Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun eşimin iş yerine gittim.Çok samimi olduğumuz ailecekde görüştüğümüz bir arkadaşıda ordaydı.Bi ara eşiyle tel. de konuşuyolardı eşimde lafa girip "slm. söyle ona yüklediğim misyonu unutmasın diye" birşey söyledi.Tabi biz neydi ne değildi diye sorarken İşte Tuğba zevklidir bana bi parfüm alıvermesini söyledim dedi.Tabi ben bozuldum ama bişeyde söylemedim.Çünkü eşim benden böyle birşey istememişti üstüne üstlük benim ne parfüm istediğinden nede bunu tugbaya sipariş ettiğinden haberim dahi yoktu.Eve gelipde rahatsızlığımı dile getirdim sen benim zevkime güvenmiyomusun neden başkalarına sipariş ediyosun falan diye.Oda işte sen çarşıya cıkamıyosun o yüzden dedi ama ben yinede cok kızdım.sonuçda parfüm özel birşey erkeklerde bana göre
Sizce ben haksızmıyım.Çünkü eşim beni suçluyo ve gereksiz büyüttüğümü söylüyo.
ben kıskancm valla o bi kadından parfüm isterse bende gider bir erkek arkadaşımızdan bana sutyen almasını rica ederdim,bedenini de göz kararı sen belirle gözüne güveniyorum derdim haha sempatiksalakcinni
kızlarr söylıyeyim dedim eşim kendine netten beğendiği bi parfüm almış.Tabi ondada rahat durmadım sürekli noldu tuğba almıycakmıymış,tuğbaya sorsaydın o beğeniverseydi falan dedim durdum.oda tamam işte o almasın diye netten kendim siparş verdim dedi.
kızlarr söylıyeyim dedim eşim kendine netten beğendiği bi parfüm almış.Tabi ondada rahat durmadım sürekli noldu tuğba almıycakmıymış,tuğbaya sorsaydın o beğeniverseydi falan dedim durdum.oda tamam işte o almasın diye netten kendim siparş verdim dedi.
yuh diyorum başkada birşey demiyorum.. allah sabır versin sevda.... o ne sorumsuzluk öyle...???
yuh diyorum başkada birşey demiyorum.. allah sabır versin sevda.... o ne sorumsuzluk öyle...???