Eşime kırgınlığımla ilgili mesaj atmak istiyorum, yardım edin lütfen

o zamanda ezilen taraf oluyorsun canım.her defasında üzerine gelmekten cekinmiyorlar.
bende öleydim cünkü.ama yanlış bir yol.duruma göre sessiz kalmak ve kişiye göre bence.

karşımdaki kişi beni eziyor ve ben sessiz kalıyor isem bu dediğinde haklısın,

ama eşi özür mesajı atmış bu mesaja sessiz kalmak en iyi verilecek cevaptır bence :34:

15 20 gn snra kendi ewmize tasınıcaz o zaman napıcaksın uykusuz kalınca km bakıcak çocuga hiç taşınmayalım madem biz die msj atmış şimdi de ama bnm bu ilk çocugum ilk çocugum olmasına ragmen kaynanamdan daha bilinçliyim şimdiye kadar çok yardım almadı ondan hep tek başıma baktım şimdiye kadar iki bilemedim 3 kere vermişidir kaynanama çocugu.çocugu bırakmayım die tuvalete gitmediğim oldu bnm nie haksızlık edio bana :(:(

Eder. Erkekler ise gidince evdeki her isin kendi kendine halloldugunu ve kadinin yan gelip yattigini düsünüyorlar galiba. Bütün gün isyerinde yoruluyormus. En azindan bir ögle yemegi, cay kahve molasi veriyordur. Ama bebek bazen 5 dk durmuyor biliyorum. Ben de iki tane büyüttüm. Ilk kizim bir ara tuvalete gitsem agliyordu beni göremeyince.

Esiniz madem böyle cesurca atiyor, hafta sonu birkac saat baksin o halde. Bakin bakalim cocuk agladiginda altini kirlettiginde annesine kosuyor mu kosmuyor mu. Kendi evinizde bile olsaniz her zaman degil de böyle durumlarda insan annesini kardesini yakin birini ariyor. Saatlerce gecmeyen basagrisi ve durmadan aglayan bir bebek. Bir ya da iki saatligine babaannenin bakmasinin lafi bile olmamali. Ya ille oglunun haberi olmasi mi lazim? Kizim gece hic yatmadin ver biraz bana gec yat dese ne olur?

Esinize söyleyin bazi ülkelerde bebek alt degistirme ünitesi hem erkek hem kadin lavaboda var. Annenin isi falan varsa babalar cocugun cantayi hazirlayip disari cikartiyorlar. Cocuk hastalansa baba da izin alabiliyor. Lafa gelince ikimizin cocugu, bakima gelincee niye anneme veriyorsun. Tamam gece aglayinca kalkmasi bir ise yaramaz cünkü aciktigi icin uyaniyor. Ama annesinin 1 saat bakmasina laf etmemesi lazim. Bir saat bana göre bakma degil sevme süresi.

Bence mesaj yollamayin. Evinize gider gitmez bir kac saat babasi bakacak sekilde plan yapin kendinize. Giderken de sütünüzü sagip birakin, bezlerin yerini gösterin, saat kacta yiyecek kacta uyuyacak gazi nasil cikarilacak yazin bir kagida verin eline. Madem biz yaptiysak biz bakacagiz diyor denesin bir.

eşim araı baştan acmadım bidaha aradı açmadm snra ewi aradı.özür diledi sölediklerime bakma tasıncaz meak etme dedi bende mobilya gelmeden nasıl tasıncaz dedim.söledim getircez mobilyaları dedi
eşimin çalıştıgı yerden aldık mobilyaları gelnce tasıncaz ama annesi de hala ben 1 2 ay sizde alırım sen oraya alışana kadar dio kurtulamıcam ben :(

eşim araı baştan acmadım bidaha aradı açmadm snra ewi aradı.özür diledi sölediklerime bakma tasıncaz meak etme dedi bende mobilya gelmeden nasıl tasıncaz dedim.söledim getircez mobilyaları dedi
eşimin çalıştıgı yerden aldık mobilyaları gelnce tasıncaz ama annesi de hala ben 1 2 ay sizde alırım sen oraya alışana kadar dio kurtulamıcam ben :(

ne demekmiş 1- 2 ay otursun kendi evinde. valla yüz vermicen evinin içine karışana konuşturmican lafına laf beşde ziyedesini verceksin bak nası düzelir herşey. bune yaa çok sinirlendim :47:
sen huzur istiyosun o hala peşinde..

eşiniz gerçekten saçmalamış..eşinizi aramayın,mesajda atmayın o arayınca soğuk konuşun.akşam konuyu açarsa çocuk sizin olduğu kadar onun olduğunuda hatırlatın.bu hastalık sonuçta keyfine kv baksın diye vermediniz.eşinizin kayınvalidenize anne çocuğa bakma o baksın demesi tartışmasız çok saçma.eşinize özellikle annesinin yanında böyle konuşmamasını söyleyin.

en ıyı cvp susmak cnm emın ol yazdıgı mesajada karsılık verme
ay bu olaydan sonra olsen bayılsan kv ne cocuk verme onun tutuu farklı olsaydı esın bu sekılde davranmazdı buyuk olarak ayıp etmıs mıllet torun dıye agaca cıkıyo k nın yaptıgına bak

en ıyı cvp susmak cnm emın ol yazdıgı mesajada karsılık verme
ay bu olaydan sonra olsen bayılsan kv ne cocuk verme onun tutuu farklı olsaydı esın bu sekılde davranmazdı buyuk olarak ayıp etmıs mıllet torun dıye agaca cıkıyo k nın yaptıgına bak

az öncce sewmeye geldi odaya uyuyo dedim sewmemi istemion ama torunum o bnm dio bakmaya gelince hiç bişeyin olmuyo ama öteki torunlarına gözün gibi bakıon dedim 14 yasındaki kız bakılcak kız deil ki bnm kızım daha iki buçuk aylık yan bile dönemio onun kahr yok ki sadece yanıda duracak

yanlızken o kadar yardımcı oluyo ki bana elinde çamasır yıkadıgı oldu ama anası gelince bi haller oluyo yanlızken çok mutluyuz

cnm ayrı eve taşınınca çok mutlu olacağınıza eminim ben. benim eşimde çok iyidir. Ama annesi 1 haftalığına gelsin değişir hemen. işe giderken annesini öpmeler beni öpmemeler bi soğukluk aramızda. normalde yardım eder kendin yap demeler falan . kayınvalide oğlunu tutar ben sinir olurum falan. anladınmı cnm. ayrı her şey düzelir eminim :)

cnm ayrı eve taşınınca çok mutlu olacağınıza eminim ben. benim eşimde çok iyidir. Ama annesi 1 haftalığına gelsin değişir hemen. işe giderken annesini öpmeler beni öpmemeler bi soğukluk aramızda. normalde yardım eder kendin yap demeler falan . kayınvalide oğlunu tutar ben sinir olurum falan. anladınmı cnm. ayrı her şey düzelir eminim :)

aynen bende öle düşünüyorum yanlızken bakkala gnderemiom adamı ben yanlızkalcam die gitmio ama kaynanamlar warken her akşam dışarda tasınıcaz allahın izniyle yeni ewimize yeni ewlennelern ewine çok özenirdim benmde ewim yeni mobilyalarım kendi mutfagım esyalaarım olcak allahın izniyle :(:( neler yasadım bu ewde bi anlatam roman olur :(

daha çocugu tek başıma yıkayamıomuşum tasınınca kokcakmış çocuk :(:( off kaynanama sölüom böle dio die desin o erkek çocuk bakmak zorunda deil çocuga bakmak kadının işi dio artık bn kaynanamın yanında uyucakmışım oğlu uykusuz kalıomuş o odada yatsn dio çalışıomuş koca gün oğlu bnm gibi oturmuomuş

pardon? oğlunu bu kadar mı kıskanıyor, ne kadar ayıp ya.
kocana söyledin mi annen böyle diyor bana diye?
bence mesaj filan atma, arama da ana oğul çok biliyorlar.
kocan gelsin eve annen böyle diyor ben artık uğraşmıyorum sen gereken cevabı ver yoksa git annenle yat de bakalım ne tepki verecek.
odaları ayırmayı gözü kesecek mi annesinin nazına.. kaynanan senin çocuğuna bakamaz tabi kendisininki büyümemiş ki..

dedim neler söledim terbiyesiz geln oldum

ne derse desin altta kalma, terbiyesiz gelinmiş.
evli barklı adamların yatağına karışmayı biliyor kendi, yok uyuyamıyormuş oğlu.
belki uyumak istemiyor adam sana ne be, tövbe tövbe sinir oldum.

Alışana kadar 1-2 ay kalacakmıymış:53:
Evin nesine alışacakmışsın pardon:53:
Yok anne düşünmen yeter sağol, gerek yok de. Senin annenin gelme durumu varsa "annem gelecek zaten"de gelmeyecek olsa bile kur bu cümleyi:27:

Sinir oldum kaynanana. Bazıları cidden genç kızlık zamanlarını unutuyolar ya yazık günah onun oğlu can da bu kızın ki değil sanki:25:
Sevmiyorum böyle anneleri, bi'de annelik kutsal diye şişerler o da başkasının evladı :25:

2 dakika bakmaya mırın kırın ediyosa hele ki aynı evde sevmesin de bi'zahmet oyuncak bebek falan alın verin eline gıcık oldum:63:

Eşine de uygun bi'dille migren ağrısının ne lanet bi'şey olduğunu, çocuğu senden çok onun istediğini, ikinizin yaptığını hatırlatıver. En azından çok geç olmadan dank etmiş de özür dilemiş, evinize geçerseniz Allah'ın izniyle, bu sorunlarda ortadan kalkar bence üzme canını kocanla iyi olmaya bak senin kaynanana en güzel cevap bu bence :31:

Alışana kadar 1-2 ay kalacakmıymış:53:
Evin nesine alışacakmışsın pardon:53:
Yok anne düşünmen yeter sağol, gerek yok de. Senin annenin gelme durumu varsa "annem gelecek zaten"de gelmeyecek olsa bile kur bu cümleyi:27:

Sinir oldum kaynanana. Bazıları cidden genç kızlık zamanlarını unutuyolar ya yazık günah onun oğlu can da bu kızın ki değil sanki:25:
Sevmiyorum böyle anneleri, bi'de annelik kutsal diye şişerler o da başkasının evladı :25:

2 dakika bakmaya mırın kırın ediyosa hele ki aynı evde sevmesin de bi'zahmet oyuncak bebek falan alın verin eline gıcık oldum:63:

Eşine de uygun bi'dille migren ağrısının ne lanet bi'şey olduğunu, çocuğu senden çok onun istediğini, ikinizin yaptığını hatırlatıver. En azından çok geç olmadan dank etmiş de özür dilemiş, evinize geçerseniz Allah'ın izniyle, bu sorunlarda ortadan kalkar bence üzme canını kocanla iyi olmaya bak senin kaynanana en güzel cevap bu bence :31:

dedm zaten kaynanana gerek yo kalmana die iki sene snra bizim ewe kat çıkvcaklarmış oraya tasuıncakmış gene yememiz içmemiz bi yerde olcakmış sadece yatmaya incekmişim ewime. birlikte oturmaktan şikayt etmesem tasınmak istemezdm zaten dedim.oda ben anlamam oğlum nerde ben orda dio

Back
X