- 12 Mayıs 2015
- 125
- 74
- 13
- 30
Merhaba canlarim . Birtek siz varsınız beni dinleyip anlayan Allah sizden razi olsun . Ben esimden boşançaktim ama evladım için vazgeçtim . Eşim biraz düzeldi gbi oldu ama gene aynı . Heryer borç yapıyo . Ben bıktım artık . Dün gece para konusunda kavga ettik . Bin lira alıyor ve bunun 600 unu bana veriyor . Evin herseyi bende şu elektrik telefon faturası masraf çocuk fln . Bana bu aylık 500 al dio bnde kabul etmedim bana bağırdı çağırdı . Çünkü ole anlaştık barisirken 600 lira anca yetiyor . Ve benm babam dedem kimsem yok erkek bni korumak biri olarak . Annem ananem ve 1 kardeşim var . Bu sabah sacini yapıyordu ise giderken. Bende annmlere gelcektim hadi çabuk dedim sni mi beklicm zaten başım agriyo dedim . Ve bana dediki SENİ Bİ ELİME ALIRSAM KİMSE ALAMAZ ELİMDEN gibi cümle kurdu. Çok ağrıma gitti . Bnde dedim ki hele bi dov bni bu evin kapısından cikamazssin dedim bana dedi ki KİME GUVENİYON DEDİ. Bende dedim ki paranın acamayacağı kapi yok dedim güldü bana . Babam sağolsun miras bıraktı durumumuz iyi anneminde bnmde . Çok şükür . Oda buna güvenip işte . Ve bugunde bnm doğum günüm yaptığına bakin . Sizce ben buna nasıl davranmaliyim ? Annm kira verio her ay bana . Ve annm dioki parayi gösterme çünkü elimden alio . Napmam lazım nasıl davranmaliyim