bundan onceki konumu okuyan bilir .. ben esimle bosanmanın esiginden döndüm daha dogrusu bu ilk değildi ama ben ilk defa bukadar ciddiydim kız kardesim araya girdi ve biz barıstık .. ama ne bende o eski heyecan nede ona karsı bi özlem muhabbet yok

bu cok zor bişeyms ya .. önceden büyük bi aşkla yaptıgım seyleri şimdi zorla yapıyorum önceden sarılarak uyumak icin can atan ben smdilerde kacıyo gibiyim

allahım kafayı yicem düşünmekten ! o bana bugüne kadar cok kötü davrandı herseye kızdı bagırdı en güzel zamanlarımızı küslükleryle mahfettti .. hic bir zaman eyvallahı olmadı degişmedi beni böyle kabul et dedi bnse ettm ama artık edemiyorum ve bu onun umrunda degil kücücük bişeyde ananın evine git diyo gidemeycm diye düşündgnden mi bilmyrm

ama ben artık cok sıkldm .. calısan bi bayanım ama ne ekonomik nede gezme özgürlüğm var yeri gelir bakkala yollamaz kıskanclgndan mı yapıyo blmiyorum ama cok bunaldm .. ha buarada bana evlendigimden beri ara ara msj atan eski görüştügüm biri var oda evli ve bi kızı var benim gibi .. esini sevmiyomus sizce benim kafamı karıstıran o olabilir mi ? napabilirm ? nolur bana kırıcı olmadan bi yorum yapın yardım edin cok kötüyüm