Evet annemde esimin bu huyuna hep iyi der ama bazen gercekten sacma oluyo kavga etmisiz sinirliyiz fln onun yaptigi sakalar esprilir alakasiz kaliyo bilmiyorum ben yapamiyorum nedenseEsinin bu huyu iyi bence annemin bir lafi bir seyi uzatmak iyi degil der
Onunda yaklasimi boyle o zaman. Kimi erkek ozur dilemeyi bilmez.Sabah esimle bi nedenden dolayi tartistik konuyu anlatmiycam uzar gider bu. esimle tartisinca hemen on dk sonra hicbisey olmamis gibi davraniyo. Bu konudada sucluydu o yuzden hemen bi sirnasmalar sakalar falan guya hic tartismadik aramiz iyi gibisine. Ama sabah sabah benim moralimi okadar bozduki, zaten ben bi kez sinirlenince tamam artik yumusamam cok zaman aliyo ama onun bu tavri beni iyce sinir etti bugun. Hani kavga ettik tamam bi kac saat konusmasak bende yatisicam ama bes dk sonra bisey yok gibi hareket ediyo iyce ben biseyler bulup kavga ariyorum iyi bisey degil ama ben boyleyim biseyi hemen unutamiyorum.
Neyse sabahtan beri boyle bi dargin bi barisik olduk ya o ters davrandi yada ben. En son bi saat once son kavgayi ettik küs yattik bugun. Suclu oldugu icin ilimli yaklasiyodu ama ben karakterim iste malesef surekli tersledim fln sonundada kufur degil ama kirici konustuk. Ozur dileyemiyo kendisi kesinlikle sabahki ilk olaydan dolayi benden guzelce ozur dilese boyle yilisik hareketler yerine bende anliycam uzatmiycam ama hep bi ozur beklentisi icinde oldugum icin kavgayi cok uzatiyorum.
Küs yatinca simdi sinirlerimde gecti keske uzatmasaydim diye bende onun gibi hic bisey olmamis gibi davransaydim diye pismanlik var icimde.
Yarin isten gelince nasil davransam diye dusunuyorum nasil bi tavir sergilesem iyi hic bisey olmamis gibi direk konussammi yoksa hala sogukmu olsam karar veremedim siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Bende ondan bunu bekliyodum zaten sabah bana karsi kirici bi kelime kullandi laf arasinda bende kirildigimi soyledim bana dese tm ozur dilerim yanlisti diye ama ondan oyle cumleler duymadikca iyce kinleniyorumAslında yaptığı güzel birşey. Siz de uzatmak yerine hazır ortalık sakinleşmişken derdinizi düzgünce anlatsaydınız.konuşup anlaşmaya çalışsaydınız.
Yinede ozur diliyomus, sevgiliyken dahil hic bi zaman ozur dilemedi kabul etti cogu sucunu ama ozur dilerim ben hataliyim diyemedi bi turluBenim sevgiliminde huyu biraz esiniz huylarina benziyor.. tartisiriz bir konuyu, ben tabi dusuncelerimi soylemekten cekinmem, sonra konusmam, kendisi ertesi gun ozur diler, ve o konuyu bir daha acmaz ve hic birsey olmamis gibi devam eder, ben ise hala takili kalirim iki uc gun.. ben kendimide cozemedim ..
Benim sevgilim her ne kadar ormantik olsada, ozur dilemesini ihmal etmez..ve o konu bir daha asla acilmaz..Yinede ozur diliyomus, sevgiliyken dahil hic bi zaman ozur dilemedi kabul etti cogu sucunu ama ozur dilerim ben hataliyim diyemedi bi turlu
Sabah erken gidiyo goremiyorum aksam icin olabilir amaSabah kahvaltı hazırla bişey olmamış gibi davran güne ve haftaya pozitif başla öyle geçsin.
Sorun çok anormal birşey olsa oda yılışmazdı demek aman aman bişey değil, klasik hafta sonu tartışmaları oraya gidelim olmaz yada yok annemlere gidelim yada onlar geliyor vs vs.
Kindar olmayın evlilikte beklenti çokluğu hep sorun. Bende özür dileyemem kolay kolay ama telafi ederim bir şekilde.
Herkes sevgisini nasıl farklı gösterirse özrünüde öyle farklı gösterebilir.
Bizde o konu cabuk kapandiysa mutlaka bi gun tekrar aciliyo boyle boyle yapmistin diyeBenim sevgilim her ne kadar ormantik olsada, ozur dilemesini ihmal etmez..ve o konu bir daha asla acilmaz..
Iki uc saat sonra gelicek bilmiyorum simdilik unutmus gibi yapim diyorum ama onun gelis seklinede bagli bu kez o trip atiyosa bende bal bal olmamÇok genel bir soru bu . Tartışırken ağır konuşuyorsa, kırıyorsa , akabinde hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsa olmaz. Ve tekrar aynı hatayı yapıp yapıp aynı davranıyorsa elbette bu durum hiç hoş değil.
Bu defa sizin icinizdekiler birikir.
Sinirler yatıştiktan sonra konuşmaktan yanayım.. Bir daha o konu açılmamak üzere konusulmali.
Yalnız buradan emin olamayız ama eşiniz bu şekilde yaklaştığını göre özür dileme şekli bu demek ki. Herkes kelimelere dökemez. Siz ona zamanını iyi ayarlaması için telkinlerde bulunun.
Onun huyu buysa , sizin huyunuz da hemen yatışmamak. Orta yol bulunmalı.
Size hak verdim. Akşam gelincede güzel karşılayın bence. Yemekten sonra da güzelce anlatırsınız derdinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?