esime karsı soğudum napcam ben :(

dertlesme sadece ben esimi anlattm o esini bazen eskilerden konular acilir gibi oldu ama ben hemen kapattm

Nasıl başka bir adamla üstelik gecmisiniz olan biriyle dertlesebilirsiniz. Eşinizin hatası ayrı bir olay ama bence sizin hataniz çok daha büyük.

Sürekli ananın evine git diyen adamda çekilmez , artık ondan iğreniyorsan ,tiksintide varsa bu işi bitir onu başkasıyla aldatmadan

Ilk yapacağınız iş o adamı hayatinizdan def etmek sanmayin ki gercekten esini sevmiyo faso fiso size ne anlatiyo bilemem fakat sundan eminim ki esinin kopegidir yuvalar kolay kurulamaz kolauda yikilamaz. Esinizin sise kötü davranması ve baska bir yerde ilgi görmeniz kafanizi karistiyor insanlar ilgi gördükleri yere kayarlar. Yorum yapanlari okudim biraz herkes msjlastiginiz icin boburlenmis fakat evlilerde sever diye bosa bi laf edilmemis ben dogru demiyorum cok yanlış bir harket ama insanlar malesef ki ilgi gorulen yere kayar sizin yapmaniz gereken sey esinizle oturup konusmaniz ciddi bir şekilde neden rahatsiz oldugunuzu bu evliligo kurtarmak icin neler yapmaniz gerektiginden konuşun ha o kadar Anlayışlı bir insan degilse cenenizi tuketmeyin ve ananin evine git dediğinde oturun sakince bavulunuzu toparlayin ve gidin. Ama bir iliski yasiycaksanizda bu mesajlastiginiz kisi olmamali... sizin yuvaniz yikiliyor olabilir sizin yuvaniz yikildigi icin onun yuvasıda yikilacak diye bor kaide yok ve ayrica yuva yikanin yuvası olmaz...

Alternatifleri değerlendiriyor gibşdin

Bi iş yerinde çalışırken, başka yerden daha fazla imkan olabilir mi? Diye düşününce nasıl çalışma evki kırılırsa onun gibi

Sizi Çok iyi anlıyorum mutlu evliliği olanlar yada bekarlar anlamaz ne yaşadığınızi yada ne hissettiginizi tel görüşmeleri aldatmak değil sadece bir kaçış noktası yada kafayi mesgul etmek o yüzden düzeleceğine hiç imkan vermiyorsan bitirmek en doğrusu çalışan biriymissin de kendi ayakları üzerinde durabilecek birisin benim eşimde her tartismamizda ananin evine defol git diyen biriydi sürekli hakaret stresten dış gebelik yaşadım bile tam boşanma kararı almış evi terk etmisken hamile kalmis tekrar barismis biriyim duzeldimi yok üstelik geçen ay memur netten biriyle tanışmış görüşmeye baslamis öğrendiğim gibi soluğu avukatta aldım ona göre aldatma değilmiş hataymis sadece telle görüşmüş ailem bebek için bosanmama izin vermedi yine bu adamın yanındaydım şimdi iyimi iyi davranıyor guveniyormuyum hayir hic bir konuda zaman gecicek yine kendisine dönecek kişilik neyse odur değişmez ama bitiremiyorum bu evliliği o yüzden değişeceğini düşünüyorsan duzeltmeye çalış evliligini yok umudum yok diyorsan hic uzatma bitir

Bakın eşiniz hiç normal değil baya baya hastalıklı bir adam.
Sizi sevdiğini hiç sanmıyorum.
Çünkü seven bir erkek ne olursa olsun ananın evine git demez.
Ya da karısını kendi egosu için mutsuz etmez.
Çalışıyorum ama rahatça çarşıya bile çıkamıyorum demişsiniz bu zaten tamamen sapkın bir tutum.
Yani hayatınız bu şekilde mi geçecek?
Hani kv sorunu olur maddi sorun olur ne bileyim cinsel sorun olur mücadele edersiniz farklı yöntemler ararsınız.
Ama esas sorun eşinizin karakteri kişiliği.
Ben değişemem çekersen böyle zihniyetinde olan insanlar zaten evlenmemeli hele çocuk hiç yapmamalı.
Çünkü bu tamamen bencilliktir.
Bunca mutsuzluğunuza rağmen kızkardeşiniz neden barışmanız için araya girdi ben onu da anlamadım?
İnsan ablasının bile bile neden mutsuz olmasını ister ki?
Bence oturun ve etraflıca bu evliliğin olumlu ve olumsuz yönlerini bi düşünün hatta yazın güzelce.
Sonra bi 5 sene sonrasını düşünün nerede nasıl olmak istiyorsunuz?
Nasıl bir hayatınız olsun istiyorsunuz?
Ona göre bi karar verirsiniz.

Ha bu arada ne yapın edin paranızı birikirin 3 5 atın köşeye.

ne olursa olsun eşlerin birbirnde gizledikleri ve duyulduğu zaman sorun çıkartacak şeyler aldatmadır istediğiniz kadar kızgın olun kadını ER'i değil AR'ı korur
sizin yaptığınız aldatmak

Sizi Çok iyi anlıyorum mutlu evliliği olanlar yada bekarlar anlamaz ne yaşadığınızi yada ne hissettiginizi tel görüşmeleri aldatmak değil sadece bir kaçış noktası yada kafayi mesgul etmek o yüzden düzeleceğine hiç imkan vermiyorsan bitirmek en doğrusu çalışan biriymissin de kendi ayakları üzerinde durabilecek birisin benim eşimde her tartismamizda ananin evine defol git diyen biriydi sürekli hakaret stresten dış gebelik yaşadım bile tam boşanma kararı almış evi terk etmisken hamile kalmis tekrar barismis biriyim duzeldimi yok üstelik geçen ay memur netten biriyle tanışmış görüşmeye baslamis öğrendiğim gibi soluğu avukatta aldım ona göre aldatma değilmiş hataymis sadece telle görüşmüş ailem bebek için bosanmama izin vermedi yine bu adamın yanındaydım şimdi iyimi iyi davranıyor guveniyormuyum hayir hic bir konuda zaman gecicek yine kendisine dönecek kişilik neyse odur değişmez ama bitiremiyorum bu evliliği o yüzden değişeceğini düşünüyorsan duzeltmeye çalış evliligini yok umudum yok diyorsan hic uzatma bitir

öğrenmiş olduk teşekkürler.

bundan onceki konumu okuyan bilir .. ben esimle bosanmanın esiginden döndüm daha dogrusu bu ilk değildi ama ben ilk defa bukadar ciddiydim kız kardesim araya girdi ve biz barıstık .. ama ne bende o eski heyecan nede ona karsı bi özlem muhabbet yok :KK43: bu cok zor bişeyms ya .. önceden büyük bi aşkla yaptıgım seyleri şimdi zorla yapıyorum önceden sarılarak uyumak icin can atan ben smdilerde kacıyo gibiyim :KK61: allahım kafayı yicem düşünmekten ! o bana bugüne kadar cok kötü davrandı herseye kızdı bagırdı en güzel zamanlarımızı küslükleryle mahfettti .. hic bir zaman eyvallahı olmadı degişmedi beni böyle kabul et dedi bnse ettm ama artık edemiyorum ve bu onun umrunda degil kücücük bişeyde ananın evine git diyo gidemeycm diye düşündgnden mi bilmyrm :110: ama ben artık cok sıkldm .. calısan bi bayanım ama ne ekonomik nede gezme özgürlüğm var yeri gelir bakkala yollamaz kıskanclgndan mı yapıyo blmiyorum ama cok bunaldm .. ha buarada bana evlendigimden beri ara ara msj atan eski görüştügüm biri var oda evli ve bi kızı var benim gibi .. esini sevmiyomus sizce benim kafamı karıstıran o olabilir mi ? napabilirm ? nolur bana kırıcı olmadan bi yorum yapın yardım edin cok kötüyüm :KK43::KK43:

ıkıde bırde aılenızın yanına gıtmenızı soyluyor olması buyuk hata 5 dk bıle o evde durmayın uzatmayın bırde cocuklar zıyan olmasın derdım yol yakınken LAAAKİİNNN siz esinizi aldatıyorsunuz.. degıl ılgı duydugunuz sıze ılgı duyan bırıyle konusmak aklınızdan bıle gecıyorsa o saygısızlıgı ne kendınıze ne baskasına yapmayın.. ve evlendıgımden berı gorustugum bırı var dıyorsunuz evlılıgın basında hıcbır sorununuz yokken sarılıp uyumak ıcın can atarken baska bır erkekle konusmak nedır yaa ?

bundan onceki konumu okuyan bilir .. ben esimle bosanmanın esiginden döndüm daha dogrusu bu ilk değildi ama ben ilk defa bukadar ciddiydim kız kardesim araya girdi ve biz barıstık .. ama ne bende o eski heyecan nede ona karsı bi özlem muhabbet yok :KK43: bu cok zor bişeyms ya .. önceden büyük bi aşkla yaptıgım seyleri şimdi zorla yapıyorum önceden sarılarak uyumak icin can atan ben smdilerde kacıyo gibiyim :KK61: allahım kafayı yicem düşünmekten ! o bana bugüne kadar cok kötü davrandı herseye kızdı bagırdı en güzel zamanlarımızı küslükleryle mahfettti .. hic bir zaman eyvallahı olmadı degişmedi beni böyle kabul et dedi bnse ettm ama artık edemiyorum ve bu onun umrunda degil kücücük bişeyde ananın evine git diyo gidemeycm diye düşündgnden mi bilmyrm :110: ama ben artık cok sıkldm .. calısan bi bayanım ama ne ekonomik nede gezme özgürlüğm var yeri gelir bakkala yollamaz kıskanclgndan mı yapıyo blmiyorum ama cok bunaldm .. ha buarada bana evlendigimden beri ara ara msj atan eski görüştügüm biri var oda evli ve bi kızı var benim gibi .. esini sevmiyomus sizce benim kafamı karıstıran o olabilir mi ? napabilirm ? nolur bana kırıcı olmadan bi yorum yapın yardım edin cok kötüyüm :KK43::KK43:

Sizin hatanizda bayağı büyük sonuçta evlisiniz ne curretle mesj atabilir esinize dee yazık günah belli ki kafanix bayağı karışmış yanlış yola girmeden bossnmazniz en iyisi

Anlaşamıyorsanız, mutsuzsanız ayrılır boşanırsınız. Birbirinize hayatı zehir etmenin anlamı yok. Ayrıca aldatma sadece cinsellik içeren birşey değildir. İnsan duygularlada birbirini aldatabilir. Böyle yaparak kişiliğinize de zarar verirsiniz sonuçta karşıdaki de halen evli.

Siz evlisiniz ve evli biriyle gorusuyorsunuz çok kötü bir durum yuva yıkanın yuvası olmaz cocugunuzda var heralde en azından cocugunuzu düşünün esinizle de anlasamiyorsaniz bosanin şuan sizin yaptığınız daha kötü bence

1. Eşini resmen aldatmışsın.
2. Başka bir kadının da mutsuz olmasını sağlamışsın. Sakın ne varki bunda deme!
Hiç bir kadın eşinin baska bir kadınla gerek dertleşmesini, gerek konuşmasından hoşlanmaz!
Tabi sizin kadar rahat değilse..

Yani burada fakir edebiyatı yapma bize.. adam ananın evine git diyor!
Başka bir adamla mesajlaşacak kadar soğumuşsun.. eeee daha ne bekliyorsun?

Back
X