esime karsı soğudum napcam ben :(

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
bundan onceki konumu okuyan bilir .. ben esimle bosanmanın esiginden döndüm daha dogrusu bu ilk değildi ama ben ilk defa bukadar ciddiydim kız kardesim araya girdi ve biz barıstık .. ama ne bende o eski heyecan nede ona karsı bi özlem muhabbet yok :KK43: bu cok zor bişeyms ya .. önceden büyük bi aşkla yaptıgım seyleri şimdi zorla yapıyorum önceden sarılarak uyumak icin can atan ben smdilerde kacıyo gibiyim :KK61: allahım kafayı yicem düşünmekten ! o bana bugüne kadar cok kötü davrandı herseye kızdı bagırdı en güzel zamanlarımızı küslükleryle mahfettti .. hic bir zaman eyvallahı olmadı degişmedi beni böyle kabul et dedi bnse ettm ama artık edemiyorum ve bu onun umrunda degil kücücük bişeyde ananın evine git diyo gidemeycm diye düşündgnden mi bilmyrm :110: ama ben artık cok sıkldm .. calısan bi bayanım ama ne ekonomik nede gezme özgürlüğm var yeri gelir bakkala yollamaz kıskanclgndan mı yapıyo blmiyorum ama cok bunaldm .. ha buarada bana evlendigimden beri ara ara msj atan eski görüştügüm biri var oda evli ve bi kızı var benim gibi .. esini sevmiyomus sizce benim kafamı karıstıran o olabilir mi ? napabilirm ? nolur bana kırıcı olmadan bi yorum yapın yardım edin cok kötüyüm :KK43::KK43:

profilinizde evli mutlu yazıyo.
acaba bu düşünceler şimdilik depreşmiş olabilir mi?
yani normalde belki böyle değilsinizdir, bi süredir negatif bakıyo olabilirsiniz.

Evli bir adamla mesajlaşıp eşinizden mi şikayet ediyorsunuz.
Allah'ın sopası yok ne diyim
hayır ben msjlasmıyorum suan ama o küs oldugumz zamanlar konustm ne yalan söylym .. suan sorun o değil .. benim esime karsı soguklugum

profilinizde evli mutlu yazıyo.
acaba bu düşünceler şimdilik depreşmiş olabilir mi?
yani normalde belki böyle değilsinizdir, bi süredir negatif bakıyo olabilirsiniz.
ona kendmi inandırmaya calıstm aslnda öyle bişey yok .. niye bilmiyorum ama evliliğim boyunca tam manasıyla mutlu oldgmu hissedemedm :KK61:

bundan onceki konumu okuyan bilir .. ben esimle bosanmanın esiginden döndüm daha dogrusu bu ilk değildi ama ben ilk defa bukadar ciddiydim kız kardesim araya girdi ve biz barıstık .. ama ne bende o eski heyecan nede ona karsı bi özlem muhabbet yok :KK43: bu cok zor bişeyms ya .. önceden büyük bi aşkla yaptıgım seyleri şimdi zorla yapıyorum önceden sarılarak uyumak icin can atan ben smdilerde kacıyo gibiyim :KK61: allahım kafayı yicem düşünmekten ! o bana bugüne kadar cok kötü davrandı herseye kızdı bagırdı en güzel zamanlarımızı küslükleryle mahfettti .. hic bir zaman eyvallahı olmadı degişmedi beni böyle kabul et dedi bnse ettm ama artık edemiyorum ve bu onun umrunda degil kücücük bişeyde ananın evine git diyo gidemeycm diye düşündgnden mi bilmyrm :110: ama ben artık cok sıkldm .. calısan bi bayanım ama ne ekonomik nede gezme özgürlüğm var yeri gelir bakkala yollamaz kıskanclgndan mı yapıyo blmiyorum ama cok bunaldm .. ha buarada bana evlendigimden beri ara ara msj atan eski görüştügüm biri var oda evli ve bi kızı var benim gibi .. esini sevmiyomus sizce benim kafamı karıstıran o olabilir mi ? napabilirm ? nolur bana kırıcı olmadan bi yorum yapın yardım edin cok kötüyüm :KK43::KK43:
Iyi de adama affettinsen ki affettinsen geçmiş unuttuk sımsıkı sarılacaksın ya da bu mutsuzluğa değmez boşan

Kötü bisey yazmayin demissiniz ama eskiden bahsedince beynimde düsünce degisi verdi.... Hakliyken haksiz duruma düsmek buna denir... Evliyken neden eskiyle kontak halindesiniz? Belliki karsilikli dertlesme ve sanki bi girisim bekleyisi var, mutsuz oldugunu bildiginize göre... Hic hos degil.... Ayrilin özgürlügünüze kavusun, istediginizlen görüsün... Erkekler bahane olarak sununca baska kadinlara yönelmeyi kabullenmiyoruz demedigimizi birakmiyoruz, kadinlarin ayricaligi mi var? Biran önce karar verin, her nekadar kötü davransada esiniz cözüm aldatmak degil, haaaa aldatmak sadece cinsellik degil...:KK14:

Son cümleye kadar üzülmüştüm ama ne demek evli bir kadının ,eski sevgilisiyle görüşmek ne demek.Her eşiyle problem yaşayan mutluluğu başkasında arasa,vay evliliklerin haline.
ama bizim evliliğimz basından beri preblemli :( hem suan konusmuyorum o tamamen bi hataydı

ona kendmi inandırmaya calıstm aslnda öyle bişey yok .. niye bilmiyorum ama evliliğim boyunca tam manasıyla mutlu oldgmu hissedemedm :KK61:

konularınızı okumadım.
ama mutlu olmak tek kişinin çabasıyla olmaz.
iki taraflı olmalı.
eşinizin annenizin evine göndermek dışında bi çözüm önerisi yok mu?

Kötü bisey yazmayin demissiniz ama eskiden bahsedince beynimde düsünce degisi verdi.... Hakliyken haksiz duruma düsmek buna denir... Evliyken neden eskiyle kintak halindesiniz? Belliki karsilikli dertlesme ve sanki bi girisim bekleyisi var, mutsuz oldugunu bildiginize göre... Hic hos degil.... Ayrilin özgürlügünüze kavusun, istediginizlengörüsün... Erkekler bahane olarak sununca baska kadinlari yönelmeyi kabullenmiyoz demedigimiz birakmiyoz, kadinlarin ayrilicigi mi var? Biran önce karar verin, her nekadar kötü davransada esiniz cözüm aldatmak degil, haaaa aldatmak sadece cinsellik degil...:KK14:
ben suan konusmuyorum .. dediğinz gibi dertlesmek için konustk ama kısa bi süreliğine .. böyler seyler söyleynce daha kötü oluyrm :( evet haklıyken haksız konumuna dusuyrm suan da .. ama esim bana tam anlamıyla deger vermedi hicbir zaman onu gercekten sevebilseydm böyle olmazdı belkide

konularınızı okumadım.
ama mutlu olmak tek kişinin çabasıyla olmaz.
iki taraflı olmalı.
eşinizin annenizin evine göndermek dışında bi çözüm önerisi yok mu?
yok .. sadece onu oldugu gibi kabuıl etmemi istiyo ama ben boyle olmak istemiyorm .. ve sanki artk sogudum ondan bu ilişkinin düzelmesini istemiyorum galiba :( nasıl düzeleblrm ona karsı

Ona nasıl bir tabir ajanı evine git bu çoğu zaman göz korkutma amacıyla Soleledikleri laflardan ibaret ama af edilecektir bir tarafı yok zannediyolarki ayrılamaz yapamaz kimse kimsenin tapusu almıyorlar evlendiklerinde bizim milletimiz bunu bir anlaşa neyse kimle mesajlasiyosunuz yani flört gibi bişey mi

yok .. sadece onu oldugu gibi kabuıl etmemi istiyo ama ben boyle olmak istemiyorm .. ve sanki artk sogudum ondan bu ilişkinin düzelmesini istemiyorum galiba :KK43: nasıl düzeleblrm ona karsı

olduğu gibi derken?
mesela?
neyini kabullenemiyosunuz?

Gerçekten sevmediğiniz bir adamla neden evlendiniz? neden çocuk yaptınız ? evliyken görüştüğünüz ex.le neden evlenmediniz o halde ?

Back
X