Ben bu olayı başla bir başlıkta daha anlatmıştım,aldatmayla ilgili.
Adam eşini aldatıyor çocukları var.Ayrılmıyorlar.Ancak evlilik sırf kağıt üzerinde.
Sevgi,saygı sıfır.Çocuklara babalarından sık sık ağza alınmayacak laflarla bahsediliyor.
Kadın kocası yokmuş gibi hareket ediyor.Adam da çok farklı değil.
Çocukların durumu hiç iyi değil.En son biri sinir krizi geçirmiş (yaşı da ufak değil bu arada) ''Ne yapmaya çalışıyorsunuz?Amacınız ne?'' diye.
Zor,çocuk olunca daha da zor.Allah kimseye yaşatmasın.
Ancak madem bir kere bu evliliği yürütme kararı aldınız bir daha geçmişe bakmamanız gerekli.Kolay değil ama olması gereken bu.Evliliğin sürebilmesi için gerekli.
Bakmayın siz çocuklarınız da evdeki huzursuzluğu,sizin mutsuzluğunuzu hissediyorlardır.Bir yüz ifadesi bir bakış bile çok şey anlatır.O huzursuzluk,gerginlik çocuklara da yansıyor eşinizden size,sizden çocuklara,çocuklardan yine size...Nereye kadar gidecek bu?Aranızdaki sorunları çocuklarınıza yansıtmamalısınız.
Sakin olduğunuz bir vakit alın eşinizi tane tane konuşarak sesinizi yükseltmeden, geçmişi karıştırmadan,suçlamadan anlatın.
Ya da mektup da yazabilirsiniz.
eşimle aram ileri derecede bozuk değil ama en ufak şeye sinirleniyorum sabrım kalmamış artık..
çocuklarımız canımız ,bırı ağladığında yada kavga ettıklerınde herkes kızar
ama ben eşim varken özellıkle yuksek sesle bağıırma ihtiyacı duyuyorum..
yapım ıtıbarıyle dışarda sakın bır ınsanım,
evde de tam tersiyim öncedende öyleydim tek kızım ve annem işe gidiyorum diye biraz şımartırdı eve geldiğimde herşeye kızardım ve evlendım biraz duruldum ama biraz vardı.
şimdi ise eşim beni çok üzdü ve artık hiç sabrım yok hele onun yanında,e napıcam kendimi firenlemem lazım ve geçmişi unutmam bunu başarmak çok zor..
birde eşim o kızla tam olan biteni anlatmadı dıye duşunuyorum belkı anlatsa rahatlıcam tamam bi sünger çekelım dicem ama ne olup bıttını bılmıyorum nasıl uyutuldum hala uyutuluyomuyum dıye kafamda tılkıler dolaşıyo
.konuşmayıda çok denedim ama bukadar aramızda bişey olmadı sadece arkadaştık ,senin bukadar hakaretlerine dayanamaz söylerdim başka bişey olsa diyo..
bende anlamıyorum benım okadar kızmama rağmen gizli gizli aylarca hergün msjlaşmışlar kızda bikliyodu sorun yaşadığımızı bana da bunlar normal gelmiyo ve dolayısıyla asla unutamıyorum ve üstüne süngerde çekemiyorum..
.çok şaşkınım arkadaşım nasıl bır ınsan bılemıyorum ama ayrılmamda imkansız,ve nasıl toparlıcam diye düşünüp duruyorum...
çocuklarıma karşı bu olydan sonra daha ilgili bende bu konuda çok sabırsızım ben evden gittim ve benı dondurmek için çaba sarfettı sana unutturucam dedi..ama hiç mi hiç unutturamadı...