- 1 Nisan 2018
- 197
- 95
- 13
- 43
Kızlar boşanma aşamasındayım şu an .davam çekişmeli .normalde günlük tutarım ben yazarak rahatlarım.ilk günlüğüm eşim tarafından çalındı ve yakıldı.ikinci günlüğüm şu an onda hala naptı başına ne geldi günlüğümün bilmiyorum.çok iyi sakladığımı düşünüyordum.ama bulmuş ve almış.ayrıca whatsaapıma casus bir program yükleyip aylarca konuşmalarımı takip etmiş.buna kızkardeşim şahit.programı onunla kapattık.son olarak burdaki üyeliğime ulaşmış.dünden beri bana uyarı geliyordu bilgilerinize ulaşılmaya çalışılıyor olabilir diye.neyse tüm konularımı okumuş .şimdi yine beni tehdit ediyor.avukatı baroya şikayet edecekmiş.avukatla ilgili konumu okursanız anlarsınınz.ayrıca tüm yazdıklarımın çıktısını almış mahkemede kullanacakmış.
Burdan ona sesleniyorum.seni çatır çatır boşayacağım .senden kurtulacağım .özel hayatıma bu denli müdahele ettiğin için sana dava açacağım.
Burdan ona sesleniyorum.seni çatır çatır boşayacağım .senden kurtulacağım .özel hayatıma bu denli müdahele ettiğin için sana dava açacağım.