• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime sürpriz: -15 kilo hedefim. 4ünü verdim bile

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Kizlar mrb 2 yil önce evlendigimde 55 kiloydum sonra 70e kadar ciktim. Esimi 1 agustosda ailesine ugurladim 18ine kadar orda kalacak (uzakta ailesi).
O evde olmadigindan beri evde yemekte pismiyor. Dedim firsat bu firsat diyete baslayim esim gelene kadar:)
1 agustos 68 kiloydum bugün 64 kiloyum. Sagliksiz gibi aslinda ama tek yaptigim sey kilo aldircak hicbirsey yememek. Yediklerim mesala domates salatalik balik salata cacik gibi seyler. Tuz kullanmiyorum hic cacikta bile.

Her sabah kalktigimda tartilip kilomu yaziyorum kagida burayada yazmaya karar verdim motivasyonumu kaybetmemek icin:) beni takip edebilirseniz hatta katilirsaniz daha da sevinirim...

Slmlar

Kizlar mrb 2 yil önce evlendigimde 55 kiloydum sonra 70e kadar ciktim. Esimi 1 agustosda ailesine ugurladim 18ine kadar orda kalacak (uzakta ailesi).
O evde olmadigindan beri evde yemekte pismiyor. Dedim firsat bu firsat diyete baslayim esim gelene kadar:)
1 agustos 68 kiloydum bugün 64 kiloyum. Sagliksiz gibi aslinda ama tek yaptigim sey kilo aldircak hicbirsey yememek. Yediklerim mesala domates salatalik balik salata cacik gibi seyler. Tuz kullanmiyorum hic cacikta bile.

Her sabah kalktigimda tartilip kilomu yaziyorum kagida burayada yazmaya karar verdim motivasyonumu kaybetmemek icin:) beni takip edebilirseniz hatta katilirsaniz daha da sevinirim...

Slmlar
canım boyun kaç senin 6 günde 4 kilo fazla gibi ama maşallah

canım boyuna göre kilon epey az yani bu kiloda verdiğin su-kas olabilir dikkat etmelisin. spora ağırlık vermen gerek daha çok. Ölçüm yapıyor musun :KK51:

Ölcüm yapmiyorum canim. Valla kilom hicde az degil kollarim bacaklarim kalin, karnim var yan simitlerim var. Nasil az olabilirki

Kizlar dün 64,6 kiloydum bugünki kilom 64,3.
Yarin yazmaya devam edicem. Calistigim icin ancak aksama vakit buluyorum

Ölcüm yapmiyorum canim. Valla kilom hicde az degil kollarim bacaklarim kalin, karnim var yan simitlerim var. Nasil az olabilirki
Vücudunu sıkılaştırman yetecektir bence yediklerine dikkat etmrk kalın kollarımıza pek etki etmiyor yavaş artırarak sıkı bi egzersiz programı uygula eminim değişim süper olacak tabii yediklerine yine dikkat etmeye devam şu ana kadar elde ettiğin güzel bir başarı egzersizle Nirvanaya ulaşabilirsin ;) bende plates yapıyorum mesela

Vücudunu sıkılaştırman yetecektir bence yediklerine dikkat etmrk kalın kollarımıza pek etki etmiyor yavaş artırarak sıkı bi egzersiz programı uygula eminim değişim süper olacak tabii yediklerine yine dikkat etmeye devam şu ana kadar elde ettiğin güzel bir başarı egzersizle Nirvanaya ulaşabilirsin :KK66: bende plates yapıyorum mesela

Canim tavsiyen icin sagol bende bu sabah ise giderken ilk degil 3üncü durakta bindim tam 3,2 kilometre yürümüs oldum yarinda aynisini yapacam:)

Canim tavsiyen icin sagol bende bu sabah ise giderken ilk degil 3üncü durakta bindim tam 3,2 kilometre yürümüs oldum yarinda aynisini yapacam:)
süper :) mekik squat programları da uygulayabilirsin canım evde. hem çok zaman almaz. yalnız birdenbire çok yapma hareket edemezsin ;) başarılar dilerim

Kizlar bugün 64,3 kilo ciktim 300gr geri gelmis anlamadim azda yedim ama adet dönemim yaklasti ondan olabilir diye düsündüm ve diyetime devam ediyorum... 59u görsem 55ede düserim 5i görmem lazim ama ya. Bana cok güzel bi arti motivasyon olur

Kizlar bugün 64,3 kilo ciktim 300gr geri gelmis anlamadim azda yedim ama adet dönemim yaklasti ondan olabilir diye düsündüm ve diyetime devam ediyorum... 59u görsem 55ede düserim 5i görmem lazim ama ya. Bana cok güzel bi arti motivasyon olur
ödem olabilir canım neler yapıyorsun

6 günde 4 kilo nasıl verdiniz oooovv bayağa çok gitmiş vallaha maşallah
Ilk diyete başlayınca uzun süre de diyet yapmayan bir insansa o kadar verilebiliyor. Tabii bu kilonun çoğu sudan oluyor ama dört kilo çok iyi. Ben de kilo vermek istiyorumm.

Kizlar bu sabah 63,1 kilo geldim:halay: sok oldum valla. Baslangic kilom 68,5di. 10 günde 5,4 kilo... cook hafifledim

Son 3 gündür 62,8 kiloyum. Normalinden biraz fazla yedim bu son 2-3 gün ama yine saglikli beslendim. Kilo artisi olmadi:) kizlar cözdüm galiba artik. :halay:

Ben de senin gibiyim canım birbirimize destek olalım ben de az yiyorum iki haftadır iki haftam kaldı 53lü kiloları görmek istiyorum 1.5 kilo civarı verebildim iki haftada sadece. Şimdi 56.3 kiloyum 3 gündür kaldım bu kiloda. Hedefim 53 kilo olmak. 53 kiloyken giydiğim herşey yakışıyordu şimdi bütün kıyafetlerim dar geliyor hiçbir şey giyemez oldum.

Back
X