Eşime ne alabilirim?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar 7’sinde evlilik yıldönümümüz eşime ne alabilirim? Yasaklar kalktı ama dışarı çıkamayız 3 aylık bebeğimiz var birde eşim bir aydır hep mesai yapıyor gece 12lerde geliyor çarşamba günüde öyle olur mu bilemiyorum güzel evde masa hazırlim diye düşünüyorum ama yine geç gelirse boşa hazırlık olur çünkü orda yemek veriyorlar birde çocuktan pek zaman bulamıyorum... biraz fikir verseniz sadece gömlek tişört vs almak istemiyorum... acaba pasta/tatlı tarzı bir şey mi yapsam ki büyük bir terasımız var orayıda süslesem mi napsam bilemiyorum çocukla kolayca yapabileceğim bir şeyler önerirseniz çok sevinirim🥰

DOĞRU YEREMİ YAZDIM BİLEMİYORUM🤦🏻‍♀️

Eşiniz ne sever? Yemek yemeğimi, hediye açmayımı, sizden ilgiyimi sever.Çocuk varmış bide yani ne desem bilemedim

Kızlar 7’sinde evlilik yıldönümümüz eşime ne alabilirim? Yasaklar kalktı ama dışarı çıkamayız 3 aylık bebeğimiz var birde eşim bir aydır hep mesai yapıyor gece 12lerde geliyor çarşamba günüde öyle olur mu bilemiyorum güzel evde masa hazırlim diye düşünüyorum ama yine geç gelirse boşa hazırlık olur çünkü orda yemek veriyorlar birde çocuktan pek zaman bulamıyorum... biraz fikir verseniz sadece gömlek tişört vs almak istemiyorum... acaba pasta/tatlı tarzı bir şey mi yapsam ki büyük bir terasımız var orayıda süslesem mi napsam bilemiyorum çocukla kolayca yapabileceğim bir şeyler önerirseniz çok sevinirim🥰

DOĞRU YEREMİ YAZDIM BİLEMİYORUM🤦🏻‍♀️
Ben eşime en son plaket yaptırdım, dünyanın en sabırlı hayat arkadaşı diye, daha önce aile fotoğrafımızın olduğu duvar saati yaptırmıştım. Çok beğendiği bir gümüş bileklik ya da adımızın baş harfleri işli cüzdan da aldım, o da aile fotoğrafımızın olduğu sihirli bardak yaptırmıştı birinde, hediye size kalmış ama güzel bir pasta şık olabilir hediyenin yanında, terasınız var madem üzerinde mumlar olan güzel bir masa da çok hoş olabilir neden olmasın

Aile fotoğrafınızın ya da bebeğinizin fotoğrafı olan bir telefon kılıfı da yaptırabilirsiniz

Bebeğiniz, dışarıda olmanıza engel değil.
Bebek arabanız varsa bütçenize göre restoran tercih edebilirsiniz ya da evde hazırlayacağınız malzemelerle hoş bir piknik organize edersiniz.
Hepinize değişiklik olur dışarıda olmak, bebeğiniz de arabasında uyur.

Back
X