• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime sinir oldum

Hatun türk olsa art niyet arardımda.
Anacığım elin fransız hatunu,orda sadece erkeği öpmek normalmiş galiba sizi öpmediğine göre :)

su bosanin diyenler haddini bilsin lutfen her konuya yorum yapmak zorunda degiller bosanmak la alakali ne varda biri dedi diye kendinizi ortaya atip dikaat cekmeye farkli olmaya calisiyosunuz

benim etrafımdakilere kolay gelicek bi durum yok ki saçma sapan şeyler yüzünden kimseye trip atmıyorum :KK51:

neyse ki fransiz opucugu degil :KK53:
saka tabi, esas senle opusup esinle mesafeli olmali yada ikinizle de mesafeli olmali.. karsiyim boyle kadin-erkek muhabbetlerine, kimseyi kinamiyorum, hucuma kalkilmasin lutfen, sahsi fikrim bu.. esin de orda basip gidememistir kadin konusunca.. normallesmesin de, cok da uzatma, buyumesin..

Son düzenleme:
su bosanin diyenler haddini bilsin lutfen her konuya yorum yapmak zorunda degiller bosanmak la alakali ne varda biri dedi diye kendinizi ortaya atip dikaat cekmeye farkli olmaya calisiyosunuz
tum yorumlari okumadim, bosan diyenler mi oldu :O

Esinle daha yakın oldugu için öpmüş sanırım. Onların kültürleri böyle sonucta.
Bence kadında da bir suc yok esinde de. Kendini yıpratma yok yere...

Back
X