Eşime kırgınlığımla ilgili mesaj atmak istiyorum, yardım edin lütfen

16nefes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
94
0
16
Bursa
eşim bu sabah kalbimi çok kırdı 2 bucuk aylık kzıım war gece uyumadı hiç haliyle bende uyumadım bende migren war dünden beri başım agrıyodu zaten gece uykusuz kalınca daha çok agrımaya başladı bende sabah 7 de çocugu kaynanama werdim 1 saat uyuyaym die eşimde bu çocugu biz mi büyütcez dedi annem mi büyütcek dedi çok kırıldm annesine de bidaha bakma çocuga annesi baksın dedi kaynanamda tmm bakmam dedi dünden razıymış gibi zaten sabahta 1 saat baksana anne deyince işim wardı ama dedi bnde alcam 1 saat snra dedim şimdi eşim özür dilerim die msj atmış ama ben daha fazlasını istiyorum yaptıgı hatayı özür dilemekle affettiremez hatasını anlaması için bi msj atmak istiorum ama ne yazmalıyım yardım edermsnz :)

Konu başlığı içeriği yansıtmadığı gerekçesiyle değiştirilmiştir.

mesaja gerek yok
bugun tum gun mıgrenın tutmus olsun
aksamda yemek yapama , yorgan dosek yatıver gorsun gununu
kaynanana zaten dıyecek bısey yok

çocuğa bakmak annenin görevi değil ki sadece, o zaman eşin izin alsın işten gelsin çocuğa baksın sen de dinlen.

üstteki arkadaşa katılıyorum, ne yemek yap- ne ortalık topla.. çok sinirlendim eşine.

Son düzenleme:
ben kaynanmla yaşıyorum canm ben yapmasamda o yapıyo. ki zaten bana yemek yaptırmıyo yapsamda yemiyo o başlıca ayrı bi konu zaten ama özür dileyip kestirip atmasını istemiyorum rahat durmasın içi attıgım msjla vicdanı sızlasın istiyorum hep düşünsün istiyorum

ya eşin haksız ama bende karşıyım buna çocuğu annelere bırakmaya benimde tam tersi eşim vakit geçirelim biraz başbaşa anneme verelm der benim içim rahat etmez yani ne biliyim ben bırakamam kimseye 2buçuk aylık bide bende kum döktüm böbreğimden o dönem millet yalvardı ver bakalım diye vermedim yapı meselesidir saygı duyarım tabi eşinde verdiği tepkinin fazlalığından pişman olmuş bence uzatmanın anlamı yokki

Aynı evde yaşıyorsunuz sanırım.
O halde destek beklemen çok normal.
Aynı evdeyken 1 saat bakamayacak ne işi varmış kayınvalidenin,tuhaf doğrusu.

Gece uykusuz kalınca sabah böyle gerginlik yaşanması normaldir.
Eşine hatasını anlatacak mesaj yazmana gerek yok bence.
Hatasını anlamasa özür dilemezdi.Özür bile dilemeyen erkek sayısını düşününce,bu bile büyük bir adım sayılabilir.
Belki daha sakin bir zamanda konuşup yorulduğunu,yıprandığını,yardıma ihtiyaç duyduğunu anlatsan daha iyi olur.

bence hiç cvp vermeyin mesajına
daha güzel cvp olur
hatta ararsa da soğuk konuşun

ya eşin haksız ama bende karşıyım buna çocuğu annelere bırakmaya benimde tam tersi eşim vakit geçirelim biraz başbaşa anneme verelm der benim içim rahat etmez yani ne biliyim ben bırakamam kimseye 2buçuk aylık bide bende kum döktüm böbreğimden o dönem millet yalvardı ver bakalım diye vermedim yapı meselesidir saygı duyarım tabi eşinde verdiği tepkinin fazlalığından pişman olmuş bence uzatmanın anlamı yokki

ben çocugumu kaynanama veriyorum ama ağlasa duycagım biyerde yanii yan odaya werdim sadece 1 saatliğine ve 1 saat snra geri aldım

bunu bir kaç kere daha yaptı o zaman da özür diledi kabul ettm ama sadece özür dilemekle affednce ayn şeyi yapıo o yüzden msj atmak istiyorum

ben çocugumu kaynanama veriyorum ama ağlasa duycagım biyerde yanii yan odaya werdim sadece 1 saatliğine ve 1 saat snra geri aldım

anladım kendi kayınvalideme bi kez daha şükrettim ya 1 saat çocuğa bakcak ve sadece 2buçuk aylık (eşin konusunda yorum yapmıyorum adam zaten pişman) gerçekten çocuğu yatırcak ve sadece bakıcak ya insanlar tuhaf valla açıkçası kayınvalidene takıldım bn

çocuğa bakmak annenin görevi değil ki sadece, o zaman eşin izin alsın işten gelsin çocuğa baksın sen de dinlen.

üstteki arkadaşa katılıyorum, ne yemek yap- ne ortalık topla.. çok sinirlendim eşine.

eşim yeni iş deiştirdi b o yüzden izin almasını isteyemem ama akşam ewe gelince işim oldugunda iki dk veriyorum çocugu ona bile kızıyo bütün gn çalışıom bide ewde çocuk bakıom dio

ben kaynanmla yaşıyorum canm ben yapmasamda o yapıyo. ki zaten bana yemek yaptırmıyo yapsamda yemiyo o başlıca ayrı bi konu zaten ama özür dileyip kestirip atmasını istemiyorum rahat durmasın içi attıgım msjla vicdanı sızlasın istiyorum hep düşünsün istiyorum

olsun sen genede aksama kadar yat sende sızlan kıvran :S

eşiniz anlayışsızlık etmiş ozaman kendısıde kalksın gece çocuk sadece sızın sorumluluğunuzda değilki

neden çocuğun her turlu işiyle ılgılenmek annenın ama akıl verip eleştırmekte baba ve yakınlarına düşüyor sankı

anladım kendi kayınvalideme bi kez daha şükrettim ya 1 saat çocuğa bakcak ve sadece 2buçuk aylık (eşin konusunda yorum yapmıyorum adam zaten pişman) gerçekten çocuğu yatırcak ve sadece bakıcak ya insanlar tuhaf valla açıkçası kayınvalidene takıldım bn

görümcemin 14 yasında ve 8 yasında kızı war onlara bakıyo o yüzden bnm kızım fazla geliyo sanırım eşim ona bakma dediğinde nasıl bakmıcam torunum o bnm demesi lazım.az önce sevmeye geldi bende altını alcaktım bez almaya kalktım ben wereyim dedi bende hayır bndan snra hiç kmseden bişi beklemiom dedim çıktı odadan

Maalesef böyle bir olmaz bir mesajla. Beklentiniz çok yüksek ders verme konusunda.
Genelde erkekler öyle " ben ne yaptım eşime " diye karalar bağlamıyor...
Olay sıcakken duygularınızı, incindiğinizi söylemeliydiniz.
Desteğe ihtiyacınız olduğunu ifade etmeliydiniz.
Bence "akşama konuşmalıyız bunu" deyin ve anlatın içinizdekileri.

15 20 gn snra kendi ewmize tasınıcaz o zaman napıcaksın uykusuz kalınca km bakıcak çocuga hiç taşınmayalım madem biz die msj atmış şimdi de ama bnm bu ilk çocugum ilk çocugum olmasına ragmen kaynanamdan daha bilinçliyim şimdiye kadar çok yardım almadı ondan hep tek başıma baktım şimdiye kadar iki bilemedim 3 kere vermişidir kaynanama çocugu.çocugu bırakmayım die tuvalete gitmediğim oldu bnm nie haksızlık edio bana :(:(

15 20 gn snra kendi ewmize tasınıcaz o zaman napıcaksın uykusuz kalınca km bakıcak çocuga hiç taşınmayalım madem biz die msj atmış şimdi de ama bnm bu ilk çocugum ilk çocugum olmasına ragmen kaynanamdan daha bilinçliyim şimdiye kadar çok yardım almadı ondan hep tek başıma baktım şimdiye kadar iki bilemedim 3 kere vermişidir kaynanama çocugu.çocugu bırakmayım die tuvalete gitmediğim oldu bnm nie haksızlık edio bana :(:(

Bu çocuk ikimizinde çocuğu ben çeyizlerimle birlikte babamın evinden getirmedim bu yüzden ben rahatsızlandığımda ya da uykusuz kaldığımda sen bakacaksın de ..Ne demekmiş o kim bakçak çocuğa taşınmayalım oldu paşam.Çocuğum oldu diye böbürlenmeyi biliyosa azcık ta baksın bi zahmet..Kaynanan da bi garip nolcakmış bakıverse incileri mi dökülcek sanki :37: Bence msj falan atmayın dallanıp budaklanmasın konu belli akşam söyleyin kendi çocuğuna bakmak zor mu geliyo dersin ben de insanım motor değilim rahatsızlanabilirim de kesin ve net konuş bi özürle olmaz bu bi davranış biçimi haline gelmesin ...

Bu çocuk ikimizinde çocuğu ben çeyizlerimle birlikte babamın evinden getirmedim bu yüzden ben rahatsızlandığımda ya da uykusuz kaldığımda sen bakacaksın de ..Ne demekmiş o kim bakçak çocuğa taşınmayalım oldu paşam.Çocuğum oldu diye böbürlenmeyi biliyosa azcık ta baksın bi zahmet..Kaynanan da bi garip nolcakmış bakıverse incileri mi dökülcek sanki :37: Bence msj falan atmayın dallanıp budaklanmasın konu belli akşam söyleyin kendi çocuğuna bakmak zor mu geliyo dersin ben de insanım motor değilim rahatsızlanabilirim de kesin ve net konuş bi özürle olmaz bu bi davranış biçimi haline gelmesin ...
daha çocugu tek başıma yıkayamıomuşum tasınınca kokcakmış çocuk :(:( off kaynanama sölüom böle dio die desin o erkek çocuk bakmak zorunda deil çocuga bakmak kadının işi dio artık bn kaynanamın yanında uyucakmışım oğlu uykusuz kalıomuş o odada yatsn dio çalışıomuş koca gün oğlu bnm gibi oturmuomuş

Back
X