• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yakışacak sıfatı buldum.şeytan!

Bak şimdi bende endişelendim napmam lazım ki bunun için bir haftadır var .

Baglanıtınız gizli değil saldırganlar kadınlar kuluubundeki örnwğin( şifrw mail kart bilgilerine )ulaşmak istiyo.gelişmiş diyo tıklayınca güvenli değil yazıyo sitenin adının yanında
O bende de var gizli degil olayi...sanirim herkese gidiyor ayni sey

O bende de var gizli degil olayi...sanirim herkese gidiyor ayni sey
Demekki o uyarı herkeste olabiliyor.ben üyeliğimi çok yeni aldım.bu süreçtede eşimden ayrıydım.yani telefonumu kurcalayıp bulması imkansız.nasıl buldu bilmiyorum okuyorsan bi anlat bize.çıktılarını almış yazdıklarımın mahkemede delil olarak kullanacakmış keşke yapsan böyle bir hatayı.

Bu erkekler bosanirken niye bu kadar cirkeflesiyor anlamıyorum adam gibi bosansana

Ee o uyarı bir çoğumuza geldi ??Sizinki bayağı bayağı tesadüf olmuş?
Konularınızi okuduğundan emin misiniz?

Ee o uyarı bir çoğumuza geldi ??Sizinki bayağı bayağı tesadüf olmuş?
Konularınızi okuduğundan emin misiniz?
Evet eminim o uyarıyla ilgili olmayabilr ama adam üyeliğimi bulup konularımı okumuş.bilmiyorum belkide sabah akşam buraya girip açılan tüm konuları okuyup buldu beni.ama üyelik adımı bile bilmesi imkansız.çünkü yeni üyeyim.

Burdan bir çözüm düşündüm söylersem okur.özelden yazicam.merakından catlasın bu satırları okurken.

Adı cuk oturmus kendisine. Bir evlilik bitiyor ya otesi var mi bu kadar cirkinlesmemin ne anlami var yazik. İnsallah en az hasarla kurtulursunuz bu adamdan

Günlüğümü bulup okuyor yok ediyor dedim buraya yazıyım dedim burayı da buldu.

Normalde bende direk girerdim ama bi haftadır google yazıp tıkladığımda kilit resmi çıkıp bilgilerinizw ulaşılmaya çalışılıyor örneğin şifre mail gibi yazıyo pek önemsemedim ama siz yazınca işkillendim böyle bişeymi sizinkide

Baglantınız gizli değil saldırganlar yazıyo en başta hatta
o yazı bugun bende de cıktı telefondan girmeye calısınca bende anlam veremedim.
hayır benim boşanma aşamasında oldugum bir kocamda yok gayet mutluyuz, burayı kullandıgımıda biliyor sorun yok yani :) ama bu neyin nesidir? bilen varmı

Demekki o uyarı herkeste olabiliyor.ben üyeliğimi çok yeni aldım.bu süreçtede eşimden ayrıydım.yani telefonumu kurcalayıp bulması imkansız.nasıl buldu bilmiyorum okuyorsan bi anlat bize.çıktılarını almış yazdıklarımın mahkemede delil olarak kullanacakmış keşke yapsan böyle bir hatayı.
Dikkat etmedin mi bu zamana kadar internette neyi arastirsan burda reklamlarda o cikmaya basliyor.. bunu anlatmaya calisiyor bence..gizli degil derken

Benim bildiğim gizlice elde edilen delil geçerli olmuyor. Ben yanlış da biliyor olabilirim ya da eş kişisi sen yanlış işler peşinde boşuna koşuyor olabilirsin ;)

o yazı bugun bende de cıktı telefondan girmeye calısınca bende anlam veremedim.
hayır benim boşanma aşamasında oldugum bir kocamda yok gayet mutluyuz, burayı kullandıgımıda biliyor sorun yok yani :) ama bu neyin nesidir? bilen varmı
Evet bi çok kişide çıkıyomuş eşler topluca ajanlıga soyunamıyacana göre genel bi sorun hele benimki böyle bişeye kafa bile yormaz:ıslık:

Bende zor giriyorum bu sitede güvenlik sorunu var devam et ,engelle filan cıkıyor durmadan .

Bak şimdi bende endişelendim napmam lazım ki bunun için bir haftadır var .

Baglanıtınız gizli değil saldırganlar kadınlar kuluubundeki örnwğin( şifrw mail kart bilgilerine )ulaşmak istiyo.gelişmiş diyo tıklayınca güvenli değil yazıyo sitenin adının yanında
Bende de bu uyariyi veriyor sebep nedir sizce

Benim buradaki hesabim telefonda ve bilgisayarımda aktif. Eşim istediğinde bakabilir ama asla mesajlarımı yorumlarımı okumadı arada yakalıyorum bdv konularını okuyor zaten biz evde çoğunluk beraber okur güleriz bazılarına.
Adamdan kurtuluyorsunuz çok şükür çok güzel bir hayat sizi bekliyor.

Gizlice yapıyorsa casus proğramı falan delil sayılmaz
Bende şüphelendim eşim demek istemiyorum o derece nefret ediyorum kendisinden o yüzden karşı taraf diyeceğim
Beni dinlettiğinden falan avukatına danıştım dediği şey Keşke öyle birşey yapsa
Direk şikayet ederim ve dava açardım demişti
O yüzden Içiniz rahat olsun
Zor bir süreç Allah yardımcımız olsun
Tez zamanda kurtarsın bizi

Email şifreni biliyosa kk dan oraya gelen mailleri okumuştur..

Back
X