eşime nasıl davranim bilemiyorum

Benim eşimde böyle idi haklı haksız farketmez küser çocuk gibi hep barisab ben olurdum .Annesi anlatınca anladım ki hep nazlanmis ,küsmüş ,her istediği olmus, sırtı sivazlanmis, yemek istemediği yemek varsa anası kalkmış ona özel yemek yapmış herkes o yemeği yerken bizimki diğer yemeği yemiş misal sonra ne mi olmuş olan bana olmuss.Kv der ki Allah yardimcin olsun daha ne denir ki .:sopa:Artık bende üstüne gitmiyorum geliyor sebeklik yapiyor:KK53::KK53:

evet eski eşimle de severek evlenmiştik

Kızlar kendimi biraz geri çektim cidden kendi konuştu benle sabah yine durduk yere sinirlendi çıktı gitti normalde çok üstüne düşüyodum bu sefer hiç sesimi çıkarmadım sormadım bi saat sonra eve geldi oturdu hiç oralı olmadım baktım kendi canım şöyle böyle diyo şaşırdım doğrusu

Senin yerinde olsam kurs falan bulurdum ve o yok gibi davranirdim.

Kızlar eşimle tartışınca o ağr kelimeler söyleyip kalbimi çok kırıyo ama hiç daha sonra gönlümü almıyo ben hep barışyorum ama artık bu durumdan çok sıkıldım ya küs olsak ne gönlümü alıyo hiç umursamıyo bile ama ben çok kötü oluyorum dayanamıyorum onsuzluğa ya napmam gerekiyo bana bi akıl verin nasıl davranim???
Onsuzluğa dayanmadığın için oluyordur belki. O dayanıyor sonuçta

Bende dayanmaya çalışcam artk
Dyanamıyorsan bile rol yap. Sofrayı kur. Yemek hazır de. Başka da bişey deme. Tarafına bakma. Başka işlerle meşgul ol. Kitap oku. Film izle. Git uyu. Umursamadığını düşündür. Surat asma herşey senin için gayet yolunda. Yemeğini ye gir duşunu al. Biraz şekerleme yap. Kalk sonra o uyumuş olursa tv izle. Eğlenceli bişey. Arada sesli gül falan

Dyanamıyorsan bile rol yap. Sofrayı kur. Yemek hazır de. Başka da bişey deme. Tarafına bakma. Başka işlerle meşgul ol. Kitap oku. Film izle. Git uyu. Umursamadığını düşündür. Surat asma herşey senin için gayet yolunda. Yemeğini ye gir duşunu al. Biraz şekerleme yap. Kalk sonra o uyumuş olursa tv izle. Eğlenceli bişey. Arada sesli gül falan
Çok haklısın böyle kendimi yıpratıyorum sadece en iyisi böyle davranmak ya bide benim bi çevre edinmem lazım tek başıma olunca hep onu düşünyom öyle kafayı yiyom

Back
X