- 1 Ağustos 2015
- 17
- 8
- 1
- 38
- Konu Sahibi Atalente2723
-
Numaramı ben vermedim, evet belkide ben buyutuyorum bu da eşimin aşırı kiskancligindan herhaldeniye bukadar abartıyorsunuzki bidahaki eğer hala kontrolunuz varsa hastaneye gittiğinizde yanaşmaya çalışırsa terlersiniz olur biter eşiize hemen söylemenizde saçma.ayrıca telefon nosunu siz verdiyseniz aranıyorsunuz.ha yok hasta dosyanızdan aldıysa bişey diyemem dediğim gibi çok abartmış ve gözünüzde büyütmüşsünüz
hiç takılma madem eşinde kıskanç çaktırma eşinle kontrollere gitmeye çalış eğer telefondan rahatsız etmeye falan başlarsa tehdit et eşime söylerim seni de. olur biterNumaramı ben vermedim, evet belkide ben buyutuyorum bu da eşimin aşırı kiskancligindan herhalde
Sorunda burda zaten ben o şahsın no sunu bilmiyorum kaydetmedim yani ben de de sorun var ben çok buyutuyorum sanirim sinirlerim bozuldu sanirim burada paylasinca daha bi rahatladım nolmuski sanki ararsa eşime veririm ya da m sj atarsa numarayida bilmiyorum zaten eşime derim bu kimmiş diye ben bişey yapmadım sonuçta Allaha şükür niye bu kadar gerildim bende bilmiyorum herhalde ameliyat stresi sişlikler günlük sorunlar vs vs hepinize çok tsk ederim zaman ayırdığınız icinTelefon ve teknoloji gelişti artık numara engelleme diye birşey var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?