• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime saygisizliğim ve hakaretlerim..

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.277
1.226
333
Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim

Anamm Aynı ben :( hakim olamıyorum kendime Biz daha sevgiliyiz ama Mesela o hatalı bile olsa ben tutamıyorum kendimi sonra pişmanlık duyuyorum Ya da ben hatalıyken bile o kadar asabi davranıyorum ki haklıyken haksız oluyorum Bazen o dayanamıyor o sakin tavrı bitiyor sabrını taşırıyorum :( çok kötü ama engel de olamıyorum kendime

boyle sabirli erkeklerde bardak bi tasti mi bidaha geri donusleri olmuyor genelde..
bence esinizin sabrini cok zorlamayin,bunlar size yol su olarak gani gani geri doner bikac sene sonra..
ofke kontrolunuz yok belli ki ve amaciniz esinizi tahrik edip onu kendi seviyenize dusurmek.
tabiki de yardim alin..
ve lutfen unutmayin kimse sizin duygusal coplugunuz degil..insanlara bukadar agir ithamlarda bulup sonra saman alevi gibi sonseniz ne fayda..kalp kirmak kul hakkidir..

Tabiiki yardım alman şart. Bende asla o tarz Kelimeler kullanmam karşımda ki insan kullanıyor olsaydı bundan çok rahatsız olurdum. Sorunun farkındasınız en azından. Yardım alın mutlaka

Yazik adama yahu, o da bi insan evladi... Susar susar bi gun bi patlar, kaybedersiniz sonra.. Tek basiniza halledemiyosaniz, mutlaka bi psikolog yardimi alin.. Cok etkili olacagini dusunuyorum.. Evliliginizin selameti acisindan cok onemli..

Kesinlikle oyle tahrik edip onunla alevli bi sekilde tartismak ama o senin seviyene düşmeyecem diyor ve sabrini sürdürüyor mesela farkli iki insanin bu şekilde hakaretli tartismalarini gordugumde bana cok çirkin ve saygisizca geliyor kendimi dusunuyorum nasil bu kadar saygisiz ve seviyesizce tartisiyorum diyorum ama oda sessiz kaliyor birsey demiyor tamam bakariz falan diyor bende deliye dönüyorum yarin bir gün ebeveyn oldugumuzda bu şekilde cocuklarimizin bizi izlemelerini asla istemiyorum odayi terkediyorum mesela telefonda tartismişsak herhangi br konu hakkinda ben tamamen kendimi kaybediyorum ve hakaret yagmuruna tutuyorum kendimden utaniyorum medeni olamadigim icin...

Kavga başlayınca başka bir yere geçin siniriniz geçene kadar kısık sesle ya da içinizden söylenin. Adamı boş yere yormayin bu kadar elbet taşar dikkat edin

Ben çok sinirlenince dilimi n ucuna geliyor salak aptal gibi şeyler ama hep tutuyorum kendimi. Inan bana çok zor tutuyorum dilimi ama bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapamam. Eşim aynı şekilde söylese ben sindiremem.
Bir de düşün eşinde aynı şekilde karşılık verse daha ileri boyutlara gidebilir. Adımda da sabır bir yere kada r ...

Ozaman kendinize biran önce gelin derim adamin suskun olmasi sizin bukadr saygiz surekli bagiran birisi olmanizi gerektirmez onu oyle kabul edin yani sizin düşünceniz galiba seni umursamasimi yoksa size şitdett uygulamamasimi yani bagzi insanlarin tabiyati oyledir onu oyle kabur etmeniz lazim yoksa sizden vazgecerse birdaha geri dönüşü zordur degerini bilin eşinizin ,biraz sakin olun ikikez düşünerek konuşun fazla üstüne gitmeyin belliki huyu bu

Biz de aynıyız bir farkla ben hakaret etmiyorum ama emir kipi çok kullanıyorum sanırım eşimde bundan rahatsız çocukmuyum ben çocuk gibi bağırıyorsun der.Ama o da hiç sesini yükseltmez bağırıp çağırıp saman alevi gibi sönen ve sonrasında bağırdığım için vicdan azabı çeken yine ben olurum.Ama dediğim gibi hakaret etmem çünkü bir başlarsan sonu gelmez bilirim o yüzden dilim e yerleşmemiş.AMA diğeri huy değişir mi bilmem,ben 8 senedir değişemedim.

Evet kesinlikle sindiremem agir cumleler sarfediyorum cunku yani utaniyorum kendimden sonra yuzune bakasim gelmiyor o kadar iyi niyetli bir eşim var ki bense nasil saygisiz ofkeme bile sahip olamiyorum cahil kendini ifade edemeyen insanlardan pekte bi farkim kalmiyor eşimin sevgisi gittikçe azalacak böyle yapmaya devam edersem :-(

Böyle kadınları erkek susar susar en sonunda tamamen siler. örneğini sayısız gördüm. sonra istersen o saman alevinde yan tutuş yine de dönmüyor

Bende oyleyom ayakkabi firlatmisligim bike vardir sinirlendigimde cani yansin diye agzima geleni sayiyorum o bana hakaret etmiyor bagirmiyor bile sadece cok konusup beni tahrik ediyor o kadar kurtulmak gerek haklisin o ortamdsn kacmayi bende deniycem biz 2 haftadir nazar degmesin ateskes yaptik artikckavga etmiyoruz eskisi gibi dene derim

Kizlar mrb konu basligindanda anlasilacagi gibi eşimle 1 yillik evliyiz sevdim evlendik ve halen cok seviyorum sorunum şu ki esimle medeni bir sekilde kavga edemiyoru-M yani sorun tamamen bende..esim cok saygili tartisma esnamizda bagirmaz hakaret etmez medeni bir şekilde tartisir dogrusuda bu zaten..Ben ise mesela tartisiyoruz bana cevap vermiyorsa hemen hakaret malsin odunsun okuzsun gibi agza alinmayacak sozler sarfediyorum o ise terbiyeli konus vs gibi sozler soyluyor benim hakaretlerim karsisinda yani asla saygisini bozmuyor ben ise hakaretleri savuruyorum ve yarim saat sonra geciyor eskisi gibi olmak istiyorum yani saman alevi gibi ve sonra cok pişman oluyorum aciz kendini savunamayan bir insanin basvurdugu yoldur hakaret diyorum beni cileden cikaran nokta esimin sessizligi yardimmi almaliyim kizlar boyle giderse saygisizliktan sevgisizlik te baslayacak ve sonra is isten gecmis olacak uzun yazdim basini agrittiysam affolaa..simdiden tesekkur ederim..ne yapmaliyim kendimi nasil dizginlerim

Ayyy, ayni benim esim, ben de evlendigimiz ilk zamanlar cildirirdim senin gibi sessizligi yuzunden.
Sen onu kiskirtarak sana cevap vermesini istiyorsun, ama emin ol ki sana oyle bir cevap verirki bu gidisle cok dovunursun.
Sana karsi terbiyesiz sevgisiz ilgisiz olur ve asl a da duzelmez.

adami cok sIkIstirma bence, onu oldugu gibi kabul et.

Back
X