardı bu yüzden o aklıma geldi gözünün iCine bakmam mevzusuda sayıdan ve seviyeden benim esime böledir yerden yere vurmussunuz sanki hoslaniyrmusum gibi bu devamli olsa tamam anlarım ama 1 sefer aylar önce oldu bu ayrıntıyı gecmeyin
Sapık misiniz bilemem ama tedaviye ihtiyacınız var. Hiç normal değil düşünceleriniz.

Bence bu konuyu kafana takmakta çok ama çok haklısın. O kadar haklısın ki yani.

Kafanı dağlara taşlara vurarak taksan daha iyi. Eşinin erkek kardeşinin çıplak seksi vücudunu izlemesini istedin bir an. Anormalliğini bir kez daha oku istedim.

Yüzüne bile bakmadiginiz halde böyle bir şey düşünüyor olmanız garip. Hadi sizi izlediğini düşündünüz o sırada neden kendinizi farklı bir bedende hayal ettiniz onu anlamadım

Söylenecek söz bulamıyorum yazdıklarına bence sizin gözünüz dsarda olsa gerek düşünme veya hayal etme bunlarda bna göre aldatma,..

Merhaba arkadaslar bir konu açıyorum utanarak bir keresinde kayinvalidem de kalırken esim ile ilişkiye girdik ve ben kafamda o an bir fantazi üretim sanki erkek kardeşi kapıdan bizi izliyor yakalamış gibi kendimi çok güzel bir fizili bir kadın olarak hayal etdim sanki ego tatmini oluyormuş gibi simdi bu fantazi aklıma geldi ve cok utanıyorum snki kardeşinde gözüm varmış gibi ben yanlış anlaMason diye gözüne bile bakmam kardeşinin o kadar hassas ve mesafelyimdir şimdi esime sanki ayıp etmisim ve ona dunyanin en büyük kötülüğü yapmisim gibi geliyor hani en nefret etdim konulardır bole seler ama neden oldu niye yaptım normal mi değil mi sapikmiyim bilmiyorum :KK43: arkadaşlar ben bole şeyleri daha önce dusunmedim dusunmemde o an kaynamazın evinde gerçekleşti ve kaynana ve kaynim vardı bu yüzden o aklıma geldi gözünün iCine bakmam mevzusuda sayıdan ve seviyeden benim esime böledir yerden yere vurmussunuz sanki hoslaniyrmusum gibi bu devamli olsa tamam anlarım ama 1 sefer aylar önce oldu bu ayrıntıyı gecmeyin

Bu bir kere mi oluyor yoksa ara sıra düşünüyor musunuz bunları?
Bunların altında yatan psikolojik nedenler var. Evet hos değil ama sizi kinamak doğru değil,insanın kendi başına da gelebilir. Lütfen bir şekilde kurtarın bundan kendinizi .ama bunu bir yasak günah olarak da yorumlamayin,çünkü bilinçaltı ters işler kendinizi ayipladikca daha da ilerlemiş hayallerde bulursunuz kendinizi
Rahat olup,unutmaya çalışın.esinizle farklı yerlerde zaman geçirin,özel günler sürprizler ayarlayın..başka şeyler düşünün ki bunun önüne geçip size tamamen unuttursun

Back
X