Esime soğuk davranmAk ıstıyotum ama başaramıyorum ;(((

Eşıme nasıl davranmalıyım?

• Çok ılgı gostererek

OY: 2 7,7%
  • Hiç ılgı göstermeyerek

OY: 24 92,3%

• Ankete Katılan
    26
Daha önce burda da yazılmıştı , bağlanma problemleri diye bi durum varmış . Eşinde de o tarz bişey olabilir mi. Google dan bi arat , oku , kaçınan tipte bağlanma , kaygılı bağlanma diye tipleri varmış, bi araştır bak , belki senin eşine de uyuyordur, o kişilere nasıl davranmak gerektiğini de anlatıyordu

Anket için de ortası diyorum, ne çok ilgi ne sıfır ilgi, kararında ;)

Benim eşimde de sevgisini belli edememe problemi var ben de önceleri çok takıyodum hatta onun gibi davranmaya çalışıyodum ama beceremiyordum sonra olduğu gibi kabul ettim rahatladım çünkü adamın yapısı bu diğer türlü yapmacık gibiydi :KK34:

Belki belli edecek sevgi , aşk yoktur? Aşk denen şey böyle gizlenmez bence. En ilgisiz adam bile belli eder herhalde :/

Böyle konulari okudukca esimle iliskimizin cok vicik vicik olduğunu düşünüyorum. Hangisi iyi bilmiyorum. Dozunda birakmak lazim galiba.

Bence cok ustune dusmeyin.
O zaman azalan ilginin farkina varıp noluyor ya bizim hanima diyebilir

Bu üzerıne düşmek dıl mesela ışten geldığinde tatlı bır gülumseme ona gunun nasıl gectıgını sorabıleım onun yanında onun ıstedıgı gıbı dılde kendım olayım bazen ayda bır kez olsa guzel bır soz

Bu kadın daha ne kadar beklentisini düşürsün acıdım ya bunları bıle yapmayan, yaptırmayan adamın gözünün içine bakıyorsun yazık.

Böyle durumlarda söylüyorsan ve hala anlamıyor ve eyleme dökmüyor ise. Bence biraz kendini geri cekmelisin.
Ilgiye alisân adam sende ki değişikliği farkettiginde ne oluruz ? Der bi.
Ve sna doner sorar ne oldu bisey mi.var biye boylesin diye?
Sende fazla naz aşık usandırır. Madem benim dedigim gibi olmuyor o zman senin dedigin gibi olsun dersin. Geri vitese takar o zman eşin diye düşünüyorum.
Denemekte fayda. Bide böyle dene bakalım

Back
X