- 17 Kasım 2015
- 187
- 96
- 48
- Konu Sahibi Emoandrock
-
Napicam pekiSizi döven biriyle birlikte olmak istememeniz gayet doğal değil mi?
Darp raporu aldınız mı?Napicam peki(( ilk degil ki. Dovmese dahi yani vurmasa bile. Hakaret ettikten sonra da.soguyorum. her olayda.biraz daha soguyorum
Cok soylendi ama almadimDarp raporu aldınız mı?
Oluyor oyle ya saygınızı bozmayın bunu ona soyle senin eşin oldugunu unutmaması lazım. Bende de olmuştu bu durum. Benim eşim cocuk gibi küser trip atar onceden neden die diretirdim. Şimdi hiç umrum değil. Onune ekmeğini koyuyorum hadi bak keyfine diyorum. Napim. Allah akıl fikir versin. Rahatlık batıyor bu adamlara. Ben diyorım eşime bazen şoyle pasaklı rezil illet şirret ailene sana saygısız birisiyle evlenseydin keşke seni anca oylesi kaldırır adam eder.Napicam peki(( ilk degil ki. Dovmese dahi yani vurmasa bile. Hakaret ettikten sonra da.soguyorum. her olayda.biraz daha soguyorum
Cesaretlik bir durum yok izler hala duruyordur. Yokken git devlet hastanesine darp raporu de. Şikayet zorunluluğu yok. Elinde kanıt olsun. 6 ay geçerliliği var. Davalar bu yüzden uzun sürüyor veya kadının aleyhine oluyor elde kanıt yok diye. Hiç çıkamıyorsan fotoğrafla ve güvendiğin birine at. Bir tanede video olarak al. Foto ve videoları değiştirme yapma filtre kullanma. İsim değiştirme. Gizli bir mail açip mailede atabilirsin. Pc varsa yedek usb al usbye yedekle. A101 bimlerde var. Şiddet adli suç. Aile içi ise şikayete bağlıdır. Lütfen göz yumma. Asla inanma ve kabullenme. Şiddet yavaş ve seyrek olarak başlayarak her zaman katlanır ama asal bitmez bunu unutma. İnternette şiddetin döngüsü yaz ne demek istediğimi anlayacaksın. Korkuyorsun tarayıcıda gizli sekmeden bak. 6787 sayılı kanuna bak haklarını oku. Kadına şiddet durumunda ne yapabilirim bütün hakların yazıyor. Asla yalnız ve çaresiz değilsin. Daha başında diye bunlar yazıyorum. Psikolojik şiddetdir hakaret sineye çektirmek. Cinsel baskı istemeyerek ilişkide ; veya istenmeyen rıza olmayan şekillerde ilişkide ; evli olman fakr etmez, tecavüzdür. Eşinin böyle bir hakkı yok! Suçtur ve cinsel şiddete girer. Asla ben büyütüyorum deme neden ne olursa olsun kimse şiddetin hiç bir türünü hiçbirşekilde hakedemez.Cok soylendi ama almadimcesaret edemedim. Bilmiyorum yapmadm iste
Ah sorsaniz zaten saygisiz rezilimdirOluyor oyle ya saygınızı bozmayın bunu ona soyle senin eşin oldugunu unutmaması lazım. Bende de olmuştu bu durum. Benim eşim cocuk gibi küser trip atar onceden neden die diretirdim. Şimdi hiç umrum değil. Onune ekmeğini koyuyorum hadi bak keyfine diyorum. Napim. Allah akıl fikir versin. Rahatlık batıyor bu adamlara. Ben diyorım eşime bazen şoyle pasaklı rezil illet şirret ailene sana saygısız birisiyle evlenseydin keşke seni anca oylesi kaldırır adam eder.
Bu kadar detayli yardim etmeye calistiginiz icin cok tesekkur ederim. Tabii cinsel anlamda zorlama asla yok. Zaten sikayet ediyor iki evin icinde yabanci gibiyiz hic ilgin yok diye. Diyorum ya bu olaylardan oturu cok sogudum. Hic onunla birlikte olasim yokCesaretlik bir durum yok izler hala duruyordur. Yokken git devlet hastanesine darp raporu de. Şikayet zorunluluğu yok. Elinde kanıt olsun. 6 ay geçerliliği var. Davalar bu yüzden uzun sürüyor veya kadının aleyhine oluyor elde kanıt yok diye. Hiç çıkamıyorsan fotoğrafla ve güvendiğin birine at. Bir tanede video olarak al. Foto ve videoları değiştirme yapma filtre kullanma. İsim değiştirme. Gizli bir mail açip mailede atabilirsin. Pc varsa yedek usb al usbye yedekle. A101 bimlerde var. Şiddet adli suç. Aile içi ise şikayete bağlıdır. Lütfen göz yumma. Asla inanma ve kabullenme. Şiddet yavaş ve seyrek olarak başlayarak her zaman katlanır ama asal bitmez bunu unutma. İnternette şiddetin döngüsü yaz ne demek istediğimi anlayacaksın. Korkuyorsun tarayıcıda gizli sekmeden bak. 6787 sayılı kanuna bak haklarını oku. Kadına şiddet durumunda ne yapabilirim bütün hakların yazıyor. Asla yalnız ve çaresiz değilsin. Daha başında diye bunlar yazıyorum. Psikolojik şiddetdir hakaret sineye çektirmek. Cinsel baskı istemeyerek ilişkide ; veya istenmeyen rıza olmayan şekillerde ilişkide ; evli olman fakr etmez, tecavüzdür. Eşinin böyle bir hakkı yok! Suçtur ve cinsel şiddete girer. Asla ben büyütüyorum deme neden ne olursa olsun kimse şiddetin hiç bir türünü hiçbirşekilde hakedemez.
Konuşmayı deneyin isterseniz. Evlilik elbet kolay kurulmuyor. Sakince konuşun suçlamadan davranışına yönelik konuşun. Sizin kararınız bir şans verip vermemek. Birazda duygularınızı bastırmanız; aranızdaki buzun çözülmesine engel. Yani duygularınızı korkmadan anlatın; gerekirse incinsin veya tekrar uygulamaya kalkar ise bu sözlüde olabilir. Savunma psikolojisidir yanlışı savunuyor demektir. Yani çözüm olmaz. Eğer hala aynı hissediyorsanız zaman tanıyın birbirinize. Ama dediğim gibi böyle bir uygulamaya yapmaya kalkar ise ona göre ne yapmak istediğinize karar verin.Bu kadar detayli yardim etmeye calistiginiz icin cok tesekkur ederim. Tabii cinsel anlamda zorlama asla yok. Zaten sikayet ediyor iki evin icinde yabanci gibiyiz hic ilgin yok diye. Diyorum ya bu olaylardan oturu cok sogudum. Hic onunla birlikte olasim yok
Bi turlu o cesareti o hamleyi bulamiyorum kendimde. Ne zaman patlycam bilmiyorum. Cok yorgun ve mutsuzumGeçenki konunuzdan hatırladım sizi ,o travma sonrası şiddet hakaret vs ,elbette ki soğuyacaksın ,ilerleyen zamanlarda bu şekilde devam edersen ,kin bile besleyeceksin o adama ,zaten şiddeti kabullenmen, kabul edilemez bir şey ,nerden baksan bitmiş bir evlilik ,kandırmaca, üstünü kapayarak olayların ,öylesine yaşıyorsunuz aynı evde ,arada saygı sevgi bitmiş ,cinselliğinde bitmesi çok normal ,ne denilirki siz kendiniz kendinize zulm ediyorsunuz
Cok ama cokk mutsuzum. Cokkk bosluktayim. Bir onceki mesaja da yazdim cevap olarak. O hamleyi bir turlu hayata gecirwmiyirum. Ayrilik... bilmiyorum. Okadar yorgunum ve belki de sinmisim ki. Oyle bisey bana buyuuk bir kaos geliyor hep erteliyorm. Dir bkalim dyormAllah aşkına, bak Allah aşkına kendine bunu reva görme. Allah aşkına darp raporu al ve boşan bu aşağılık mahluktan.
Oluyor oyle ya saygınızı bozmayın bunu ona soyle senin eşin oldugunu unutmaması lazım. Bende de olmuştu bu durum. Benim eşim cocuk gibi küser trip atar onceden neden die diretirdim. Şimdi hiç umrum değil. Onune ekmeğini koyuyorum hadi bak keyfine diyorum. Napim. Allah akıl fikir versin. Rahatlık batıyor bu adamlara. Ben diyorım eşime bazen şoyle pasaklı rezil illet şirret ailene sana saygısız birisiyle evlenseydin keşke seni anca oylesi kaldırır adam eder.
Hayir asla suclu hissrtmyorum ki. Detayli anlatyorum soze. Yoksa hepsinin sebebi kendisiiEşin seni bacaklarına kan oturana kadar dövüyor ve sen trip değil konuşmamam diye kendini suclu gorurcesine kendini savunuyorsun...şimdi de adama cinsellik veremiyorum diye suclu hissediyorsun...
Biraz uyansan diyorum...Adam seni dövüyor şiddet var..Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?