• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime kizginligim

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.640
2.564
133
Merhabalr..daha önce çakışıp çalışmama konusu açmıştım. Şimdi şöyle ki eşim beni eleştiriyor her gün eleştirecek bsy bulur. O zmn ona sinir oluyorum..Çocuk mizirdar bana der ilgilen bsy olur ılla ki bana diyecek sözü olur..evi ben toplamasam çöp ev olur fln der. Ben de ona kızdigim ve çocuğumdan ayrı kalmamak için izn kullanıcam..ücretsiz izin. Memurum
Esim Ayrı odada uyuyo..O uyup ise gidecek ben sabah kadar çocukla uğraşıp ise gidecm bunu da isemiyrum. Bir de ne diye kendimi yorup onun ev gecinrimesine katkı sağlayayım.
Çalışmam 9nun işine gelecek..izin kullanıcam diyince direkt tepki gösterdi fazlaca.. değer vermedigi birinin çalışınca parasini ne yapacaktı ki zten.

Merhabalr..daha önce çakışıp çalışmama konusu açmıştım. Şimdi şöyle ki eşim beni eleştiriyor her gün eleştirecek bsy bulur. O zmn ona sinir oluyorum..Çocuk mizirdar bana der ilgilen bsy olur ılla ki bana diyecek sözü olur..evi ben toplamasam çöp ev olur fln der. Ben de ona kızdigim ve çocuğumdan ayrı kalmamak için izn kullanıcam..ücretsiz izin. Memurum
Esim Ayrı odada uyuyo..O uyup ise gidecek ben sabah kadar çocukla uğraşıp ise gidecm bunu da isemiyrum. Bir de ne diye kendimi yorup onun ev gecinrimesine katkı sağlayayım.
Çalışmam 9nun işine gelecek..izin kullanıcam diyince direkt tepki gösterdi fazlaca.. değer vermedigi birinin çalışınca parasini ne yapacaktı ki zten.
Eşiniz ayrı odada uyuyor???

Sizden illa da calismanizi falan isteyemez. Bebegi olan bir annenin en digal hakki calismayip bebegiyle ilgilenmeyi istemek. Ama siz adamin sikayetci oldugu ve sizin de kizdig8niz konularda adami daha da tepenize cikariyorsunuz. Ev isleri kaliyor diye elestiriyor adam, siz daha guzel ev temizlemek icin izi aliyorsaniz olmaz. Ev isini elestiriyorsa kendisi de yapsin bir zahmet. Yapmayin, kendinizi fazla yormayin. Ayri odada yatmak zaten dupeduz sacmalik. Basbaya kadinlarin kendini ezdirmesinden baska bir sey degil bu. Hem evliligi de büsbütün etkileyen bir sey. 3 bucuk aylik bebegim, ben calismiyorum. Esimle 1 gece bile ayri yatmadik. Gece de beraber bakiyoruz bebege. Onun da cocugu , keriz miyim sadece ben fedakarlık yapayim

Sahsen beni yok yerden elestirip duran kisiyi bir kere öyle yerden yere vuruyorum ki bir daha cesaret edemiyorlar. Insanlar zannediyor ki biz kadinlar elstirecek birseyler görmüyoruz. Ama biz genelde örtbas ediyoruz veya düzelir cabasina giriyoruz. Su odalari ayirma olaya gelince: Bence dogru birsey degil. Cünkü kadinla beraber cocuk büyütmenin cilesini cekmeyen adam.kadinin yaptiginin kiymetini de bilmiyor. Esim bir kac gece haric odayi hic ayirmadi. Beraber baktik hep.

Eşiniz neden ayrı odada uyuyor. Çocuk rahatsız etmesin diye mi? Böyle biriyle hala neden birliktesiniz. Size saygısı yok, bence sevgisi de şüpheli. Böyle bir ortamda da çocuk buyuteceksiniz. Allah yardımcınız olsun ya en çokta o çocuğun. Yazik

Al al. Ben de ücretsiz izne çıkınca işler iyice çığrından çıktı. Tabi bizim çokça sorunlarımızda vardı. Boşadım. Zaten bir erkeği rahata çok alıştırmamak gerek. Hemen kendilerini en değerli olarak görüyorlar.
Ayrı yatmanı da doğru bulmuyorum o da uyumasın çocuk tek senin değil yani

Eşinizi cezalandırma yönteminiz size zarar verir gibi geldi.
Evde oturuyorsun neden yemek yok,ütü yapmadın,neden toz vs gb zaten eleştiri meraklısı eşe sahipsin şimdi dayanamıyorum diyorsunuz çalışmayınca hiç dayanamayacaksın.
Ayrı uyumak eşine büyül lütuf çok ciddiyim lütuf uykusuz kalıyormuş kalsın baba tutmaz.

Ev kadınıyım 3 çocuk büyüttüm evde çalışma saatleri diye birşey yok ,emeklilik yok bunları göze alım

Hem ücretsiz izin kullanmanıza tepki gösterecek hem her şeyi sizden dört dörtlük bekleyecek?Oldu,başka..

Onun işine geldiği için değil, kendiniz için çalışın. Sizinki evlilikten çok al gülüm ver gülüm ticaretine dönüşmüş. Hödük kocanız farkında değil hayatın müşterek olduğunu, herkesin ortak yapması gerektiğinin. Çocuğu mitoz bölünme ile tek başınıza yapmadıysanız, bakımında da bir zahmet emek göstersin.

Ben de şuan çalışmıyorum ama ev geciminin sadece erkeğe ait olduğunu düşünmûyorum .
Anne ve bebek arasındaki bağ için elbette imkanınız varsa çalışmamanız daha iyi olur. Size de iyi gelir. Bir de hangimiz sinir olmuyoruz ki esimize 😁 o dönemler daha zorlu dönemler oluyor tabi destek görmek istediğimiz dönemler. Allah kolaylık versin

Back
X